Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy płaski tyłek tak bardzo wam przeszkadza?

Polecane posty

>>>nie wiem co to płaski tyłek. mam normalny, <<< To dobrze Broken, że masz normalny :) :) :) x Będę się nim czule opiekował :D :D :D.

Gość gość
ty se jaja robisz? to nie jest plaski tylek jaki ja mam..

>>>nie mam lepszych fot, a nagich nie wrzucę.<<< x Dlaczego :( :( :( ?

Gość gość
jest płaski z pewnościa... bardzo może być odrzucający dla chłopaka, który mi się podoba? ;)

Gość gość
Prawictwo chcesz mnie w kompleksy wprawić, co? misio, nie będę gołym tylkiem świecić :D bez przesaady

Gość trener_osobisty
Dziewczyny, wystarczy robic przysiady! Nie ma obijania sie, lato nadchodzi!

>>>misio, nie będę gołym tylkiem świecić bez przesaady<<< Wiesz jakie ten temat, miałby wtedy powodzenie :D :D :D. x A tak poważnie, to jak się kocha kobietę, to i jej płaski tyłek :). Wiem z doświadczenia :), więc nie przesadzaj z kompleksami :). Twój jest kobiecy.

Gość gość
Nie widać kształtów bo ich NIE MA. Na żywo tak samo to wyglądało...niestety nie noszę takich sukienek, spódnic, bo to nie ma sensu :P a wykroki ? lubię je robić. Przysiady mi średnio pomogą... jeszcze nie mogę robić z ciężarami bo mam krzywy kręgosłup :/

Gość prawictwo pospolite 137
co nie zmienia faktu , ze pierwsze 2 zdjęcia nic nie wnoszą , bo nic nie widać .

Gość gość
oj no widać 'stopień odstawania' ;)

Gość prawictwo pospolite 137
można zrobić nawet z góry i też wyjdzie . Natomiast nigdy nie robi się bokiem - jest całkowicie niedopuszczalne , bo to najgorsze z mozliwych ujęć pośladków i stawia nawet zgrabny tyłek w złym świetle http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1fea927bbd433df.html

Gość gość
no masz plaskie posadki ale tragicznie nie sa

Gość trener_osobisty
Ile masz lat? jakie spozycie kalorii dzienne? Uprawiasz jakas aktywność?

Gość gość
Biegaj po 10 km co drugi dzien po roku zobaczysz jaki bedzie super tylek spojrz na biegaczki wszystkie maja jedrne tyleczki mozna sobie taki wypracowac wlasnie bieganiem ale regularnym

Gość gość
kiedyś miałam w biodrach 89 cm przy wzroście 173, płaskie biodra i tyłek, po prostu tragedia, bardzo marzyłam o pełniejszych kształtach, miałam okropne kompleksy i zazdrościłam innym kobietom. Teraz mam 102 cm w biodrach, są dość szerokie, wreszcie mam wcięcie w talii i spore odstające pośladki...jak to zrobiłam, spytacie ? zrobiło się samo hihihi po 3 ciążach :D polecam

Gość gość
21 lat, nie wiem jakie spożycie, staram sie jeść sporo białka i mniej węglowodanów, dobre tłuszcze. Ostatnio jem mniej, ale zazwyczaj jadam duuużo. Dużo chodzę, chodziłam też na siłkę, myślę czy znowu by nie pójść.

Gość gość
pewnych rzeczy sie nie przeskoczy, masz racje, no ale przysiady pomoga, tylek mozna wypracowac, biustu juz niestety nie :( moim zdaniem nie jest zle, masz zgrabne, drobne posladki, fajne dlugie nogi

Gość gość
na co ci tyłek do czego? Do seksu analnego? tylko zboczuchy patrza na to!

Gość gość
Świat jest dziwny. Dla mnie atutem byłoby, że dziewczyna ma talię, nosi obcasy, fajnie się ubiera, tyłek może mieć płaski. Łyknę to, byle nogi miała proste i szczupłe. A dużych, bardzo wypukłych tyłków, wręcz nie znoszę.