Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magdalena jest piękna

Polecane posty

Gość gość
Zycie wiek napiszepięknaolwiek myślą dotkne Ciebie Magdaleno Utone w zachwycie Gdy mowilas, freedoom, free market To o czym ja myślałem? O kształcie ukrytym dla mych oczu. O rytmie slow, o oo, o.. Czy czas o Tobie zapomni? A zycie szczęściem obdarzył? Dobrze ze jesteś. Ze jesteś dobra, ze mogą powiedzieć. Magdalena jest piękna.

Gość gość
Magdalena jest piękna Lubię słuchać jej głosu, gdy czyta, opowiada, zadaje trudne pytania w niej mieszka moja tęsknota za lepszym jutrem moja radość, szczera i bezkresna gdy zasypiam, nie jestem sam przed oczyma śliczną jej twarz mam

Gość aabbbbaa
Magdalena jest piekna Tys obudzila ma ciekawosc, Dalas nadzieje. Pokazalas ze warto walczyc. Uczyc sie od nowa i poznawac siebie . Uwierzylem w Twe gesty. Uwierzylem, ze cos dle Ciebie znacze. Ilekroc spotykam Twoj wzrok, moze przez chwilke, Twe zagubienie. W iem, ze to co robie, ma glebszy sens. To ze nie bedziesz ma przyjaciolka, jest bez znaczenia. Wazne ze za chwile znow Cie spotkam, nasze zmysly spotkaja sie w pol drogi. Leciutko, dla innych niezauwzalnie, polacza sie i zawiruja bezszelestnie z nuta tesknoty. Opadle powieki, opowiedza co nas dzieli i laczy. Co w nas pekne i nigdy nie bedzie wypowiedziane.

Gość gość
Magdalena jest piękna Zziebnieta, z płatkiem śniegu na nosie W botkach na wysokim obcasie I gdy dłoń w dloni zaciera Gdy czekam na jej słowa ciepłe, mądre A jeszcze niewypowiedziane Nie wiem dokąd podążają Jej nieuporządkowane, zablakane myśli Może choć jedna z nich Najkrotsza, wątła, do mnie Myśląc o Tobie, uszczęśliwiam swą duszę.

Gość gość
Magdalena jest piękna Jeszczem nigdy nie widział Cię tyle Przypadek to, czy zgrabny fortel Tego się nie dowiem Pozwolilas mym oczom raczyc sie Twych ksztaltow sybtelnych urokiem. Byc blisko Napawac zapachem Zajrzeć w oczu przepaść Magdaleno, bez Ciebie, nie ma lata

Gość gość
Odejdź albo zatrzymaj mnie przy sobie. M

Gość gość
Pozwól się zatrzymać. C

Gość gośćmagda
Ktoś skasował mój wpis. :-D Clarence to Ty????😘

Gość gość
Jak skasował, to go powtorz! Żyjesz M? Pozdrawiam C

Gość gość
👄

Gość gośćmagda
Żyję Clarence :) Kiedyś szukałam Cię, ale nigdzie Cię nie było. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok.;)

Gość gość
Witaj M! Również się cieszę, że jesteś. Jest dobrze, radze sobie, choć życie czasem nie rozpieszcza.C

Gość gość
Natrafiłam na przepiekny wpis o powitaniu na Dzień Dobry i pożegnaniu na dobranoc.Nazwałam Cię pomyłką bo nie wierzyłam że z Tobą piszę..to byłby cud.Wybacz mi tą pomyłkę i to "Żegnaj".Wybacz proszę..tak bardzo Cię kocham Wojtuś.

Gość gość
Wojtek? Nie znam. Clarence

Gość gość
Bo to chodzi o wpis do Niemagdaleny.

Gość gość
Niemagdalenę Tę o której piszę znam(znam jej imię). Clarence

Gość gość
18.10 (20 .25)oraz 27.09...o te dwa wpisy mi chodzi.

Gość gość
Życzę Ci powodzenia. Szukaj Swego Wojciecha. My, możemy tutaj, na forum poswawolić. Literki w słowa zabawne próbować klecić. Z Niemagdaleną szedłem szczęśliwy przez świat. I tak to trwało, przez prawie kilkadziesiąt lat. i..właśnie, to i... Clarence

Gość gość
Magdalena jest piękna Nic nie przyćmi, mi Ciebie Nikt tak jak Ty, nie wypowiada słów W nikim innym nie znajduje tyle radości Dokądkolwiek pójdę , zabiore w pamięoci Ciebie Nie jesteś mi pierwszą, może i nieostatnią Może i nienajważniejszą Potrzebuje Ciebie w marzeniach Potrzebują Cię wszystkie moje zmysły Z Tobą piękny jest mój świat

Gość gość
Gdyby on tak myślał...byłabym zadowolona. Niemagdalena

Gość gość
Już się cieszę!

Gość gość
Magdalena jest piękna Widziałem dziś Smutek na Twej twarzy Smutek w głosie i oczach Gdy wymawialas me imię Skapilas słów, myślami nieobecna Nieskora do deliberacji Magdaleno gdybym tylko mogl Nie oddalbym Cie melancholii Podał kordial z mych ....

Gość gość
SzukAm Twej twarzy

Gość gość
Za każdą pracę należy się zaplata

Gość gość
Magdalena jest piękna gdy jest zakochana...

Gość gość
Lecz smutna jest Magdalena gdy jest zakochana...

Gość gość
Magdalena Ogórek? No ładna.

Gość gość
Magdalena jest piekna słyszę Twe imię i już się śmieje Gdy Cię spotykam milknie świat Jak ja lubię patrzeć , słuchać Gdym Cię nie znał, nie wiedziałem o tym