Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co SĄDZICIE O KOBIETACH PRZED 30STKĄ KTÓRE MAJĄ PLOMBY Z PRZODU NA ZĘBACH

Polecane posty

Gość gość

ALBO KORONY ITD.. MAM KOLEŻANKĘ,KTÓRA JEST BARDZO PIĘKNA..MA SLICZNĄ BUZIE I CIAŁO ALE JEST MINUS JEDEN..ONA MA PRZEDNIE ZEBY OD JEDYNEK DO CZWÓREK PLOMBOWANE A W TYM JEDNA JEDYNKA TO KORONA ,BO ZLAMALA PODCZAS WYPADKU ZĘBA. I JAK SIE SMIEJE W PELNYM SLOŃCU TO WIDAC POD SWIATŁO ,ŻE MA PLOMBY..TROSZKE SIE TO ODZNACZA. NIE WIEM CZEMU ALE KOJARZY MI SIE TO Z ZANIEDBANIEM I CZYMS ODRAŻAJĄCYM.. A WAM//??

Gość gość
tak bo chodzenie do dentysty to jest wielkie zaniedbanie pewnie nie ma kasy na licówki

Gość gość
co wy gadacie //w takim wieku to wstyd miec licówki już robione.. w takim wieku to zeby powinno sie miec swoje naturalne i zdrowe a zwlaszcza te przednie ,ktore sie rzadko psują.

Gość gość
moja mama jak była jeszcze małą dziewczynką ale już posiadała stałe zęby niestety uległa wypadkowi i je sobie stłukła musiała mieć na nie coś w rodzaju licówek takie nakładki to nie była ani jej wina ani zaniedbanie trzeba być na prawdę tępą dzidą żeby coś takiego wypisywać ludzie mają różne sytuacje i nawet próchnica nie jest ich winą bo jednym psują się zęby bardziej a innym mniej

Gość gość
gość dziś co wy gadacie //w takim wieku to wstyd miec licówki już robione.. w takim wieku to zeby powinno sie miec swoje naturalne i zdrowe a zwlaszcza te przednie ,ktore sie rzadko psują. X O Jezusie, naprawdę? A cycki masz przebadane i pochwę? A może się pocisz czasem?

Gość gość
Piertolenie o d***e marynie... Ja mam z przodu plomby i cala moja rodzina, jak jeden. Zreszta wszedzie mamy plomby bo mamy genetycznie slabe uzebienie jak powiedzial dentysta. I kazdy z Nas pucuje je ile razy wlezie a i tak sie psuja. Na dentyste wydajemy kazde zaoszczedzone pieniadze. Wiec nie piertol mi tu ze to zaniedbanie bo gofwno wiesz o tym czy ktos dba o szczeke czy tez nie! Przez tak popiertolonych ludzi jak Ty inni wpadaja w kompleksy, anoreksje i depreche bo to wmawianie, ze jest nie taki i gorszy od wszystkich! Zajmij sie swoim ryjem i mozgiem, moze szare komorki potrenuj czy cos.

Sądzę, że dbają o zęby na tyle, na ile mogą. Wstyd to jest ich nie miec, bo zęby na NFZ też można robić i nie da się tutaj brakiem kasy zasłonić. Inna sprawa, że jakość nie taka jak prywatnie.

Gość gość
Różne rzeczy się zdarzają i to w różnym wieku, więc nie można jednoznacznie oceniać takich kwestii, ważną rzeczą jest, żeby znaleźć dentystę, który zadba w sposób kompleksowy o zęby, bo jak się nie chodzi cały czas do jednego to potem może być problem. Mój dentysta chirurg http://www.blueklinik.pl/pl/stomatologia/gabinet/personel/mateusz-latacz już nie raz uratował mi i mojej rodzinie zęby. I to w naprawdę różnych trudnych przypadkach.

Gość gość
Jeśli chodzi o brzydkie zęby, to dlaczego po prostu nie iść do dobrego stomatologa i czegoś z tym nie zrobić? ja sama miałam problemy z uzębieniem i dużo kompleksów, ale w końcu zdecydowałam się zrobić korony pełnoceramiczne w http://cenker.pl/ i już jest ok. :)

Gość gość
Skoro to powód kompleksów, to dlaczego koleżanka nie wybierze się do dobrego dentysty? Ja miałam paskudne zęby, ale zdecydowałam się na założenie licówek. Zakładałam je w http://dentalservice.pl/ i teraz zęby wyglądają niemalże idealnie. :D

Gość gość
Dokładnie, to przecież żaden problem naprawić sobie zęby w gabinecie, np. wstawiając licówki. :) Sama miałam spory problem z uzębieniem, ale zdecydowałam się na założenie licówek w http://dentarama.pl/ i teraz już wszystko jest w najlepszym porządku. :)

Gość gość
ja mam 22 lata i mam sporo już plomb i na przodzie też sie dorobiłam i co mam sie powiesić? dbam o zęby bardzo i są bielutkie ale sie psują, moja matka myje zęby dosłownie raz na rok i ma zdrowe plomb prawie wcale :o więc :o

Gość gość
Takie plomby są nieestetyczne, zwłaszcza na przednich zębach... Wydaje mi się, że w takim przypadku warto przejść się do jakiegoś dobrego gabinetu i coś z tym zrobić. Ja miałam okropne przebarwienia i na szczęście w http://www.makrodent.pl zrobili z tym porządek. :)