Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bestmama

Karmilam piersia w kolejce w sklepie

Polecane posty

Gość bestmama

dzis moja malutka strasznie plakala na zakupach a wiec ja dyskretnie w tesco przylozylam do piersi. Stalam w kolejce a przede mna bylo jakies 15 osob a mala tak przerazliwie plakala. No i jakas baba za mna sie oburzyla i slyszalam jak powiedziala, ze smierdzi jej pod nosem mlekiem i niewydojonym cycem :-O:-O:-O nosz k*********a ludzie :-O wy jestescie nienormalni jacys :-O byli mi tak przykro, ze sie poplakalam w domu :(

Gość gość
:o trzeba było dać jej cycem w łeb

Gość gość
To jest prowo czy Ty na powaznie? Bo nie wierze ze mozna byc takim chamem!!!

Gość gość
Co za szma-ta!

Gość gość
no przeciez nie wyciagnelam calej piersi na wierzch :-O bylam zaslonieta chustka i mala byla pod nia i to byla krotka chwila :( possala troche i bylo ok...ale ta baba za mna powiedziala to do swojego meza :( cos o smierdzacym mleku z niewydojonego cyca :( jak mozna byc takim ohydnym czlowiekiem :( przeciez jej niczego nie zrobilam :(

Gość wifigdańsk
ale to nie było takiej kasy dla uprzywijejowanych? tak jak w realu sa np. dla osób w ciazy i z wozkami (dziecięcymi i inwalidzkimi).

Gość gość
nie patrzylam co to za kasa :( nie pamietam ..no ale jak mozna takie cos powiedziec ..nie mogla sie powstrzymac :( ? powiedziala cos w tym sensie " cos tu smierdzi mlekiem z niewydojonego cyca " :( ja sie nawet nie odwrocilam i nic bo po co..

Gość gość
Odciągaj kobieto mleko i do butelki! Jaki ty masz problem?

Gość gość
Elegancka kobieta nie karmi publicznie.

Gość gość
Boze, weszlam do sklepu tylko po pare rzeczy i skad mialam wiedziec, ze bedzie taki tlok nagle :-O normalnie odciagam mleko i zabieram ze soba w butelce ale myslalam, ze nie bede tak dlugo w sklepie...a coreczka naprawde strasznie plakala:( no ale powiedzcie sami jak mozna takie cos powiedziec ??? ci ludzie sa zupelnie bez serca

Gość wifigdańsk
ale w Tesco sa kasy pierwszeństwa! cos mi tu na bajeczke wygląda. stajesz z marudzącym dzieckiem do kasy gdzie przed tobą z 15 osób-ja bym zaraz patrzyla jak by tu to marudzenie skrócić. masz maleńkie dziecko to pytaj popros,ludzie przeważnie przepuszczają. ja nieraz stałam z maleństwem do kasy w beidronce a tam nie ma kas pierwszenstwa i co-jak dziecko było całkiem małe i plakało-kasjerki same zachecały zebym przeszła albo ludzie z kolejki tez proponowali.a jak sa kasy pierwszenstwa to ty nie patrzysz do jakiej kasy mimo ze dziekco marudzi i masz prawo z takiej kasy skorzystac?? ty chyba poprostu chcesz kogos osmieszyc albo sprowokowac jakaś niefajną dyskusję.

Gość gość
Primo: próbujesz sprowokować kłótnię. Secundo: elegancka kobieta nie karmi publicznie. A teraz przyznaj się do popełnionego faux pas i idź spać.

