Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MorticiaAddams9

co sadzicie o smierci grupy Dialtlowa na Uralu?

Polecane posty

Co moglo byc przyczyna? Ciekawe czemu do dzis ta sprawa jest niewyjasniona. Ja nie mam zielonego pojecia co to moglo byc, lawina odpada bo jak ta 4 z takimi obrazeniami by dotarla tam do tego jaru?z powodu lawiny nie utajniliby akt, rakieta tez bo wrociliby potem po rzeczy, yeti takze bo nie bylo tam zadnych sladow, wiec co to moglo byc?

Te kule ognia to mogly byc w sumie race, zabrali je pewnie ze soba w sumie wiedzieli ze ida w gory i to niebezpieczne. Ja w sumie tez mysle ze to ufo. Bo przeciez jesli rakieta wybuchlaby zeby mieli te obrazenia to bylyby tez poparzenia. Lawina nie zeszla bo zasypaloby namiot, pozatym jak juz mowilam z powodu lawiny nie utajnia sie spraw. W polsce w tatrach tez zginela ta wycieczka z Tychow i nie bylo tajne czemu zgineli.

No ja akurat trafilam na onecie na artykul o nich i bloga jakiegos, i kurcze tak mnie ta sprawa zaintrygowala ze nie umiem odkleic sie od telefonu, ciagle grzebie w google, ale wszedzie to samo pisza.

Gość gość
ostatnio na national geog. leciał program,który to wyjaśnił i wcale nie było w tym udziału żadnych sił nadprzyrodzonych

Gość gość
nie chce mi się pisać o szczegółach,program leciał jakieś dwa trzy tygodnie temu na ng albo discovery ale raczej na ng,wbij sobie na yt,może tam jest