Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liza16

Mam16 lat i...

Polecane posty

Gość liza16

Mam 16 lat i zamiar przespac sie z 40 latkiem za 700 zl. Czy to nie za malo?

Gość gość
Kasa niezła jak na przespanie się, a jesteś dziewica?

Gość gość
Uważam że za mało. Powinnaś mieć przynajmniej 18 l.

Gość gość
Wtf :D prowokacja

Gość liza16
Nie , jakbym byla krzyklabymwiecej. Moj przyszly partner jest uroczy , a mnie kreci seks z duzo starszymi.. Jednak w pakiecie jest wszystko ..

Gość gość
bardzo malo! miala 18 i przespalam sie z 30 letnim facetem, ktory mial rodzine dziecko itp byl bogaty, wyjechalismy na 2 tyg za granicę zona nie wiedzialo bylo super, rozlecialo się to bo troche nagrzeszylismy. a do tej pory utrzymujemy kontakt, czujemy pociag i sie czasem spotykamy :) nie chcialam kasy, ale wyjazd byl swietny ! :D cen sie dziewczyno bardziej ! chociaż 1000 zadaj :)

Gość gość
seks zgodnie z prawem dozwolony jest od 15 lat.

Gość gość
Za taką kasę, to się opłaca, panienki biorą 150 za godzinkę, a też niektóre są ładne 18, 19-stki.

Gość gość
// seks zgodnie z prawem dozwolony jest od 15 lat. seks ale nie prostytucja...

Gość Pani  Perwersja
Jak można aż tak się poniżyć dla takich marnych groszy? tak to jest jak patologia bez perspektyw, pieniędzy na utrzymanie dziecka płodzi, a później ba(ch)or z takiej patologi pie(pr)zy się za 700 zł.

Gość liza16
Slub mozna wziac od 16 roku zycia , za zgoda sadu.. czy wowczas ta 16 layka nie prostytuuje sie( jakby nie bylo itrzymije ja maz) ?? A nawet 18 i wiecej ,layka ktora zyje na koszt meza, tylko zgodnie z prawem?

Gość Pani Perwersja
To co opisałaś powyżej nazywa się utrzymanką męża która w zamian że utrzymanie służy swojemu Panu, jest jego kuchtą, sprzątaczką, prostytutką i nie raz inkubatorem.

Gość liza16
Pani Perwersja, a lepiej zsbym.sie puszczalaz kolegami??? Poki mam malo lat i jestem w miare ladna mam nie korzystac? Zazdroscisz ?

Gość gość69
Dziecino nawet nie rozumiesz słów,których używasz.Wspólne życie to nie prostytucja tylko podział obowiązków.Nawet gdy żona nie pracuje zawodowo to nie bierze od męża pieniędzy za seks tylko zażąda wspólnym budżetem.We wieku 16-tu lat tego nie można jeszcze wiedzieć.Brak dojrzałości emocjonalnej.

Gość liza16
Gosc69 wierzysz w to co piszesz? Zaden zdrowy na umysle nie wiezmie na utrzymanie kogos bez interesownie.. czyli co bycie prywatna sprzataczka , kucharka. I diffka jest bardziej szlachetne?

Gość Pani  Perwersja
Pani Perwersja, a lepiej zsbym.sie puszczalaz kolegami??? Poki mam malo lat i jestem w miare ladna mam nie korzystac? Zazdroscisz ? Moja Droga, Przepraszam Cię bardzo ale czego ja mam Ci zazdrościć? ja tylko próbuje pojąć jak można aż tak dać się poniżyć. Zapewne ciężka sytuacja w domu zmusza cię do tak drastycznego kroku. Nie zazdroszczę, jest mi ciebie żal.

