Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odebrać ta sytuację?

Polecane posty

Gość gość

Strasznie pokłóciłam się z facetem, z mojej winy, praktycznie w nerwach zerwaliśmy ze sobą. Niestety jesteśmy z tych narwanych osób, które w nerwach zrywają i wracają. Napisał, że ma mnie dosyć itp. Poczuwałam się do winy także przepraszałam go ponad tydzień..jednego dnia ok 20 napisał, że idzie spać, wycisza telefon i nie chce rozmawiać. Nagle zmienił hasło na fb, gdzie nigdy tego nie robił, weszłam na jego konto przez pocztę. Zaprosił jakąś kobietę do znajomych. Weszłam i przeczytałam jego rozmowę z tą nowo poznana dziewczyną- żoną jego znajomego. Podrywał ją, na jej stwierdzenie, że przecież się nie znają- mój facet pracuje w dużym sklepie wielobranżowym i tam ją zobaczył, odpowiedział, że zawsze mogą się poznać. Ona rozanielona, wymienili się numerami telefonu. Powiem wam, że sprzeczamy się jak to w związkach bywa, ale ja nie szukam od razu nowej osoby, nie podrywam, a tu taka sytuacja. Czy dać mu szansę po takiej sytuacji, traktowac to jako niezobowiązujący flirt, czy dać sobie spokój.

Gość gość
Matko święta, jak można komuś włamywać się na fb i podczytywać korespondencję? Wy sobie nawzajem wchodzicie na swoje konta???

Gość gość
Dokładnie tak,on loguje się u mnie w domu, ja u niego. Mamy do siebie hasła na konta. Tylko nie tu leży problem, a w tym, że po kłótni od razu zaczął szukać innych, stwierdził, że nie rozmawiali więcej i na tej rozmowie kontakt się urwał. Zrobiło mi się zwyczajnie przykro, że bez problemu ją podrywał- mimo że to mężatka, ma dzieci- ona rozanielona..

Gość gość
Ale trochę w tym leży problem, bo po co wchodzicie sobie na te konta? Nie ufacie sobie? To oznacza, że problem zazdrości i zdrad jest u was na porządku dziennym. Dziwne to wszystko. Oczywiście, że nie jest normalne, że on podrywa inną i że Tobie jest przykro. On nie traktuje Cię poważnie, być może już zupełnie sobie Ciebie odpuścił.