Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziękuję ci teściowo ty stary rowerze że leczę się przez ciebie antydepresantami

Polecane posty

Gość gość
18:58 wow poważnie takie rodziny tez są?

Gość Nie no poprostu przesada
Czy ja tu na swoją teściową psy wieszam?! nie, no więc? nie mam powodu by jechane robic na teściowej, a pisząc odnosiłam się jakie znam u siebie w rodzinie teściowe i w męża rodzinie tesciowe i jak postępują.I w większości to synowa nie jest winna a teściowa... Wnioskuje że tu się wypowiadają równiez tesciowe, które nie dopuszczają mysli do siebie że one robią coś złego,nie bo przeciecież to synowa zołza wredna,leń i odciąga syna od rodziny,swojego postepowania nie widzicie bo najlepiej zgnoić synową kosztem wyzłocenia siebie i zrobienie z siebie ofiary no cóż.... wpółczuć tylko :-(

Gość gość
Do Nie no po prostu Przesada: ZGADZAM SIĘ. Na palcach jednej ręki mogę policzyć dziewczyny, które pierwsze obraziły czymś teściowe a nie na odwrót. A nie, sorki...musiałabym nie mieć palców by to za pomocą ręki pokazać. Nie znam.

Gość Nie no poprostu przesada
19:05 no mi też palców by brakło i u rąk i u nóg :D zaraz posypie się wiązanka uhuuuu strach się bać :D

Gość gość
do,, nie poprostu przesada'' jesteś zarąbista i zgadzam się w 100%

Gość gość
Mój facet to mam wrażenie że ma dodatkowy problem z powiedzeniem matce idź się leczyć, no bo ona stara się częśto wkupić w jego łaski: słodzi mu, włazi mu w tyłek, na urodziny daje mu kasę i kupuje coś słodkiego. No to jak taką kochaną mamusię ukrzywdzić? Jak ona taka kochana i prezenty kupuje. Gada bzdury, robi wieś, oborę i wstyd, ale przecież to mamusia

Gość gość
teściowe, myślą co napisać by wyjść z twarzą :p Siedzą ze słownikiem i podręcznikiem psychologicznym hehe

Gość gość
to nic że z wnuczki robi po ludziach kalekę a synową nr 2 wpędziła w porządną nerwicę -5 kg na wadze i leki. Pewnie w tych swoich książeczkach o manipulowaniu przeczytała, że powinna sypać prezentami to będzie bezkarna, bo przecież jest taka dobra, tyle kasy wydaje...

Gość gość
19:11 o żesz za kogo ty wyszłaś? toż on powinien być jeszcze na cycu u mamc,i sory ale zachowuje się jak noworodek :O

Gość gość
To jaki macie problem, od chorych teściowych urwać kontakt a mąż powinien pokazać na kim mu zalezy czy swojej rodzinie czy matce no chyba że matka jest w porządku dla synowej to co innego.

Gość gość
Wiadomo: dajemy coś częśto po to, by otrzymać jakąś korzyść. Jeżeli teściowa wiesza na tobie psy a potem leci z prezentami, potem znowu wiesza, znowu leci z prezentem i tak w kółko to wiedz że coś sie dzieje a) ma pyerdolca i jest niezrownowazona psychicznie b) daje by mieć nad wami kontrolę, daje by otrzymać korzyść. Przecież potem jak będziesz komuś na nią narzekać to ci nie uwierzy, powie: jak to, tyle prezentów twoja córka ma od niej a ty mówisz że zła babka. w dodatku jakby wam dawała kasę to potem może rościć sobie prawo do jeszcze większego wpierniczania sie do was bo przecież "ona pomaga". to jak "płacę i wymagam". "strzeżcie się da (nie pamiętam) nawet jak składają ofairy". Nawet podarunek złą intencją podszyty być może.

