Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile godzin dziennie poświęcacie na prace?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o wszystkie funkcje związane z praca, czyli od momentu przumusu pobudki, przygotowanie ranne, dojazd, sama praca cały dzień i powrót, do momentu wejścia w drzwi miejsca zamieszkania. Ile godzin razem wam to przemija? Ile razem godzin na tydzień i ma miesiąc? oraz jakie koszty dziennego dojazdu do pracy w obie strony?

Gość dziś ranny ptaszek
- Pobudka powinna byc ok.7 (żeby A.zrobic wszystko na spokojnie, B.żeby nie ograniczać dnia tylko do pracy i czynności z nią związanych). - Wyjście z domu 8.24 na autobus kilka min.później - 20-kilka minut-pół godziny jazdy autobusem - Praca 9-17.30 (w tym bezpłatna, półgodzinna przerwa) - 17.47 autobus powrotny i najwcześniej, nie idąc na zakupy i jeśli nie ma korków, drzwi otwieram o 18.20kilka Razem prawie 11,5 godziny. To wersja optymistyczna i zdarzajaca się zaledwie kilka razy w miesiącu, bo przeważnie muszę zostać w pracy dłużej - do 19, 20, czasem 23... Następnego dnia wstaje maksymalnie pozno (nawet i 7:40) i efekt jest taki, ze cały dzień poświęcam pracy i czynnościom z nią związanym. 11,5h x 5 dni = 57,5h W miesiacu (srednio 21 dni roboczych) 241,5h. To minimum, bo często w samej pracy jestem po 10 lub więcej godzin. Dojazd: bilet miesieczny za 110zl. Wyprzedzajac pytania o nadgodziny: nie, nie podoba mi się to.

Gość gośćiowa
Od 6 do 18.30 + sobota od 6do 14. Policz sobie. Dojazdy to nie liczyłam jaki koszt, jadę samochodem ok 15 min. Czasem wychodzę wczesniej na tyg ale najczesciej tak napisałam.

Gość gość
Ok. 4-6h dziennie, 5x w tygodniu, raz na jakieś 3 miesiące 12-18 h w weekend, 4-8 x w miesiącu dodatkowe 4h na dojazdy (x4 -8), koszt dojazdów 200zł.