Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie pampersy?

Polecane posty

Gość gość

wchodzę na te strony i oczywiście wszędzie piszą że jest najtaniej a ja ostatnio kupowałam 5 lat temu. W którym markecie np? Myślicie ze na początek- rodzę w lato- pampers premium care będą ok?

ja od samego początku używałam na zmianę pampers i dada z biedronki. jeśli chodzi o pampers to najbardziej opłacalne są mega paki co jakiś czas rzucają coś takiego w rożnych marketach. Po urodzeniu najpierw używałam pampers new baby-dry a potem sleep&play.

Gość gość
ja korzystam z okazji jak są i po przecenie :) albo biedronka lidl tam gdzie najtaniej :) tak sama na poczatku mialam to u dziecka beda dobre :)

Gość gość
dzięki:)

jak nie ma nigdzie promoji ponizej 29zł to kupuje dady, ja sprawdzam na stronie mleko i pieluszki, tam jest na biezaco, w ktorym sklepie jest aktualnie promocja

Wydaje mi się, że nie ma miejsca, gdzie cena pampersów jest niska przez cały czas. Ja korzystam ze strony http://mlekoipieluszki.pl/ - są tam na bieżąco dodawane informacje w jakich sklepach są promocje na pampersy i mleko. Mają też swój profil na facebooku.

Gość gość
Na promocjach najtaniej jest w netto, lidlu, tesco. Najdrożej w carrefour, auchan i rossmannie. Bez promocji najtańsze są w netto i w lidlu. Nie sugeruj się do końca stronką promobaby bo nie do konca się sprawdza, np. teraz w netto są duże pudła Pampersów za mniej niż 100 zł a tego na tej stronce nie ma. Auchana też tam nie uwzględniają.