Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wygrana w lotto

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie ile wygraliście w lotto najwięcej, zdrapki, kaskada, mini, itd... ja kupiłem ostatnio 5 zdrapek ze słoniem po 1 zł. i w jednej było 1000 zł., pani w kolekturze mi powiedziała, że to rzadkość, bo totalizator to takie mało oszustwo na kasę, wypuszczają oni np. serię zdrapek ze słoniem za 2 zł. w ilości nakładu ok. 15 milionów i tylko w kilku jest ta główna wygrana, po kilka po 1000 zł, po 50 itd, reszta to po 1 zł, a ponad 90% są puste.

Gość gość
w multi multi 60 zł raz wygralam jakies 10 lat temu. Wtedy to sie nazywalo multi lotek. Co do tych zdrapek troche pzresadzasz. Duzo jest pustych bo jakby kazdy mial wygrywac to by to bylo nieoplacalne dla nich. Ale wygranych za 1,2,5 zł jest całkiem sporo. Ja trafilam wiele razy nawet 10 zł. Ogolnie trzeba zachowac rozsadek bo jest to uzalezniajace.

Gość Martusiaoop
Dwa razy , w milti 6/6 cyfr i 8/8 to bylo jakies 2800 razem. Poza tym maz trafil 100 w duzego. Zdrapki wiecznie mam puste, zlotowka jest szczesciem

Gość gość
Ja czasami kupuję po kilkadziesiąt zdrapek jednorazowo i najwięcej ile miałam w jednej zdrapce to 40 zl. Zdarzyło się tak kilka razy, kilka razy 36 zł, kilkanaście razy 20-10 zł i pełno 2 zł.

Gość gość
nigdy nie grałam w lotto, bo od dziecka wierzę , że to ściema, najwyższa wygrana? mój ojciec strzelił 3 liczby, wygrał 10 zł :O

Gość gość
chyba 300zł kilka lat temu ale potem mąż grał jak szalony i dwa razy tyle przegrał

Gość gość
Ja co najwyżej trafiłam trójkę, wygrana chyba 20 zł. A mój ojciec trafił czwórkę, wygrana jakieś kilkaset złotych, ale dodam, że kupił wtedy chyba ze 20 kuponów.

Gość gość
trafiliśmy '' czwórkę '' w totka , kilkanaście lat temu , wygrana to coś 174 zł