Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lomi24

Mamy na STYCZEŃ 2016

Polecane posty

Gość aga190193
Paul nie ma się co tłumaczyć :-) zrobisz kiedy będziesz chciała ;-)

Gość Umina888
Spokojnie :-) przecież od robienia testów w ciąże sie nie zachodzi ;-) Zrobi jak bedzie czuła, ze juz powinna. One i tak nie zmienia stanu faktycznego.

I weźcie dziewczyny tłumaczcie babie która ma problemy z głową. ..

Gość Umina888
Które w najbliższym czasie testują ? Ja za tydzień :-)

Gość aga190193
Dokładnie przecież co to zmieni :-) te parę dni :-) mnie korci żeby jutro zrobić :-)

Ja to się cieszę ze juz mam testowanie za sobą Trzymaj za Was kciuki dziewczyny Ja czuje Paul ze Ty jestes w ciąży, ze testy plataja Ci figle jak mi Do tej pory mocniejsza ale słaba kreska jest;)

Ja kupiłam dziś i zrobię jutro :) nie wytrzymam :)

Gość gość
Hej dziewczyny po co tak sie denerwować i faktycznie nie potrzebne komentarze ja śledzę ten wpis od początku mam okres ale miałam nadzieje ze nie przyjdzie dzieki dziewczynom dużo lepiej sie czuje zawsze pociesza. Nie jestem jeszcze w ciąży to czyli nie moge tu pisać? Dziaiaj zrobiła test moja koleżanka tez sie stara o dzidzia juz 9 miesięcy i 3 dni jest po spodziewanej miesiączce test wyszedł jej negatywny ale ma jeszcze nadzieje. Trzymam kciuki za resztę dziewczyn wszystkie zostaniemy szczęśliwymi mamusiami:-)

Witaj gośc :) z punktu patrzenia innego gościa to żadna nie może tu być która nie jest w ciąży :) ale my to obalamy ! :) każda może tutaj być zawsze można się pocieszyć :)

Paul Trzymaj kciuki Daj znać jutro;)

Gość aga190193
Paul to jutro testujemy razem ;-)

To ja trzymam za was teraz kciuki i proszę trzymać potem za mnie żeby nam sie w końcu udało:-)

Gość blue89
hej dziewczyny ja dziś testowałam testem czułość 10 jednostek i wyszedł ujemny:( 8 dni po stosunku i owulacji.. teraz zrobie test 25 w terminie @ czyli za tydz.. jednak mam złe przeczucia, trzymam kciuki za testujące jutro!:)

Gość aga190193
Blue chyba troszkę za wcześnie :-) poczekaj jeszcze. A co do testowania to ja już parę dni temu robiłam i były dwie kreski, ale chcę się upewnić bo wtedy było za wcześnie troszkę ;-)

Dziękuję i ja także trzymam kciuki :)) boje się ze jak zrobię test to zaraz dostane @ :/

Paul trzymam kciuki żeby to jednak była ciąża moja koleżanka dzisiaj tez sie troche załamała bo myślała ze może jednak ale okresu tez nie ma tylko dzisiaj jest 3 dzien po terminie także może jeszcze nic straconego ☺️

No m nadzieje ze będzie chociaż jasna druga kreska :) Mam test który podobno wykrywa ciążę po 6 dniach :D wiec jestem ciekawa :D

A jak zrobię test o 4 rano to wykaże juz coś czy lepiej o tej 7-8?

Jestem zła jak osa.wlasnie zrobiłam test i co ? Jasne ze jedna kreska bo po co druga -.- . Wrrr a miałam taki piękny sen ze były dwie ;/

Paul to jeszcze nic nie znacxy jak @ dalej nie ma,ale idz w poniedzialek na bete zeby sprawdzic czy u Ciebie wszystko ok.

Gość aga190193
Paul dokładnie lepiej idź na betę :-) może owulacja się przesunęła i nie wykrywa test Jeszcze ciąży. Ja właśnie zrobiłam test, dwie kreski :-) :-) czyli jednak naprawdę się udało!

Gość aga190193
Dziękuję :-) a ile się u Was czeka za wynikiem?? Trzymam kciuki!!

Ja nie mam pojęcia bo jeszcze nie robiłam :) Jestem mega zła dzisiejszym wynikiem. No cholera jasna ...

Gość aga190193
Póki okres nie przyjdzie jest nadzieja :-)

Gość aga190193
Ale cisza tutaj :-) wszystkie majówka pochłonęła ;-)

Gość życzliwość popijać miłością
Paul ma negatywny wynik, hm to na pewno przez wczorajsza rozmowę z gościem. :D było się tak nie spnać. :P

Gość lomi24
witajcie:) tu zalozycielka tematu. U mnie 8 dzien cyklu. Jesli sie uda to bede miec termin na 28 stycznia. Nieudalo sie napoczatek stycznia to moze uda sie na koncowke. Bardzo bym chciala bo juz tyle czekamy na malenkie szczescie. Bardzo gratuluje tym ktorym sie udalo a tym ktore testuja zycze dwoch kresek:) po 20/21 maja bede testowac to dam znac.