Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odcieli mi prąd nie mam czym zapłacić

Polecane posty

Gość gość

Zaraz wyrzuca mnie z mieszkania,a opieka mi nie chce pomóc.Zus mnie uzdrowił i przez pół roku sie z nimi sądzilem.Teraz czekam na uprawomocnienie sie wyroku.Opieka ma na mnie wyczesane,a ja jestem bez srodkow do zycia i zadluzony.Co robic?

Gość gość
idź do pracy

Gość gość
Nie moge isc do pracy,bo lekarz mi zdolnosci nie podpisze.Mam 44 lata i nikt mnie nie przyjme.

Gość gość
a co my mamy do tego?kazdy musi dbac o placenie rachunkow w terminie,mnie tez moga wyrzucic z mieszkania.

Gość gość
co masz na mysli?w czym chcesz pomocy?

Gość gość
Co to znaczy,ze nie mozesz isc do pracy? Czemu niby? Pracuj chocby na czarno,pieniadze sa najwazniejsze

Gość gość
jejku to idź do pracy na czarno, a w ogóle to coś tu ściemniasz, jakim cudem wg zusu możesz pracować skoro lekarz nie chcę ci podpisać zdolności do pracy? i skoro opieka nie chce ci pomagać tzn że możesz pracować

Gość gość
to ile za ten prad jestes winna?

Gość gość
no właśnie ja bym poszła do pracy na czarno, gdybym nie miała co do garnka włożyć i jeszcze mogłabym stracić lokum za niepłacenie, poszłabym za nędzne pieniądze do pracy na czarno aby tak się nie stało

Gość gość
Az taki chory nie jestes chyba? Co Ci dolega? Chlop w kwiecie wieku... zatrudnij się gdzies poki masz gdzie mieszkac

Gość gość
Mam rente z zusu i czekam na wyrownanie za 6 mc.Nie moge pracowac.Prad mi odcieli za kwoet 240 zl.Teraz mam do zaplacenia 414.Juz mam dosyc tego wszystkiego nic tylko sie powiesic.Zachorowalem popadlem w dlugi,zona mnie zostawila i zabrala dziecko.Przeszedlem depresje ale chyba nie dokonca z nia wtgralem,bo sam walczylem.Nie zalezy mi na niczym i nie mam motywacji.Najlepsze wyjscie to samobojstwo.Opieka mi nie pomoze,bo wedlug nic moge sie utrzymac za 600 zl mc,bo tyle mi zostaje po zajeciu komorniczym i doliczaja mi jako dochod dodatek mieszkaniowy ktory idzie do administracji.Mieszkanie,woda,c.o 600 zl,prad 180.Moje oplaty przekraczaja dochod,a gdzie jedzenie?Porypany kraj.

Gość gość
Dasz radę. zbierz się a wszystko się ułoży ;) Może poznasz kogoś, młody jesteś. nie poddawaj się ;) całe życie przed tobą Zus Ci odda pieniadze i część uuregulujesz

>>>Mam rente z zusu ... Opieka mi nie pomoze,bo wedlug nic moge sie utrzymac za 600 zl mc,bo tyle mi zostaje po zajeciu komorniczym i doliczaja mi jako dochod dodatek mieszkaniowy ktory idzie do administracji.Mieszkanie,woda,c.o 600 zl,prad 180.Moje oplaty przekraczaja dochod,a gdzie jedzenie?Porypany kraj.<<< Ty mieszkasz w jakimś apartamentowcu ? Bo ja za piękne 3-pokojowe mieszkanie płacę w sumie niecałe 500, a Tobie, po dodatku mieszkaniowym, który pokrywa większość czynszu zostaje do zapłaty 600. Także dziwi mnie ten prąd. Ja płacę stówę za 2 m-ce, a Ty 180 za m-c. Dziwne to :(.