Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magdalena jest piękna

Polecane posty

Gość gośćMagda
Och Clarence Clarence. Temat świeci pustkami, a wszystko przez te dwie Magdaleny :-P Dziś postaram się napisać do Ciebie.

Gość gość
Tak

Gość gość
Magdalena jest piękna Od zawsze na zawsze Od świtu do świtu. Gdy uzewnętrznia swe wnętrze Płonę jak drzewo razone piorunem W Jej ruchu gracja ,magia, czar w bezruchu powab , słodycz, pachnacy kwiat. Prawdziwa a jakby nierealna ,zbyt piękna W liniach ,rysach, odcieniach barw. Owoc dorodny ,chcialbym Go dotknac, zerwać , wbić zęby i jeść ,nasycic swój głód (swą próżność) sokiem z jej warg. Taka jest jedna z Magdalen, którą spotykam w dobre dni. Clarence

Gość gość
Magdalena bez lena... Po prostu Madzia

Gość gość
Och Madzia, Madzia .. Z leną jakby wiecej magii , w takich chwilach zawsze mysle o Annie Aleksandrownie Kareninie kobiecie potrafiacej żyć dla i umrzeć z milosci. Clarence

Gość gość
Poeto romantyku takie kobiety już dawno wymarły.

Gość gość
Nieprawda ukryły się w górach

Gość gość
Kobiety są jak trawa nieśmiertelne i wieczne

Gość gość
umrzeć z miłości jakie to żałosne i banalne, to dobre tylko w ksiązkach i filmach, facet który oczekuje takiego dowodu miłości od ukochanej jest zwykłym...

Gość gość
My mężczyźni oczekujemy od kobiety miłości na zawsze i za nic. Bycie z ukochaną, to nasze szczęście. Nieszczęściem jest ją stracić. Taka słodką, ciepłą, moc ją dotykać ...

Gość gość
więc niezbyt trafne to porównanie do Anny Kareniny

Gość przyjaciel slonia
Ble, ble Nie wiem co napisać, tez tak czasem macie?

Gość gość
Myślę o Tobie Czekam, za chwil kilka sie spotkamy Obledna, chciałbym znać twe najskrytsze myśli, tęsknoty . Pół prawdy o Tobie

Gość gość
Myślisz ze znasz prawdę o mnie Potrafisz wyliczyć me winy Obrzucic slowem Z trefić Nie Tak Szukam Poznaje ludzi Odnowa buduje siebie Czekam w samotności na Ciebie Z Magdali

Gość gość
gość 2015.09.18 Myślę o Tobie Czekam, za chwil kilka sie spotkamy Obledna, chciałbym znać twe najskrytsze myśli, tęsknoty . Pół prawdy o Tobie oooooooooooooo wpadam w obłęd i podekscytowanie na myśl, że niedługo spojrzę w Twe oczy

Gość gość
Cóż w sobie zobaczymy Co jeszcze w nas z wczoraj zostało Lyk wody gasi pragnienie Co ugasi pragnienie duszy

Gość gość
Upór osła, zaslepienie Bezdroża, drogi donikąd Życie jakby Cie nie było Góro szczęścia niezdobyto Zbyt wiele w nas chłodu A pięknie juz bylo? Chce słuchać Twych slow Odnajdywać w nich nadzieję Rozumieć się w bezruchu Codzien cenic nasze uczucie

Gość gość
Jesienna mgła, nie odda mi juz Ciebie Pograzy każde słowo w niewczas wypowiedziane Co mi na resztę dni zostanie Pogoń za miłością w nieznane pole Me dłonie nie dotkną juz pierwszej miłości? Nie splota się z nią, na dzień dobry i do widzenia? Gdybym umiał korzystać z darow Boga Słuchał, kochał, wypowiadał dobre słowa Byłbym z Tobą, byłbym szczęśliwy Niemagdaleno z Gorki Przeprosnej

Gość gość
Magdaleno Widzialas me oczy podążające za Tobą Widzialas jak ukradkiem szukają Twego spojrzenia Wybacz Ma nauczycielko marzeń Ma odwage, mój podziw, moja radość,

Gość gość
Gdy kiedyś o Tobie zapomnę to sam w to nie uwierzę x Wieki miną nim zrozumiem , nim znajdę odpowiedzi Jak bardzo się myliłem, myśląc że coś dla Ciebie znaczę Nic nie dzieje się bez powodu A to co się dzieje ma cel Każdy krok, grudka ziemi listek i podmuch Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego tak trudno, dlaczego tak drogo płacę za miłość, która się skończyła w Tobie Niemagdaleno Pomyłką mnie nazwałaś. Kto? Kto będzie potrafił mnie parafować? Przywrócić mi wartość Kto? Ja sam? Ty ,,Magdaleno''?

Gość gość
Nie chcę byś skończył się w moim życiu. Proszę, Ty możesz kazać mi być częściej. Wiesz, że Cię posłucham. I będę.... Niemagdalena.

Gość gość
Niemagdaleno! Dla kogo dziś bije Twe serce? do kogo przybliżają Cię godziny? Jeszcze mnie pamiętasz? Umiesz zmienić myśli bieg i tego właśnie chcesz?

Gość gość
Moje serce bije, bo takie jest jego zadanie. Moje uczucia są rozległe i nie mają końca i ograniczeń. Jego spojrzenie sprawia, że miękną mi kolana. Niemagdalena.

Gość gość
Niemagdaleno czy TY aby jesteś poważna? Jaj sobie nie robisz z udręczonej duszy? Nie śmiejesz się zemnie skrycie?

Gość gość
Ani z Ciebie. Ani z niego. Traktuję go bardzo poważnie. Choć czasem żartujemy i przekomarzamy się. Niemagdalena.

Gość gośćmagdalena
Z nikogo się nie śmieję skrycie :-D Ale stanęła obok i poczytam :-P Nie przeszkadzajcie sobie 🌼 Dawno tu nie byłam.

Gość gośćmagdalena
*stanę

Gość gość
To spoko bo jużem miarkował coś innego coś jakby ze mnie chichot był Niemagdaleno i Magdaleno Piękno z Was przez matryce monitora bije tak żeście mnie zakręciły że się ja całkiem pogubił

Gość gość
Magdalena jest piękna bardzo śliczna Magdanleno Dlaczego wypowiedzialas te słowa wypowiedziałas je z uśmiechem? ,, znam takich grafomanow ....'' Bylas tu kiedyś ?

Gość gość
Magdalena jest piękna Gdy się śmieje, śmieją się wokół niej świat. o