Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ateizm czyli Komunizm i Nazizm jako implementacje Marksizmu

Polecane posty

Gość gość
ja bym do dała też ewolucjonizm

Gość gość
I katolicyzm w aspekcie skur/wysynizmu. 🖐️

Gość gość
Zwieńczeniem dzieła Ateizmu był Marksizm oparty na naukowym darwinizmie społecznym z czego powstały dwie najbardziej zbrodnicze ideologie antycywilizacyjne Komunizm i Nazizm.

Gość gość
Ateiści na gruzach starego świata mieli zamiar zbudować nowy świat z nowym człowiekiem, ich eksperyment skończył się wojnami, obozami koncentracyjnymi, łagrami i milionami ofiar.

Gość gość
Wspólną cechą ateistów, z którymi miałem kontakt, jest to, że sprawiają wrażenie, jakby nie wiedzieli, iż to właśnie systemy ateistyczne doprowadziły do najbardziej okrutnych dyktatur oraz do największych zbrodni w historii ludzkości. W dziejach człowieka żadna marginalna mniejszość – a do takiej należą ateiści – nie dokonała zbrodni na tak wielką skalę, jak właśnie ci, którzy usiłują urządzić świat bez Boga. Wygląda na to, że o ludobójstwach dokonanych przez ateistów wiedzą wszyscy poza… ateistami. Żaden ze spotkanych przeze mnie ateistów nie powiedział, że przeprasza za zbrodnie dokonane przez systemy ateistyczne i że on sam próbuje wyciągać wnioski choćby z najnowszej historii.