Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaFacet

Zobaczymy...zobaczymy my.

Polecane posty

To,że Ty potrafisz to wiem.:) Inaczej nie mogli byśmy tutaj rozmawiać "swobodnie" i w miarę swobodnie.:)

ha ha ha To jest troszkę Twoja nadinterpretacja.Pobudza mnie ale w sensie powera.;)

Gość gość
:-D Jedno i to samo mówisz mad trole piszą?A ty tutaj atrakcyjnie co noc w innej odsłonie...taaaa. Facet zabawny jesteś z tą twoją bujną wyobraźnią,gdy tak jej bronisz.:-)

Gość gość
Ten sam makaron codziennie...:-oNie ma na wyspach z kim pogadać?Tak wiesz,realnie,żebyś jednak pewność miał że obiekt wzdycania wart.Uparłeś się na dyżurną mameję damską.

Dzień dobry:) Troska godna uwagi od rana do nocy. Jak po wszelkiego rodzaju informacje to tylko do pomarańczy. Aż ich skręca, że nie wiedzą jak wyglądam i ile mam lat:)

Dzień dobry🌼 Ale sami sobie na swój użytek już "wiedzą" jak wyglądasz i i ile masz lat.

Gość gość
Mad no przecież tyle się tu produkujesz pod publikę.JA wpadam po gotowca.:-)Powtórzę:przebywanie tutaj w takim stężeniu jak ty wyklucza atrakcyjność.Atrakcyjna to jesteś wyłącznie dla tak samo skazanych na wirtual.

Gość gość
co ty gadasz gościu, to bardzo porywająca dyskusja :P Tak, tak wiem, nie czytaj :D

Mogłem od razu,gdy Ty zasnęłaś ,ale "wpadłem" na pomysł,że powalczę jeszcze ze swoim snem i tak do pierwszej(drugiej czasu polskiego).Nie wiem po co.Tak wyspałem się.:)

Gość gość
Cześć Madelline, cześć facet :)🖐️

Gość gość
Madelline dziś Dzień dobryusmiech.gif Troska godna uwagi od rana do nocy. Jak po wszelkiego rodzaju informacje to tylko do pomarańczy. Aż ich skręca, że nie wiedzą jak wyglądam i ile mam lat x no właśnie niestety nie :D Nikogo to nie interesuje- OD LAT :D