Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie męczy mnie życie.

Polecane posty

Gość gość
lalunja podziwiam takie osoby,to właśnie ten sposób ,ujarzmić swoje lęki ,iść tam gdzie najbardziej nie chcesz żeby pokonać samego siebie,czepiac się najmniejszych wygranych i olewać porażki,wyrazy uznania

Gość Lalunija
Dzięki za te wyrazy, ale jestem bardzo słabą jednostką i musiałam ze sobą sporo przejśc, by sie poznać na sobie...

Gość gość
Podniecaja mnie tacy faceci.

Gość gość
ja tez mam 28 lat, prace mam ale do bani bo w kazdym momencie moge ja stracic. firma w ktorej pracuje nie przynosi zyskow. mieszkam z rodzicami, nie mam faceta, ale bardzo podoba mi sie chlopak z ktorym chodzilam do tego samego przedszkola. widuje go czasem u mnie na osiedlu. nie mam odwagi do niego podejsc i wiem ze na pewno tego nie zrobie, jesli on tego nie zrobi to trudno. bedzie szkoda. nie widzialam go jeszcze z zadna dziewczyna i mam nadzieje ze nie zobacze, bo by mi peklo serce. ja tym wszystkim staram sie jakos nie przejmowac. teraz sobie wymyslilam ze zapisze sie na nauke plywania, bo znudzilo mi sie bezczynne siedzenie. zanjomi maja swoje polowki, nie maja zbyt czasu na spotkania icheci tez chyba. dlatego musze sie wziac za cos, poszukac sobie jakiegos hobby bo zwariuje. takze chlopie wez sie za siebie dasz rade, jestes facetem! wyjdz na spacer, a ja tez mialam chore mysli na temat samobojstwa, ale mi przeszlo. poza tym na pewno twojej rodzinie zalezy na tobie, kochaja cie, dlatego pomysl co poczuja jak zrobisz tak glupia rzecz. poza tym Bog istnieje wiec po smierci bedziesz mial ostro przegwizdane. nie wyglupiaj sie, zacznij zyc. jakbym miala gg to bym ci podala pogadalibysmy, ale nie mam. moze specjalnie zaloze i ci podam. tylko nie rob glupstw! pozdrawiam :-)

Gość gość
lalunja nie ma słabych jednostek każdy ma potencjał tajemnica jak go odkryć

Gość Lalunija
:P

Gość gość
ja się męczę jak potępieniec bez pracy. JAk idiotka spełniam całe życie ambicje rodziców, ojca już nie ma, pałeczkę przejęła matka a ja jak idiotka robię tak jak ona chce. Jak mnie sterroryzuje