Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanilio

Czy można poznać, czy kobieta rodziła?

Polecane posty

Gość kanilio

No właśnie, jestem facetem, ale nigdy seksu nie uprawiałem z kobietą majacą dzieci. mam pytanie do innych facetów, czy poznać np. po seksie, że kobieta rodziła dziecko? Poznałem niedawno fajną babeczkę, ale nie chce mi wiele o sobie powiedzieć, dochodzi za to miedzy nami do czułości i myślę, że może stać się coś więcej. mam pytanie, nie wiem, czy ma dzieci, nie chce mi na to pytanie odpowiedzieć, a ja raczej nie chciałbym się wiązać z dzietną kobietą i mam pytanie, czy podczas seksu jest facet w stanie poznać, że ona rodziła, czy to jakoś czuć lub na pierwszy rzut oka widać? Wybaczcie moją niewiedzę, ale nie wiem, na czym stoję, a kobieta naprawdę mi się podoba, jednak ja sam nigdy dzieci nie planowałem i nie planuję- nawet własnych, więc dlatego szukam bezdzietnej

Gość gość
dla mnie to oczywiste ze skoro nie chce powiedziec to znaczy ze ma

Gość kanilio
To wygląda tak, ze ona w ogóle nie chce o sobie wiele mówić, nie tylko o dziecku. ale to jest dla mnie najistotniejsza sprawa, dlatego pytam, czy poznać to jakoś podczas seksu

Gość gość
ty raczej nie poznasz. szybciej ginekolog by sie zczaił. chociaz bywa ze kobieta po porodzie ma tam "luzy" ale tak jak mowie nie zawsze jest to do wykrycia. ja bylam niedawno u nowego ginekologa, zaczal mnie badac i zapytal: pani jeszcze nie rodzila? a ja w szoku bo mam 10-letnia córke. lepiej zapytaj wprost albo tak ją podejdz że sama sie wygada.

Gość gość
Jeśli rodziła naturalnie jest rozjechana jak droga wojewódzka przez tiry . Jeśli chcesz ciasno z taką tylko anal :classic_cool:

Gość gość
Eee tam, dlaczego rozjechana? Przeciez kobieta stworzona jest do porodu, gdyby tak było, to kobiety nie rodziłyby więcej niż 1 dziecko

>>>Eee tam, dlaczego rozjechana? <<< Bo tak myślą sobie PRAWICZKI - ONANIŚCI z Kafe :D :D :D.

Gość gość
po 1 dziecku kobieta z pewnoscia nie jest rozjechana. po 3 juz bardziej

Gość kanilio
A niby jaki horror może skrywać między udami? Kobieta to kobieta. Ja po prostu nie przepadam za dziećmi, własnych także nie planuję, więc jedynie o to mi chodzi

Gość kanilio
A w żadne rozjechania nie wierzę, bo- jak ktoś wspomniał powyżej- kobieta jest fizycznie stworzona do rodzenia, więc nie biorę pod uwagę jakiegoś rozjechania (cokolwiek to oznacza)

Gość gość
Cycki dość obwisle po tym poznasz i jeśli rodziła to widać zszycia na małej,i rozstępy po bokach na biodrach i brzuchu.i Copa jest większa niż u tej co miała cesarke i tej co nie rodziła,

Gość gość
ja rodzilam a jestem ciasna i nie mam rozstepow...nie poznalbys:)

Gość gość
Ja rodziłam i nie mam żadnych śladów:) wiele kobiet ( szczególnie tych zadbanych) nie ma śladu. To naturalny proces i ciało wraca do swoich kształtów.