Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety mają taką mentalność, że uważają, że wszystko im się należy za nic

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Żałosne, ale czego można sie spodziewac po rozleniwionej mało inteligentnej kobiecie. :D która nie potrafi normalnie odpowiedziec,

Gość gość
Zgadzam się, kobiety całe życie bardziej udają, że pracują niż rzeczywiście pracują. Urządzają sobie pogaduchy. Raz byłem w takiej robocie, i laska ciągle srała się, że robi najszybciej i najwięcej, w końcu podpatrzyłem ją przy pracy i okazało się, że ona robi wszystko totalnie na odwal i źle, gdyby kontrola to zobaczyła to...

Gość gość
Panowie ilu z was ma siostry i jak one sie roziwjały od małego, prawda ze we wszystkim miały lepiej?? Rodzice pomagali bo to dziewczynka ona nie musiała czegos robic bo to dziewczynka ona dostawała wiecej kieszonkowego bo to dziewczynka, i tak życie przeleci tej dziewczynce, a my musimy zapirerdalac

Gość gość
My wcale nie gnoimy waszej inteligencji droga panie, gdyz nie mozna gnoic czegos co nie istnieje

Gość gość
tak naprawdę takie puste babskie gadki, tak jak w przypadku tej dyskusji służą tylko i wyłącznie do poprawienia swojej pozycji w Polsce, czyli jeszcze jeden argument żeby coś "urwać" dla siebie... a inspiracją jest nic innego, jak ów "babski" egoizm, ukryty za uciemiężoną maską istot gnębionych przez męską nację.

Gość gość
Zwłaszcza, że te gadki to w kółko macieju to samo. Wyuczone mantry do grania na męskim ego. Te same teksty w kółko, nic nowego NIE DA SIĘ usłyszeć, wychodzą badania, ludzie przedstawiają rzetelne fakty, a kobiece odpowiedzi zawsze na jedno kopyto i każdy zna je już na pamięć. Kolejny przejaw tego, że nic się nie chce pasożytom i darmozjadom robić.

Gość gość
gość dziś Dokładnie, mają dobrze z nami a chca gorzej la siebie, dobra niech chca ale odwrotu nie bedzie my już nie pomożemy , to nic innego jak rozleniwione babska. my też bysmy mogli nic nie robic a chciec ale jestesmy normalni. Nie dziwcie sie że każdy facet mówi o was głupie i dużo kobiet, ale wy jestescie takie naprawde. mysliscie ze jak posprzatacie w domu i powiecie ze dużo robicie to ktos w to uwierzy, wy nie wiecie co to praca. zaraz .p.o.st zostanie u.s.uni.ety bo piszemy prawde, pozdrawiam mo.de..rat.or k.e

Gość gość
racja, 100% racji...

Gość gość
Pewnie jesteście grubymi osobnikami o twarzy świni i małym fiutkiem.jak większość polakow cebulakow. A teraz idźcie do swojej kobiety reni raczkowskiej bo innej miec nie będziecie ;)))))

Gość gość
Amaterasu 226 dziś Dzieki. A powiesz mi dlaczego kobiety takie są ?? dlaczego w niczym nam nie pomagają, dlaczego nie patrza na nasze zdrowie wymagajac tle od nas, dlaczego nas nie utrzymuja , nie znam żadnej któa by zrobiła jakis interes sama z siebie i utrzymywała dzieci, to nie przez steretypy napewno nie, nie szkoda wam nas że chodzimy do wojska ?? wy jak byscie tam szły od razu bysmy wam zabonili, Dlaczego mysliscie że nikt nie widzi waszych strasznych kłamstw. i teraz uwaga najważniejsze, dlaczego zabieracie nam najczesciej dzieci w sądach ułożonymmojcom. Dlaczego myslicie że jestescie idealne bo rodzicie , przecież jak by nie my to dziecka by nie było 50% na 50% , a te czesto twierdzicie ze rodzenie jest straszne ,t os ie nie trzyma kupy, nie zadawał bym takich pytan i nie było by nic w tym dziwnego strasznego, jak by to była garstka kobiet, ale niestety jest ich bardzo bardzo dużpoo , wszystkie pierwszymi argumentami sie posługuja

Gość gość
gość dziś Polaków cebulaków Boże co za iteligencja , zestrzel ja piorunem bo szkoda mi takich kobiet. pasożyty

Gość gość
Kobiety wy naprawde nie czujecie sie źle jak tyle dla was robimy a wy nas kopiecie, my bysmy tak nie robili, ale zobaczycie niedługo będziecie dostawac w p**de codziennie, wroca te czasy, bo kobiety należy bic , to są proste istoty które łatwo zmanipulowac, ale jak im sie da ża duzo to głupieja

Gość gość
Kobiety jak chcecie walczyc o równo uprawnien ie i lepsze zarobki to pod sej ale nam dajcie spokoj, Odp********e sie od naszych kieszeni pasożyty małointeligentne,

Gość gość
dokładnie przedmówcą , pod sejm

Gość gość
a ja się właśnie zastanawiam, czemu niektórzy mężczyźni uważają, że wszystko im się należy? miałam się umówić na randkę z pewnym gostkiem, facet niby fajny, inteligentny i na poziomie, ale jak zaczął mnie zapraszać na te niby randkę, to normalnie jakiś horror, najpierw wpadł na pomysł, że pojedziemy do innego miasta, ja stwierdziłam, że może jednak za daleko, przecież można bliżej, w Warszawie jest naprawdę wystarczająco dużo miejsc żeby się spotkać... potem zaczął kombinować, może pójdziemy dziś tu abo tu itp. odpowiedziałam, że lepiej może umówmy się z wyprzedzeniem, przecież nie zawsze można wszytko rzucić i lecieć, bo tak się panu podoba, no i tak dyskutował przez dwie godziny, aż w końcu się wściekł, napisał, że go olewam i koniec rozmowy... a mnie pozostał totalny niesmak, czy naprawdę wszyscy mężczyźni tak się zachowują, jak rozkapryszone dzieciaki... i najlepsze jest to, że to drugi taki pod rząd mi się trafił, poprzedni też uważał, że jak on coś chce to mu się należy, zaraz, natychmiast... chyba zostanę starą panną