Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakazana miłość. Dlaczego nas to spotkało?

Polecane posty

Gość gość
ciebie posuwał

Gość gość
azana miłość. Dlaczego nas to spotkało? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Zakazana miłość. Dlaczego nas to spotkało? Poprzednie 1...789 10 11 Następne gość dziś gość dziś caly czas jakis polglowek tu sie udziela. szkola specjalna zaliczona i sie nudzi. odczep sie wkoncu,bo tobie to potrzebny jest psychiatra i prokurator." czy to ty straszyłas prokuratorem zone kochanka?cos mi sie obiło o uszy-na twoim miejscu drżałabym, jego zona ma na pewno sporo dowodów gość dziś ależ bydło zebrało się w tym temacie, chyba nie tylko z kafe ale z całej sieci się zlecieli gość dziś "Nawet nie wiesz jakie to piekące uczucie. Jak to jest, kiedy słuchasz mężczyzny i wydaje Ci się, że on wyciąga z twojej głowy pewne myśli jak z szuflady. Włącza muzykę i to jest właśnie to, co chciałaś usłyszeć. Wlewa do kieliszka wino i to jest właśnie to wino, na jakie miałaś ochotę. Idzie zmienić koszulę i wraca w koszuli, o jakiej marzyłaś, żeby miał na sobie... A jak z nim rozmawiasz, to prawie tak, jakbyś słuchała swojego najgłębszego, najbardziej przemyślanego i najlepszego głosu wewnętrznego. Taka niezwykła zgodność tego, co myślisz i czujesz z tym, co słyszysz". - Janusz Leon Wiśniewski " gość dziś gość dziś rycząca stara szkapina gość dziś nie, to jest perszeron a nie szkapa gość dziś większego półgłowka od tej raszpli nie spotkałam,jej wiechcie wyskakują z monitora gość dziś nie rozumiem po co wypowiadają się tępaki które potrafią używać jedynie obraźliwych słów a nie mają nic do powiedzenia w temacie gość dziś juz większego tępaka od ciebie nie spotkałam w sieci zamknij sie juz ,nic ciekawego nie masz do powiedzenia jęcz mamuśce,bo nie wychowała cię ....żałosny babsztylu gość dziś Przewodnią myślą mego życia jest on. Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po porostu nic wspólnego. więcej Emily Jane Brontë – Wichrowe Wzgórza gość dziś a ta dalej ryczy o zakazanej miłości, nawijaj dalej gość dziś Przewodnią myślą mego życia jest on. Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po porostu nic wspólnego. więcej Emily Jane Brontë – Wichrowe Wzgórza XX Piekny cytat. Idealnie pasuje do tego faceta i jego zony. Zycze im aby tak miedzy nimi bylo. gość dziś /19.27/ Ty nawet nie wiesz z kim i z iloma osobami gadasz smiech.gif Nie jestem kobietą,tylko facetem smiech.gif I jest nas tu kilku smiech.gif gość dziś teraz przytacza innych bo sama nie ma nic mądrego do powiedzenia żona za dychę! gość dziś Przez wszystkie te tysiąclecia ludziom nie udało się rozgryźć zagadki, jaką jest miłość. Na ile jest sprawą ciała, a na ile umysłu? Ile w niej przypadku, a ile przeznaczenia? Dlaczego związki doskonałe się rozpadają, a te pozornie niemożliwe trwają w najlepsze? Ludzie nie znaleźli odpowiedzi na te pytania i ja też ich nie znam. Miłość po prostu jest, albo jej nie ma. więcej Stephenie Meyer – Intruz gość dziś ,,Może nie najważniejsze jest chcieć iść z kimś do łóżka, ale chcieć wstać następnego dnia rano i zrobić sobie nawzajem herbatę. więcej Janusz Leon Wiśniewski – Samotność w Sieci gość dziś gość dziś Hanka,kiedy ty zmądrzejesz?.Zgłupiałaś do reszty. gość dziś 19:27 ty coś wiesz o wychowaniu??? Inne tematy z tej kategorii wszystkie porzucone przeczytajcie! KOBIETA BLUSZCZ... gość dziś Podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. Zawsze. Janusz Leon Wiśniewski – Samotność w Sieci gość dziś Może jestem głupi, ale wiem co to miłość. Winston Groom – Forrest Gump gość dziś Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się – znaczy: nigdy nie zaczęło się. Gdyby prawdziwie się zaczęło – nie skończyłoby się. Skończyło się, bo nie zaczęło się. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna – nigdy się nie kończy. Edward Stachura – Fabula rasa. Z wypowiedzi rozproszonych gość dziś Zakochaliśmy się w sobie mimo dzielących nas różnic, a gdy już to się stało, zrodziło się coś wyjątkowego i pięknego. Moim zdaniem w ten sposób kocha się tylko raz i dlatego każda nasza wspólna minuta jest na trwałe wyryta w mej pamięci. Nigdy nie zapomnę ani jednej chwili. Nicholas Sparks – Pamiętnik gość dziś Autorko, lepiej wróć o poprzedniego tematu. gość dziś Nie pozwól nikomu decydować o twoim życiu, bo w tedy zostaniesz kimś, kim nie powinnaś być. Będziesz nikim. Będziesz człowiekiem na zawsze skłóconym z życiem. Margaret Starks – W oczekiwaniu na szczeście gość dziś "Czasem serce wybierze mylną drogę, nie chce słuchać rozumu. Wtedy właśnie rodzi się bolesna miłość, miłość niemożliwa." x Słuchać serca, czy rozumu? Zapomnieć, czy żyć nadzieją? Jest niemożliwa do spełnienia, nieulotna, trwa w sercu i pogrąża rozum. A może to tylko zauroczenie, chwila słabości. Jak sobie radzicie z czymś takim? Szukacie ucieczki od uczucia, stąpacie twardo po ziemi, czy poddajecie się chwilom uniesienia depcząc wszystko co do tej pory zdobyliście? W sercu wiosna, a w głowie walka o wytrwanie w swoich zasadach... I tylko boli, że za późno się spotkaliśmy... Dlaczego nas to spotkało? gość dziś To stawało się niebezpieczne. Zaczynała niepokojąco zbliżać się do stanu, w którym mężczyzna znowu wypełni jej cały świat. Nie chciała tego. To ma być przyjaźń. Nie miłość!... Nie chciała żadnej miłości. Miłość ma wpisane w siebie cierpienie. Nieuniknione, chociażby przy rozstaniach. A oni przecież rozstawali się każdego dnia. Przyjaźń - nie. Miłość może istnieć i trwać nieodwzajemniona. Przyjaźń - nigdy. Miłość jest pełna pychy, egoizmu, zachłanności i niewdzięczności. Nie uznaje zasług i nie rozdaje dyplomów. Przyjaźń poza tym jest niezwykle rzadko końcem miłości. To nie ma być żadna miłość! Co najwyżej asymptotyczny związek. Ma ich zbliżać nieustannie, ale nigdy nagrodzić dotykiem. Nie kocha go przecież! To tylko fascynacja... Janusz Leon Wiśniewski – Samotność w Sieci gość dziś gość dziś na wychowanie ciebie już jest zbyt późno,masz ciągoty do cudzych mężów, gość dziś Nie mam ciagot do cudzych męzów słonko,bo nie jestem gejem smiech.gif gość dziś Nie zlość sie juz tak piekna,bo zlość piekności szkodzismiech.gif Opowiedz nam o tym co cie spotkalo.FAcet cie kantem puscil czy taus na boku popychal nie mamusie ? smiech.gif gość dziś Matko!Ta dopiero przeczytała" Samotność w sieci" i ją przepisuje opóźniona w rozwoju gość dziś Tak musiało być los tak chciał

