Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosc szukania faceta

Polecane posty

Gość gość
nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki. wiem co masz na mysli z ta samotnoscia. jestem sama za granica, bez rodziny. nie jest tak latwo znalezc przyjaciol. musze juz isc spac. w razie czego moj email: kataweb@wp.pl

Gość gość
Cholernie trudno znaleźć uczciwego faceta przez portal randkowy, ja już sparzyłam się dwa razy, po paru miesiącach wychodziło szydło z worka. Tam zauważ siedzą od lat te same twarze i co dziwne ci faceci sa przystojni wiec czy to nie dziwne że taki siedzi na portalu 3 lata? Niestety ale dla nich to sposób na szybki darmowy seks i taka jest prawda, bo wiadomo że dziewczyny które tam siedzą szukają miłości i oni to wykorzytsują. Ja przestałam ufac facetom, konto usunęłam bo szkoda nerwów.

Gość gość
masz racje ci przystojni to siedza tam po kilka lat, czyli albo prowadza podwojne zycie i maja juz kogos a na portalu szukaja seksu albo po prostu nie chca sie jeszcze wiazac bo wola bajerowac kilka

Gość gość
gość wczoraj jak mieszkalam w polsce to czesto bylam zagadywana na ulicy czy w sklepie ale tutaj w anglii jest zupelnie inczej, ludzie tutaj sa bardzo powsciagliwi i nie rozmawaiaja z nieznajomymi inna kultura niestety... >>>> Uroki zachodu, puste roboty zamiast ludzie. Trudno się przyzwyczaić.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
no dokladnie angole to jak roboty troche pracuje z takim jednym, siedzimy w jednym officie codziennie po 8h i on sie slowem do mnie nie odezwie

Gość gość
Autorko, a może po prostu odpuść, nie szukaj na siłę, bo wiem z własnego doświadczenia, że wtedy właśnie niewiele z tego wychodzi. Też kiedyś buszowałam po przeróżnych portalach randkowych, umawiałam się z mnóstwem poznanych tam mężczyzn, byłam zdesperowana, kończyłam studia, myślałam, że nie będę miała już tylu okazji do poznania kogoś. Nie chciałam być sama, było mi głupio, bo wszystkie koleżanki sparowane, więc na siłę szukałam sobie chłopaka. I oczywiście co znajomość to porażka. Miałam serdecznie dosyć, dałam sobie spokój...i wtedy poznałam swojego męża:) A z doświadczenia na tego typu portalach wiem, że tak naprawdę wartościowych facetów jest tam garstka. Większość to imprezowicze, poszukiwacze seksualnych przygód, albo odpady, które nie mogą sobie znaleźć dziewczyny w realu, bo nic sobą nie reprezentują.

Gość gość
masz racje, moze nalezaloby odpuscic i zdac sie na to co los przyniesie ale z drugiej strony boje sieze nic nie robiac w kierunku znalezienia faceta sama skazuje sie na bycie sama

Gość gość
gość dziś >>>> szukaj polaka, ale bez nałogów, najlepiej też niepijącego alkoholu. Są tacy jeszcze, np. ja :)

Gość gość ciekawski
gość dziś pytanie: wytłumacz widzom po co ci facet? co chcesz od niego? czego szukasz?

Gość gość
po co mi facet? po to zeby razem stworzyc fajny zwiazek, zeby miec o kim myslec i zeby byl ktos kto o mnie mysli, zeby miec kolo kogo zasypiac i sie budzic, jesc wspolnie posilki, podrozowac, spedzac wspolnie czas, miec kogos kto pocieszy i przytuli jak bede meic slabszy dzien no wlasnie probuje znalezc polaka, ale mi nie wychodzi

Gość gość
A co ty temu facetowi możesz zaoferować?

Gość gość
Polecam serwis http://egalilea.com miejsce miejsce umożliwiające osobom samotnym - myślącym o zawarciu małżeństwa sakramentalnego - znalezienie przeznaczonej im osoby. Ważnym punktem serwisu jest możliwość uzyskania wsparcia duchowego i psychologicznego przez wykwalifikowaną psycholog: panią mgr Beatę Zduńczyk.