Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakazana miłość. Dlaczego nas to spotkało?

Polecane posty

Gość gość01
nie licytujmy, co gorsze :) dla Ciebie to niepewnosc, a dla mnie wlasnie pewnosc.

Gość gość
czyli strach przed odrzuceniem, czyli tzw. tchórzostwo...

Gość gość
Tak strach teraz to marzenia masz domysły ze może być kimś wiecej dla niego, ale jak stawisz sprawę jasno to wtedy możesz miec pewność złamanego serca ale brak złudzeń i torturowania się lub dostać tą pewność ze może jednak jest to uczucie w was obojgu:) wtedy jedna jak i druga strona ma pewność :)

Gość gość
Mężczyźni też potrafią ukrywać uczucia tak samo umiejętne to robią jak i kobiety:) ten w ktorym ja jestem zakochana tak właśnie ukrywa i nie wie ze ja też go kocham:)

Gość gość
Znaczy ze facet powinien cie unikac jesli nie chce sie czuc jak swinia i zmarnowac sobie zycie.

Gość gość
:) unikać uczucie to nie jest świństwo:) uczucie, zakochanie, fascynacja to jest piękna sprawa :) ciężko w życiu spotkać miłość wzajemną :) kiedy już się zdarzy to trzeba walczyć o nie:) to moje zdanie:)

Gość gość
Ty nie masz faceta tylko sponsora. Gdybys kochala swojego faceta to tego drugiego by nie bylo. Moze zapytaj faceta co ci radzi zrobic. W zwiazkach ludzie nie powinni miec przed soba tajemnic. Tfu co za obluda. Ale nie martw sie. Z prostytutkami faceci sie nie zenia

Gość gość
On ma uczucie swojej dziewczyny a ty masz uczucie swojego sponsora. Nic lepszego nie dostaniesz i ten drugi facet tez nie bo wymieni kochajaca kobiete na sponsorowanego wycier**** co zrobi wszystko za kase.

Gość gość
O jakim sponsorze mówisz?:D

Gość gość
autorko,jestes taka debilnym imbecylem,piszesz nieskładnie,coś chcesz napisać,a pieprzysz jak potłuczona nie potrafisz budować prostych zdań? jedno zdanie wynika z drugiego....za cholerę nie mozna zrozumieć twoich bazgrołów jaka zakazana miłość? mezalians ? jak masz męża,to pilnuj go,jak wielbiciel zonaty,to zostaw go nie dorosłas do związku,do rodziny,jestes infantylna i,nie rozwijasz sie tylko drepczesz w miejscu musiałas mieć trudne dzieciństwo,kto ci je spieprzył?

Gość gość
ten ze sponsorem to jakiś p*****lnięty

Gość gość
Rozumiesz temat? Tu piszemy o marzeniach o nie spełnionej miłości a nie o sponsorach padalcu:D

Gość gość
Jak twój wyimaginowany obiekt jest żonaty,to uważaj,bo zona może dać ci nauczkę na całe życie.Ile ty masz lat? Boże ,jakie to babsko durne

Gość gość
Fajnie sie czyta jak tanie szmatlawce szukaja jak tu usprawiedliwic wlasne puszczalstwo. Jak masz cycki to mozesz go skusic ale jak masz tylko ladna facjate to mozesz mu dobrze o*******c

Gość gość
ty z 13:21, jak mnie wqrwia takie stawianie przecinków, za przecinkiem powinna być spacja, a nie bez spacji lub jeszcze 'lepiej' - spacja przed przecinkiem

Gość gość
Mój jest żonaty i co z tego:)

Gość gość01
koniec dyskusji :) szkoda, bo to sprawialo mi ulge czasem trzeba sie uzewnetrznic, chocby na kafeterii :D ale czytanie bzdur osob nie majacych pojecia o czym mowa ulgi nie przynosi wiec 🖐️

Gość gość
Jestes z facetem a marzysz o innym:( No qrwa co za obludna puszczalska szmata.:(

Gość gość
Tu piszemy o marzeniach o nie spełnionej miłości ...." A ta dalej drepcze! Jestem dorosłą osobą i jak mam plany,marzenia to nie wylewam tego na Forum.Jesteś naprawdę chora psychicznie.Może by tak do psychiatry?A może pracujesz/pracowałaś w jakiejś placówce z chorymi osobami? Widać rysy na twojej psychice.

Gość gość
gość01 nie obrażaj się, ale przyznaj, że jednak jesteś wielkim tchórzem

Gość gość
Ona ma meza. Maz powinien ja kopnac w d**e

Gość gość
wycieruchu,piszemy ci prawdę zacznij myśleć głową a nie dupą

Gość gość
Do gościa 13.30 psychiatra tobie nie po może bo na głowę dla ciebie już za puźno:D

Gość gość
dlaczego nas to spotkało? nas? mnie nie,więc temat uwazam za durnowaty jak jego autorka zostaw ściero obcego męża,bo naprawdę zarobisz po ryju

Gość gość
Tu piszemy o marzeniach o nie spełnionej miłości ...." X To nie spelnilas milosci z tym swoim sponsorem czy mezem? A powiedzialas mu prawde ze jestes z nim dla kasy czy wciskalas ze go kochasz za "charakter"?

Gość gość
A ja mam chęć na swojego szefa :) jest żonaty ale mi to nie przeszkadza:D

Gość gość
gość dziś Do gościa 13.30 psychiatra tobie nie po może bo na głowę dla ciebie już za puźnosmiech.gif " analfabetko,piszemy : nie pomoże,za późno słownik w łapy,a dopiero później do kompa

Gość gość
skończcie z tymi głupimi rozmowami i biciem piany

Gość gość
Nie mam męża ani sponsora:) za to uczuciem jestem przy osobie który nie jest stanu wolnego.

Gość gość
gość dziś A ja mam chęć na swojego szefa usmiech.gif jest żonaty ale mi to nie przeszkadzasmiech.gif " nic nowego nie wnosisz swoją wypowiedzią,jedynie potwierdzasz opinię,że każda k***a nie ma zasad ani szacunku przede wszystkim dla siebie,nic dziwnego,ze jesteś szmatą