Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sele123

Kto napisze prace licencjacką z pedagogiki resocjalizacyjnej??

Polecane posty

Czy ktoś mógłby mi pomóc pisaniu pracy? Mam pomysł na temat ZWIĄZANY z: młodzieżą i uzależnieniami- mam możliwość zrobienia ankiety i przeprowadzenia jej w szkole. Niestety nie mam predyspozycji do pisania. Oczywiście jeśli ktoś ma inne pomysły na temat, nie ma problemu!;)

Gość gość
a po huy ? i tak nie będzie pracy po takich studiach więc czy napiszesz sama czy kupisz czy olejesz jeden huy

Gość gość
jesteś studentką kotku? napisz o prostytucji studentek

Gość gość
Polecam Ci Panią spod adresu kprace@onet.pl pisałam u niej wiele prac zaliczeniowych ;) zero plagiatu i dobre oceny :)

Gość gość
Kolejna durnota na studiach, ktora jest zbyt glupia aby sama napisac prace dyplomowa (nalezy do programu studiow i jest wymaganiem aby studia ukonczyc i otrzymac dyplom). Takie powinno sie wyrzucac z uczelni.

Myślę, że zbędne są komentarze niedotyczące tematu. PROSZĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM i nie komentować obraźliwie mnie i postu. Nie proszę o pomoc w pisaniu pracy, dlatego że "mi się nie chce".

Gość gość
sele123, ja Ci chętnie pomogę, podziękujesz mi=weźmiesz do buzi

Gość gość
Hej, napisz na mój fake-mail rz.cyganow@gmail.com Moja żona pisze bardzo dobrze prace licencjackie, zero plagiatów i 100% zadowolenia :-)

>>>Czy ktoś mógłby mi pomóc pisaniu pracy?<<< Z całym szacunkiem, ale jak masz zamiar pracować z dziećmi i przygotowywać konspekty, jeżeli nie potrafisz sama napisać pracy licencjackiej ? ? ? x Ciekawostką jest dla mnie, że większość znanych mi, studiujących głąbów, jest właśnie na resocjalizacji :(. x Zaznaczam, że nie chcę obrazić inteligentnych osób studiujących ten kierunek :).

Gość AgnieszkaaaPiasek
Chętnie pomogę przy pisaniu:) Zarówno w ułożeniu jej treści jak i samej redakcji, mama moja jest po resocjalizacji więc posiadam również literaturę z tej dziedziny. Jeżeli by się Pani zdecydowała proszę o kontakt: piaskowa.agnieszka@vp.pl Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Do autorki : umiejetnosc wypowiedzenia sie ustnie i pisemnie to jeden z podstawowych warunkow ukonczenia studiow i nazwania sie absolwentem. Dlatego samodzielnie napisana praca jest jednym z warunkow ukonczenia uczelni. Podtrzymuje moj post : kolejna durnota, ktora ........ .

Gość Marinta
Zaglądałaś na http://www.proposterus.biz/ ? Myślę, że w tym miejscu znajdziesz profesjonalną pomoc w tej sprawie. Słyszałam, że jest to naprawdę dobra firma.

Gość Gruszka94
Wiem, kto ma dobre predyspozycje do pisania - redaktorzy z www.redagowanie-sos.pl :P Sama zlecałam im kilka prac i zawsze pisali prace bardzo wysoko ocenione przez moich wykładowców :)

Gość gość
moim zdaniem jest lepiej samemu napisac pracę. Ja zlecilam to koleżance która wczesniej studiowała to samo i mi czesciowo poprawiła prace i dopisala pare stron, ale powiem szczerze, ze trochę miałam stera związanego z tym. Przynajmniej z oprawą pracy dyplomowej i bindowaniem zeszło mi zdecydowanie szybciej

Gość gość
Pomóc może Ci na pewno ta firma http://www.pisanie-pomoc.pl/ Mnie pomogli napisać pracę z marketingu, ale pedagogiką też się zajmują. O plagiat nie musisz się martwić bo gratis dostajesz raport, że wszystko jest ok ;)

Gość gość
Napiszę za Ciebie lub pomogę w napisaniu pracy licencjackiej, magisterskiej, zaliczeniowej. Kontakt: borusi.a@o2.pl

Gość gość
Ja np. korzystałam z usług http://edukacja-ty.pl/ Moją pracę licencjacką musiałam oddać "na wczoraj" i bez problemu udało im się wyrobić w tak ekspresowym tempie ;)

Gość gość Maria
Oferuję rzetelne i kompleksowe pisanie pracy licencjackiej w zakresie pedagogiki i Pedagogiki Specjalnej jestem absolwentem szkoły wyższej II stopnia z tych właśnie dziedzin. Pracuję w zawodzie od 6 lat. Pisaniem prac zajmuje się od czterech lat Aktualnie jestem na urlopie macierzyńskim więc mam dużo czasu Oferuje certyfikat antyplagiatowy więc będziecie mieć pewność co do oryginalności pracy i jej autentyczności Dyskrecja i anonimowość oczywiście gwarantowana. Kontakt mailowy później tekefoniczny licencjat.ped@wp.pl