Gość gość
No ja się odcięłam, mój facet ją rzadko odwiedza i na chwilę, ale mówię przecież że to nie oznacza końca wpływu tej kobiety na nas, bo pozostała część rodziny ma z nią kontakt, nasłucha się od niej potem nam powtarzają i mamy humory złe parę dni. To już z nikim sie nie spotykać?? poza tym jak wroci od niej to jest struty i w zlym humorze

Gość gość
gośc 18:53 :) :) :) idąc do rodziny chłopaka najlepiej zabrać ze sobą Rutkowskiego i zrobić małe śledztwo. Przeglądać albumy rodzinne, kto jaki jest , całą historię ich życia poznać i wtedy ocenić czy być z tym facetem czy nie.

Gość gość
Po co ci Rutkowski,człowiek patrzy na relacje rodzinne,stosunek tescia do tesciowej i odwrotnie,czy syn szanuje rodziców,czy rodzice kochają własne dziecko,co sobą prezentują.Jaki jest ten dom....wystarczy

Gość gość
co mają relację teścia do teściowej do mojego życia i mojego męża? oni są innymi ludźmi i my też. jak teść nie kupi kwiatka , a mój tak to co mam wyrzucić do kosza? bo teściowa kwiatów nie dostaje? żyję z mężem a nie w jednym domu z teściami aby robić wywiad środowiskowy jak żyją teście

Gość gość
niczego nie zrozumiałaś BETON:)

Gość gość
W domach syf,kiła i mogiła a te siedzą i od godz 14-tej nap,,,ją jedno i to samo.Jakim trzeba być prymitywem,chyba dokładnie jak te wasze tesciowe,jedna drugiej warta.

Gość gość
20:08 odezwała się perfekcyjna pani domu co czyta posty na kafe :-P

Gość gość
Ja to wiem i ty to wiesz że w d**e walisz mnie

Gość gość
Wiecie jaka larwa z mojej teściowej ? Miałam urodziny, ale imprezę robiłam dopiero w sobotę. Teściowie powiedzieli, że nie przyjdą, ale zrobili nam niezapowiedzianą wizytę właśnie w dniu urodzin. Wiedzieli co to za dzień doskonale, mój mąż jeszcze mówił, że ma dla mnie super prezent niespodziankę, a oni nic. Nawet życzeń mi nie złożyli . Za to jak ich corka z krzywym pyskiem miała urodzinki to od rana do nas wydzwaniała czy mamy prezent.

Gość gość
Masakra. Ode mnie teście sądzą że wogole nie ma urodzin. Nawet życzeń nie złożyli. Jak nie dostali ode mnie prezentu to wielkie halo i obgadywanie było.

Gość gość
gość dziś hi hi,ja tez czytam i dochodze do wniosku ze na prawdę to wy nie macie problemów,jedyny temat to dopie...lić

Gość gość
autorce też brakuje którejś klepki. Przykre jak dorosła, świadoma osoba jest tak bezwolna -ciepłe kluchy z autorki, nawet mąż ją ignoruje. Masz swoją rodzinę - weź miotłę i przegoń powinowatych!

Gość gość
na przykładzie autorki widzimy sens powiedzenia "na pochyłe drzewo wszystkie kozy skaczą". Autorka bierna, więc ...

Gość gość
Fajnie się pisze nie mając takiej teściowej. Nie musicie użerac sie z babsztylem to dawaj pomyje na autorkę. Każda odważna, przyjdzie co do czego to ani me ani be. Pewnie takie jesteście życiowe że po ślubie z teściowa mieszkacie

Gość gość
gość wczoraj tobie by pasowała do dyskusji następna p*****lucha czyt:,plotkara i fleja.

Gość gość
spadaj kretynko, autorka to akurat uwaza że lepiej ze świrami nie kłócić się niż użerać, a tacy ludzie często wpadają w deprsje. znaz to powiedzienie, złego diabli nie biorą, a dobrego tak

Gość gość
oj,oj,oj już zbiera się kóleczko wzajemnej adoracji:):):) będzie jazda po teściowych :):):)