Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homo facet

faceci hetero, jak wy możecie lizać cipkę i się nie brzydzić?

Polecane posty

Gość homo facet

fuj :o

Tak samo, jak Ty liżesz dziurkę w tyłku Twojego "faceta" :D :D :D. x Każdy lubi lizać coś innego :D :D :D.

Gość hmmmmmmmjm
A jak nie brzydzisz się ssać penisa?

Gość gość
A ty kobiecie liżesz dziurę w tyłku, misio1 i to bez lewatywy, pipsko jest od zapłodnienia nie od lizania i wsadzania w innych celach niż prokreacja

Gość gość
Penis jest czysty, nie wydobywa się z niego brzybiczy ani bakteryjny płyn śmierdzący śmierdzący śledziem o grzybem, poza tym penis jest ładny a c**a wygląda jak pomarszczone flaki, bzykałem kiedyś kobietę, stał mi ale czułem jak bym ****ał dmuchaną lalę, byle pocierać o ściany jej psiochy i dojść, ale loda dobrze robiła

>>>A ty kobiecie liżesz dziurę w tyłku, misio1 i to bez lewatywy<<< x Czy mamy przez to rozumieć, że Ty przysysasz się ustami, do dziury w tyłku Twojego faceta, zaraz po zrobieniu mu lewatywy :D :D :D ? x Wybacz, ale nie wszyscy, są tak ZBOCZENI JAK TY :D :D :D.

Gość gość
Nie przysysam się do niczyjej dupy, takie pomysły wziąłeś ze swojego życia seksualnego, liżesz kobiecie śmierdzącą cipę która znajduje się tuż obok brudnej dupy a potem wylizujesz kał z dupy kobiety, misio1