Gość gość
nie patrzylam na to czy to kasa pierszenstwa czy nie,zreszta wszystkie byly zajete i wszedzie byly kolejki

Gość gość
WIesz co karmienie piersia w kolejce gdzie stoi 15 ososb to juz lekka przesada . Sama karmiłam piersia ale takich cyrkow nigdy nie odstawilam

Gość gość
elegancka kobieta nie karmi publicznie

Gość wifigdańsk
Co zrobić, gdy kasa pierwszeństwa nie działa albo jej nie ma? - W tej sytuacji osoby upoważnione do korzystania z uprzywilejowanych kas mogą domagać się obsłużenia poza kolejnością w innej kasie, a kasjer ma obowiązek je wpuścić - http://metro.gazeta.pl/Portfel/1,126512,14940308,Chcesz_skorzystac_z_kasy_pierwszenstwa__Przygotuj.html

Gość wifigdańsk
dokladnie-ja tez nigdy nie karmilam w kolejce. co innego gdy dziecko się domaga i mozna odejsc ,zachowac jakąs odległosc , usiąsć na łąwce. a tak w takim ścisku? i na stojąco? to jak pierś wyciągnełas ze stanika-trzecią ręką? bo na siedząco to dziecko jest chwile na kolanach a w tym czasie mozna przygotowac piers ale na stojąco?? to sie nie trzyma kupy.

Gość gość
Wyciągać cyca przy tyłu ludziach?? Nie masz wstydu kobieto:/ mogłaś iść w jakieś ustronie miejsce, nakarmić dziecko i dokończyć zakupy. Ale po co, lepiej obnazac się w sklepie.

Gość gość
a ta głupia baba z kolejki to nie brzydzi się jak pije mleko z cyca brudnej śmierdzącej krowy? a może sama doiła niewydojony śmierdzący cyc w dzieciństwie i dlatego ma traumę.

Gość gość
HAha ja kiedyś sobie przechodzę w TESCO na szybko i tak przez przypadek odwracam głowę a tu szok a tam pacjentka z sutem na wierzchu przygtowuję sie do karmienia dzieciaka!! zresztą fajne uczucie zobaczyć tak z znienacka na żywo niezły suprise!! :D Widziałem to ok. 5 sekund i poszedłem dalej!

Gość gość

Gość gość
Autorko nie przejmuj się tymi debilami, co za ludzie, cycki są do karmienia i to jest naturalne i normalne, większość z was kiedyś matka karmila. Seksizm nikogo nie razi, pijus co się zesra w tramwaju tez nie przeszkadza, ale matki karmiące a jeszcze nie daj bóg samotne matki karmiące w oczy kolĄ. Starymi babami tez się nie przejmuj, dziwnie to jest jakoś, że nikogo nie lubią.

Gość gość
Tak dziecko niech płacze w głos, bo babsztylowi przeszkadza karmienie piersią. Co to ma wogole wspólnego z brakiem klasy? Natura, od tego jest mama żeby karmić dzidziusia. Masakra jakaś. I nikt oczywiście w kolejce się za tobą nie wstawił, szkoda że mnie tam nie było, skórę z babsztyla żywcem, tylko beret by dymił.

Ma sporo wspólnego. Ja np wzięłabym dziecko i stanęła gdzieś z boku zamiast świecić biustem przy wszystkich stojących w kolejce. Załatwianie potrzeb fizjologicznych też jest naturalne a jakoś nikt nie robi tego na środku sklepu...

Gość gość
23:35 PPijus jak się zesra to zdecydowanie przeszkadza. I wielu ludziom kobieta z cycem na wierzchu też przeszkadza. I owszem cycki są do karmienia ale nie do wywalania ich na widok publiczny. Wyobraź sobie, ze nie każdy piszczy z zachwytu widząc' dzidzie pijca mleczko z cycusia' . Autorko widocznie brudny i śmierdzący stanik miałaś skoro kobieta to czuła. Fuj

Gość gość

Gość gość
no przeciez mowie, ze bylam zakryta chusta .Mialam corcie na rekach i ja od dolu pod chuste wlozylam i zakrylam chuste i nie wiem w czym problem dyskretnie reka piers ze stanika wyciagnac :-O przeciez nie wyciagnelam calej piersi i bylam nakryta chusta. no ale co tam, nigdy w zyciu juz tego nie zrobie. tylko przykre, ze ludzie od razu takie ohydne komentarze daja :-O mogla sobie ta pani za mna darowac bo napewno niczym ode mnie nie smierdzialo.

Gość gość