Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ona

Polecane posty

Gość gość

na mój widok się zmienia. Załóżmy sobie mamy taką sytuację że Dziewczyna żartuje sobie z kolegą śmieją się a na moj widok kiedy wchodzę do jej pokoju jej uśmiech gaśnie? Bardzo mi się podoba owa dziewczyna tylko co mogę sądzić po jej zachowaniu ?

Gość gość
nie lubi Cie. Mam to samo i irytuje mnie ten facet, ktory jest tak malo domyslny ze chyba malpa by zajarzyla szybciej..

Gość gość
jak do jej pokoju - mieszkacie razem?

Gość bssssssssssee
Wydaje mi się, że ona domyśla się, że się Tobie podoba, ale nie chce awansów z Twojej strony i dlatego zachowuje się odpychająco, żebyś nie zagadywał. Czy są jeszcze inne dziwne zachowania z jej strony ? Jak rozmawiacie ? Albo gdy jesteście w jednym pomieszczeniu ? x Ja bym zrobiła tak samo - tzn. jeżeli bym wiedziała, że się podobam facetowi, który mi się nie podoba, to bym starała się zniechęcić go swoim zachowaniem. x Jeżeli tak jest, ja na Twoim miejscu zrobiłabym wszystko, żeby się zdystansować tzn. nie szukać kontaktu z nią, unikac miejsc w których przebywa, unikać kontaktu wzrokowego - żeby się poczuła swobodnie, że nie jesteś nią zainteresowany. nie wiem niestety jakie znaki Ty jej dajesz,a le wystarczy że np. b. często jesteś w jej pobliżu i ona to odpowiednio interpretuje.

Gość gość
wchodzisz do jej pokoju wtf? czy to twoja siostra? No chyba że w pracy :)

Gość gość
bssssssssssee dziś No nie wiem, kiedyś się do mnie uśmiechała i w ogóle. Sprawa jest naprawdę ciężka bo ją kocham i jesteśmy skazani codziennie wspólnie pracować wymienić się dokumentami itd. Bywa tak że potrafi bezczelnie rzucił mi dokumentami na biurko, unika przebywania w moim pokoju i w ogóle do mnie nie zagaduje a pamiętam ze kiedyś było innaczej.

Gość gość
Aha no i dodam od siebie że mimo że czuję do niej chemię nigdy nie robiłem w jej kierunku żadnych kroków ze względu na pracę i to że ma męża

Gość gość
Może zabujała się w Tobie.Peszy ją Twoja obecnośc,to całkiem możliwe.Coś jeszcze innego robi?Jak wam się rozmawiało kiedyś, a jak jest teraz,są jakieś zmiany?

Gość gość
Ze sie zakochala.

Gość gość
Pomyśl sobie jak ty się zachowujesz w stosunku do niej, czy może jest coś, co może ją zniechęcić do ciebie.

Gość gość
Odkopuję temat, czy to możliwe ze mimo że nie narzucam się kobiecie nie podejmuję żadnych kroków a ona wie że się w niej podkochuje może mnie unikać, znienawidzieć mnie czy coś w tym stylu ?

Gość gość
zapytaj wprost

Gość gość
albo wie że się podoba i nie chce Cię zranić, albo ma coś na sumieniu i boli ją to bo Cię lubi, albo rzeczywiście podobasz się i boi się jakiegoś "nielubienia", "nieakceptacji", albo boi się Ciebie bo ma Cię za jakiegoś rywala ( jesteś autorytetem i nie chce się poniżyć), coś próbowałeś jej narzucić? coś podejrzewa? zachowujesz się podejrzanie albo dziwnie...

Gość gość
nie lubi Cię i ma zamiar to ukryć

Gość gość
Wiesz, kobiety, ale nie tylko , zachowują się często sprzecznie wobec swoich ukrytych pragnień. Bardzo możliwe, że ona właśnie coś do Ciebie czuje i jej zachowanie jest reakcją obronną. To bardzo możliwe. Jeżeli jest mężatką i faktycznie coś czuje, to jest to dla niej na pewno bardzo ciężkie doświadczenie, czego nie trudno się domyślic. To że coś tam w niej się tli lub nawet gotuje, ale jednocześnie nie może się uzewnętrznic, jest bardzo frustrujące. To że nie robiłeś żadnych ruchów w jej stronę to nie szkodzi, możliwe, że chemia jest wzajemna od samego początku. poza tym, mogły zdradzic Cię spojrzenia - oczy to zwieraciadło duszy.

Gość gość
separuje sie od ciebie,nie chce żadnego kontaktu z tobą ,nie znosi cie