Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platonicznie

Miłość do wspomnienia

Polecane posty

Gość platonicznie

To bardzo dawna historia,która powraca do mnie we wspomnieniach i nie pozwala mi o sobie zapomnieć. Bardzo żałuję mojej mylnej decyzji sprzed wielu lat. Nie jestem w stanie uwolnić się od tego uczucia. Ono mnie trzyma przy życiu a jednocześnie zabiera radość. Kocham tamtego ale jestem od lat z kim innym mam z nim dzieci. Mój mąż jest mi już zupełnie obojętny, to codzienność i przyzwyczajenie, rutyna i marazm. Tamten też ma rodzinę mieszka daleko mam z nim sporadyczny kontakt listowny nie mam odwagi zapytać czy mnie kocha, obawiam się odrzucenia,żyję więc być może złudzeniem. Wiem, ze kiedyś bardzo mnie kochał, byłam miłością jego życia ja uświadomiłam to sobie o wiele za późno.

Gość gość
Tak koncza kobiety,ktore lapia meza, ktorego nie kochaja a chca tylko na sile miec meza.

Gość gość
Popros swojego mena zeby ci poradzil. W zwiazku nie powinno byc tajemnic

Gość gość
14- 21 zrób tak jak c***isze 14-21 i skończy się kłótnią, a przyszłości rozwodem.

Gość gość
Nie każdy ma szanse na malzenstwo z osoba ktora bardzo kocha.Lepiej zalozyc rodzine z kims dobrym niz nie miec jej wcale i czekac na cos czego mozna nigdy nie doswiadczyc

Gość gość
Ale jak zakladasz rodzine to badz lojalna w stosunku do partnera a nie szukaj gdzie sie szmacic.

Gość gość
a może jego matka nie chciała ciebie j na synową? on ożenił się wcześniej przed tobą,a ty za wszelka cenę tez chciałaś wyjść i wyszłaś za starego bez miłości a potem szpara twoja poczuła chuć i dawaj wp*****lać się w jego życie,odezwał się charakter szmaty znam taką ,być może to jesteś ty,poznaję po twojej pisaninie

Gość gość
Autorko,gdybyś była jego miłością,to nie porzuciłby cię,faceci tak mają nie łudź się,on wybrał już dawno tę,która pokochał przestań marnować czas i wypłakiwać się nam w rękaw,to takie dziecinne,a nawet chore

Gość gość
Myslicie ze jak facet kocha to nie zostawi? Hmmm....

Gość gość
zostawi jak sie znudzi :p

Gość gość
To marzenie zabralo Ci zycie. Gdybys nie wyimaginowala sobie perfekcyjnego zwiazku, to moze pracowalabys nad tym, ktory masz. Prawda jest taka, ze skoro nigdy naprawde z tamtym nie bylas (mam na mysli 10 lat, a nie 3 mies) to nie wiesz jakim czlowiekiem on jest. To co kochasz to Twoja wyobraznia. Na wlasne zyczenie niszczysz sobie zycie. Powinnas sie odciac od tamtego mezczyzny i zajac sie tym, z ktorym masz dzieci. Ja jestem w podobnej sytuacji, tylko to akurat moj maz zyje takim marzeniem, bo mu sie nie udalo z miloscia jego zycia (niewazne, ze byli ze soba 6 mies i na dobra sprawe nie mieli okazji sie poznac). Ja jestem kobieta, ktora pojawila sie w jego zyciu, kiedy byl zdesperowany by zalozyc rodzine i bylam wystarczajaco dobra do tej pracy. Szkoda, ze mnie o tym nie poinformowal, tylko zmarnowal mi zycie, bo w koncu ja nigdy nie bede wystarczajaco dobra, nigdy nie bede jak ta wyimaginowana idealna zona. On niszczy nasze malzenstwo, tak jak Ty niszczysz swoje. Tylko co Ci zostanie jak zostaniesz sama? Marzenia? Nawet jezeli zejdziesz sie z tym facetem, to zderzysz sie z rzeczywistoscia. Moze Ty i moj maz jestescie po prostu typem ludzi, dla ktorych nigdy nic nie jest wystarczajaco dobre.