Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powitacie nocnych wilków?

Polecane posty

Gość gość

Ja przyniosę im 5 czerwonych kapturków :)

Gość gość
Kopem w doopę. Jak zrobię dobry zamach, to na paliwie zaoszczędzą.

Gość gość
*zamach nogą oczywiście, nie zamach, żeby ich zabić. Nie chcę mieć nikogo na sumieniu nawet tych putlerowców.

Gość gość
jak nasi motocykliści jeżdżą do rusków to jest dobrze, więc czemu na siłę chcecie wywołać jakiś konflikt? Polaczki- kozaczki.

Gość gość
My jedziemy do Rosji po to, by uczcić ludzi, których ruscy wymordowali. Oni jadą, by uczcić tych ludzi, którzy mordowali pod pozorem ,,wyzwolenia''. Nadal nie widzisz różnicy?

>>>My jedziemy do Rosji po to, by uczcić ludzi, których ruscy wymordowali. Oni jadą, by uczcić tych ludzi, którzy mordowali pod pozorem ,,wyzwolenia''. Nadal nie widzisz różnicy?<<< To szkoda, że Cię te złe Ruskie z niemieckiego obozu koncentracyjnego nie WYZWOLIŁY. Może wtedy rozumiałbyś: co to słowo oznacza :(.

Gość gość
Wyzwolili od nazistowskich Niemiec, to fakt, ale co z tego, skoro zanim to zrobili, to powybijali Polaków i zgwałcili Polki? A zaraz po ,,wyzwoleniu'' zniewolili nasz kraj i jeszcze myśleli, że wolno im było nas zniewolić, bo ans wyzwolili. Typowe ruskie myślenie, do tej pory im zostało.

Gość gość
No, co tam misiu. Uświadomiłeś sobie, że przez te liczne gwałty czerwonoarmistów, być może jesteś potomkiem Rosjanina?

>>>Wyzwolili od nazistowskich Niemiec, to fakt,<<< To g_wno, a nie fakt. Wtedy byli TYLKO NIEMCY i ci NIEMCY mordowali Polaków na przemysłową skalę, a tym, co przeżyli chcieli zafundować kastrację i życie w niewolnictwie. x >>>powybijali Polaków<<< A to jest bardzo ciekawe, bo wg IPN-u podczas zsyłek na Sybir zginęło około 100 tys Polaków. To mniej, niż WYMORDOWALI nam Ukraińcy ! I nijak ma się do paru milionów, które WYMORDOWALI NIEMCY ! x >>>zgwałcili Polki?<<< Rozumiem, że ruscy zbrzuchacili Twoją babcie i dlatego nienawidzisz swojego KACAPSKIEGO dziadka :D. x >>>A zaraz po ,,wyzwoleniu'' zniewolili nasz kraj i jeszcze myśleli, że wolno im było nas zniewolić, bo ans wyzwolili.<<< I dlatego, że SPRZEDALI NAS im Anglicy i Amerykanie.

>>>No, co tam misiu. Uświadomiłeś sobie, że przez te liczne gwałty czerwonoarmistów, być może jesteś potomkiem Rosjanina?<<< Ja swoich przodków znam całkiem dokładnie. W razie czego, zawsze do encyklopedii, zajrzeć mogę :) :) :).

Gość gość
Pożyczka na dowód bez zaświadczeń od 100zł do 200.000zł - szybki i miły kontakt - Krótki wniosek - najlepsza oferta na rynku - odbierz pieniądze szybciej niż myślisz zobacz tutaj http://kredytyk.net.pl

Gość gość
jak chcą tak usilnie świętować obalenie faszyzmu aż w Berlinie ! to niech po******lają dookoła a nie przez Polskę ! wielka mi impreza ze zbrodniarzami ss-mańskimi !