Gość gość
Przestańcie bo nie da się tego czytać. Żal mi niektórych bo mają zatrute myśli w swych głowach i nie są tego świadomi. Wszyscy którzy cierpią są dręczeni w ten sposób przez szatana. Nie poddajcie się, walczcie z nim i nie dręczcie sami siebie wzajemnie. To on dręczy i podsyła miłość która nie powinna zaistnieć. Zastanówcie się nad sobą i ci co mają taką miłość i ci którzy im ubliżają. Poczytajcie w necie o burzeniu warowni.

Gość gość
"Dziś doznałem szczytu tęsknoty, zaparzyłem dwie herbaty, gdy byłem rano sam w pustym mieszkaniu, czekałem aż zdarzy się cud." - Piotr Tokarz

Gość gość
Cudem są jego oczy, w których można przejrzeć się jak w lustrze i zobaczyć tylko dobro.

Gość gość
Nie wszystko piękne co się błyszczy na zewnątrz:(

Gość gość
Serce ma piękne.To jest najważniejsze.

Gość gość
Serce mi dzis pęka

Gość gość
mnie tez :(

Gość gość
Dobre serce widać jak na dłoni.

Gość gość
I w oczach to widać,to dobro i wielkie serce. wolałabym żeby dzisiejszego dnia nie było :(

Gość gość
ktos prowokuje , po co?

Gość gość
na wyciągniecie dłoni....a tak daleko.....:(

Gość gość
to chyba o mnie :-(

Gość gość
udawanie,że nie ma tej drugiej osoby....:( s**t! dlaczego...:(

Gość gość
i te oczy wpatrzone....:( cholerny dzień...:(

Gość gość
Nie było mnie cały dzień a tu takie kłótnie były.

Gość gość
mnie tez nie było cąły dzien :D

Gość gość
właśnie, po co te gierki i prowokacje?

Gość gość
Dwa serca,dwie dusze,płomienie miłości tęsknotą w sercu nosi.

Gość gość
serce mi pęka,gdy wspominam dzisiejsze spotkanie...:(

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
dlatego,że tak blisko...a tak daleko...:( nieosiągalnie

Gość gość
i tu wracamy do sedna sprawy

Gość gość
ciekawe co ta druga strona czuła..smutno :(

Gość gość
... wszelkie podobieństwo jak również czas wydarzeń jest przypadkowe

Gość gość
a może nie przypadkowe? może za dużo już tych "przypadków"? ....serce mi dziś waliło jak oszalałe...

Gość gość
nagłe skoki ciśnienia nie są wskazane

Gość gość
ale nie da ich się uniknąc... same nadchodzą... kiedyś dostanę zawału,albo zemdleję...

Gość gość
zajętym mowie nein