Gość liza16
Nie !prze Pani.. ale skoro da 700zl, to mam niemal 100% pewnosc ze nie jest to menelek, chcacy nachapac sie glupia nastolatka: P Nie chce sie kurxwic z byle kim, a jak juz pisalam, starsi kreca mnie niesamowicie. Starszy kochanek jest lepszy w lozku, bardziej zorientowany na to co chce.. szczyle w moim wieku chca tylko umoczyc :pp

Gość gość69
Mam prawie trzy raz tyle lat co Ty czyli nie muszę już nic brać na wiarę.A skoro zadajesz takie pytanie to tylko znaczy,że nie rozumiesz słowa współżycie. A ułatwię Ci.Prostytutce się płaci bierze co swoje i ma w d u p i e jej potrzeby i odczucia.Osobę z którą się żyje człowiek się liczy,uwzględnia jej potrzeby jej emocje,nie tylko w seksie ale w tysiącu spraw,które składają się na życie. I tyle na temat,a to czy zrozumiałaś coś z tego czy nie czy nie to już inna bajka.

Gość Pani Perwersja
Wiem jacy są chłopcy w twoim wieku. Co do kwoty to 700 zł to naprawdę niewiele nawet dla budowlańca, widziałaś jego zdjęcie?

Gość liza16
Gosc69 dlatego nie umowilam sie na godzine a na cala noc , by nie bylo to wlasnie tylko zaspokojenie.. >>> Pani Perwersja tak, widzialam , piszemy juz ze. 2 tygodnie i moze fizycznie nie jest misterem , ale jest zajexbiscie inteligetny.. nigdy chyba z nikim z kim mialam sie przespac nie poruszalam polityki, historii czy religii. Na sky tez rozmawialismy ze 3 h , bez zajakniecia i skrepowania i nie strikte o seksie

Gość Pani Perwersja
No cóż, jeśli jesteś na to gotowa to w porządku. Życzę powodzenia i dużego zarobku.

Gość gość
;) merci Madame

Gość gość69
Nie no luz na całą noc za 700 zł to to nie jest już prostytucja,a facet będzie pamiętał Cie całe życie jak cała tą resztę lolitek kupionych w necie.

Gość gość
Aż, się uśmiałem jak czytam to co piszą zazdrosne żony tych 40 latków. Jak macie problem, to załatwcie to z mężem, a nie zazdrośćcie 16-latce kasy waszych mężów, której i tak by wam nie dali.

Gość Pani  Perwersja
Gdzie Ty tu widzisz zazdrosne żony?

Gość liza16
Gosc69 ale popatrz na to z innej perspektywy! Przeciez gdybym nie wziela za to kasy to i tak wyszloby na to samo.Ja lubie sie bzykac , a starszy facet czegos nauczy , jest bardziej swiadomy tego xo robi , ma swoje upodobania. Ja mam 16 lat , stoje u progu "kariery" . Czy nie lepiej zechce odkrywac siebie i dazyc do nirwany, nizeli mialabym sluzyc rowiesnikom za panel doswiadczalny? Co za roznica czy wezme za to kase czy nie, a skoro moge mied dodatkowa korzysc , czemu nie wykorzystac?

Gość Pani  Perwersja
Stoisz u progu kariery? no, no może w Dubaju kiedyś wylądujesz :-D Powiem Ci że jesteś ciekawą osóbką.

Gość liza16
Dlatego w cudzyslowiu, w sesie u progu zycia seksualnego :p. Taki skrot myslowy , chociaz to ponoc najstarszy zawod swiata , a mawiaja ze zadna praca nie hanbi :p

Gość gość
za życie kurczaka płaci się mniej. Nie wiem czy za mało. Nie wiem czy seks za pieniądze jest tyle warty

Gość gość69
Kariera to tu słowo klucz. Nie będę tu więcej pisał.Zrozumiesz to za jakieś 15-20 gdy kariera już będzie zbliżała się ku końcowi.Może,gdy będziesz trochę sprytna to coś zostanie na koncie.Zrozumiesz to,że kasa to nie wszystko,gdy Twoja wewnętrzna pustka nie będzie Ci pozwalała przespać spokojnie całej nocy bez prochów.