Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy płaski tyłek tak bardzo wam przeszkadza?

Polecane posty

Gość gość

Jestem młoda dziewczyną, ogólnie mam niezłą figurę, biodra 93, talia 66 cm, więc teoretycznie kobieca, ale no właśnie... mam szerokie, ale płaskie (ale nie obwisłe) pośladki. Chodzę w obcasach, więc mam nadzieję, że to nie zwraca aż tak uwagi... czy to jest duży minus u kobiety, jeśli ma fajne piersi i figurę? myślę, żeby coś z tym zrobić, ale sądząc po budowie kobiet w mojej rodzinie, spektakularnych efektów nigdy nie będę mieć ze względu na taką budowę..

Gość gość
Też mam strasznie płaski tyłek :/

Gość gość
Tez mam plaski tylek i dokladnie jak Ty, fajne wciecie w talii, biodra ale plaski tylek :( I powiem Ci, ze tylko operacja jest rozwiazaniem. Ja cwiczylam pare miesiecy przerozne cwiczenia na pupe, z obciazeniem i bez, bralam bialko, i faktycznie pupa byla jedrniejsza, bez cellulitu, lekko sie podniosla ale co z tego jak plaska pupa zawsze pozostanie plaska i nie da rady cwiczeniami zrobic z niej ladnego jabłuszka. Tylko operacja a na wieksze wyjscia majtki z push upem, ja takie zakladam do sukienek.

Gość gość
też myślałam o tych majtkach, ale co mi z nich, skoro i tak to iluzja... no ja ćwiczyłam przysiady ponad miesiąc i też efekty były bardzo mierne.. teraz mam zamiar wrócić, zawsze to lepsza płaska, ale jędrna pupa, niż zaniedbana i płaska :P na pewno zaprocentuje na przyszłość to ćwiczenie..

Gość gość
Z takim tylkiem napewno niemasz problemow ,ani finansowych ani randkowych. Poprostu sie nudzisz i chwalisz:-P

Gość gość
ale powiedz coś więcej o swoich preferencjach, bo chcę się dowiedzieć, czy ta mania na punkcie tyłków jest tak poszerzona..i czy jak idzie za mną chłopak, który mi się podoba, to nie zniechęci go moja dupa :D

>>>Czy płaski tyłek tak bardzo wam przeszkadza?<<< Nie pomaga :(. x A poważnie, to problem jest z takimi męskimi tyłkami u kobiet. Taki tyłek potrafi rzeczywiście zniechęcić :(.

Gość gość
A ten z 20:12 jest paskudny? :P

Gość gość
mój kolega kiedys na moje pytanie co wolałby: pełny, ładny biust czy ładny tyłek powiedział 'zdecydowanie pupa, wiem że kobiety tego nie rozumieją ale... my lubimy fajne tyłki'

Gość prawictwo pospolite 137
jak masz 93 w biorach to zdecydowanie nie przeszkasza . gorzej gdybyś miała 83 cm i plaski tyłek - to byłoby bardziej bolesne

>>>A ten z 20:12 jest paskudny?<<< Jakieś zaokrąglenia ma :) x inaczej nie marszczyłyby się pod nim spodnie :). x Chodzi mi o męskie tyłki, takie, które tworzą linię prostą od uda, do talii.

Gość prawictwo pospolite 137
jak masz 93 w biodrach, to zdecydowanie nie przeszkasza . Gorzej gdybyś miała 83 cm i plaski tyłek - to byłoby bardziej bolesne TA dziewczyna ma płaski , ale kobiecy wlasnie dzięki temu , że ma szerokie biodra (około 90 cm, ) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f9b5cf7dda23e3a.html mi sie podoba

Gość gość
ja mam fajny odstający tyłek hehehe

Po miesiącu ćwiczeń nie będzie widać dużej poprawy, to za krótko.

Gość gość
Pożyczka na dowód bez zaświadczeń od 100zł do 200.000zł - szybki i miły kontakt - Krótki wniosek - najlepsza oferta na rynku - odbierz pieniądze szybciej niż myślisz zobacz tutaj http://kredytyk.net.pl

Gość gość
Ale u mnie kobiety wszystkie mają taką budowę, będę ćwiczyć, ale nie będę miała jakiś odstających pośladków jak niektóre laski genetycznie... zresztą ktoś tutaj pisał że ćwiczył o wiele dłużej i niewielka poprawa przedstawiam wam moje wątpliwej jakości walory (na kolejnych fotach wydaję się szczuplejsza i węższa w biodrach przez nadmierne ich ucięcie i 'przybliżenie' - 1 fota dość odzwierciedla moje biodra) (i nie czepiać się o czarne majtki pod białym strojem - ja go PRZYMIERZAŁAM) -http://img24.otofotki.pl/obrazki/pk410_CAM01197.jpg (w lustrze widac) -http://img24.otofotki.pl/rp135_CAM00613.jpg.html -http://img24.otofotki.pl/bi558_CAM00608.jpg.html

nie wiem co to płaski tyłek. mam normalny, nic sie za mną nie ciągnie. jak tyję to raczej w biodrach. te umięśnione tyłki ze zdjęć są obleśne, takie pufy doczepione do d**y, jak siedzieć na tym:O

Gość gość
przecież na tych zdjęciach nic nie widać .. pierwsze zdjecie to nie fota tyłka tylko przodu drugie boku a ostatnie ? Gdzie ten tyłek Inny kąt zdjęcia i inny strój

Gość gość
Ślepy jesteś? w lustrze na 1 focie masz tyłek na drugim jest na 3 też, chyba właśnie z tyłu w ołówkowych spódnicach widać czy ktoś ma tyłek a ja go nie mam :P masz rację, nic nie widać!

Gość gość
drugie boku, bo się chyba właśnie wypukłość tyłka po tym ocenia.. nie mam lepszych fot, a nagich nie wrzucę.

Gość gość
tyłek ? w lustrze jest tylko fragment jednego pośladka , a drugiego nawet nie widać ..