Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magdalena jest piękna

Polecane posty

Gość gośćMagda
Zostań Kobieto nie wcinasz się to raz a dwa -my się znamy z autorem. Szukałam go inznalazłam, spać nie mogę to piszę :)

Gość gość
Znacie się?w jakim sensie?

Gość gośćMagda
Ajjjj marudna jesteś:) Nie zabiorę Ci go, nie martw się :-D To tylko forum, rozmowa i nic więcej ..... Wspominał o mnie więc jestem :)

Gość gość
Kim Ty jesteś Przedstawia się Dlaczego pytasz Znamy się z café ,cos tam piszemy Czlowieka ciagnie do ciekawych ludzi Nikt nie lubi byc sam , pogadac zawsze mozna W cafe nie ma odleglosci

Gość gość
Hmm.fajnie być ciekawym ludziem.Nie martwię się Magdalenko tylko próbuję..rozwikłać coś co kesy dla mnie w dalszym ciągu zagadką.Chodzi o korzenie czy się mylę?.

Gość gośćMagda
Kto szuka ten znajdzie. Forum jest dla każdego, kaźdy może dołączyć do rozmowy. Ale nie rozumie tych pytań-Po co na co? A skąd? A stąd :-P Nie martw się. Tak bardzo blisko ze sobą nie byliśmy, przez kabel się nie da:-P:-D

Gość gość
Zdradziła Cie stokrotka Lapka Przykro mi ale rano będę musiał wstać Czeka mnie dość trudny weekend Potem jeszcze tydzień A potem jeszcze tydzień w pracy i i i w a k a c j e Długie ,woda las , spokój I już

Gość gość
Hmm.fajnie być ciekawym ludziem.Nie martwię się Magdalenko tylko próbuję..rozwikłać coś co kesy dla mnie w dalszym ciągu zagadką.Chodzi o korzenie czy się mylę?.

Gość gość
Co jest zagadka..zdrafził mnie kwiatek..?hmm.

Gość gość
Madziu ostatnie pytanko..On mnie serio sukał całe życie?..i kto to jest On..blisko Ciebie.."łodyga"..czy "beautyfull"..czy obaj.?

Gość gośćMagda
Do przeczytania Clarence😘🌼 I tak Cię znajdę :-P Dobranoc🖐️

Gość gość
Meg jesteś czy juz Cie nie ma Clarence

Gość gość
O co chodzi z tym Clarense?

Gość gośćMagda
Widzę Cię Clarence...Posłałam Buziaka.

Gość gość
Dobranoc miłych snów Błogosławieni którzy szukają Albowiem im dane znaleźć będzie Niezależnie kto i czego szuka

Gość gość
Chciałam zrozumieć swój sen.ze słowami"Połączyła nas róża..miś..biblioteka i kawiarnia ale widzę że tochyba nie ten trop..coż szkoda.Szukajcie a znajdziecie. Proscie a będie Wam dane.Dobranoc.

Gość gość
Proszcie a będzie wam dane.Błogosławieni..miłujacy..a strzeżonego Pan Bóg strzeże.Dobranoc.

Gość gość
gość dziś Niemagdaleno co dla Ciebie jest w życiu najważniejsze? dla .....warto żyć ? ktoś na Ciebie czeka ? jak długo jeszcze ? tyle pytań odpowiedzi znasz tylko Ty x Najważniejsza jest miłość ta najczystsza najwznioślejsza ta co przenosi góry ta która zmęczenie przemienia w działanie ta co pociesza, nawet gdy sama cierpi... Autorze mój ostatni wpis był o 18.59 potem pisałeś z kimś innym.Oryginalna Niemagdalena.

Gość gośćMagda
Dzień Dobry Autorze i reszta:) Tylko przelotem i będę pózniej.Udanej soboty 🌼 Zaglądnę jak wrócisz ;)🖐️

Gość gość
Witam. Obowiązki i prace tzw. konieczne zabrały zbyt wiele czasu by móc tu zajrzeć wcześniej. Dziś jest już zbyt późno /wcześnie na pisanie pozdrawiam i niestety muszę iść spać. Dobranoc.

Witam. Przepraszam Nie potrafię inaczej Potrzebuję zrozumienia i tolerancji Są sprawy ważne i bardzo ważne Te ważne ,rodzina,obowiązki familijne Zajęły mi popołudnie

Gość gość
Magdalena jest piękna Uśmiech jej uśmiech daje uśmiech Jej spojrzenie przyspiesza rytm sercu Zapach wyrywa z obojętności Jej świadomość swej kobiecości Pewność siebie, otwiera oczy wyobraźni Nie łatwo patrzeć , tylko patrzeć Do kieszeni wkladam Swe głodne ręce

Gość gość
Chciałabym żeby on o mnie tak myślał.Niestety wiem,że tak nie jest to byłoby zbyt piękne.

Autor jest .... no właśnie jaki ? myśle że szuka dziewczyny,, co kocha za nic'' wszyscy mamy prawo do szczęścia, kim jest Magdalena? Kto ja zna?

Gość gość
Magdalena jest piękna O poranku , jeszcze nie zorganizowana W ogrodzi z kubkiem kawy w ręku Z rosą na stopach Zalotna ,wsluchana w śpiew ptakow Dostępna dla wybranych Dziewczyna jakby z krainy marzeń

Gdy w gwiaździsta noc, patrzę w niebo Ciebie nie widzę, choc jesteś jedną z nich Moja komodacja zbyt powolna By uchwycić obraz zawarty w mgnieniu Gdyby tak miało być , ze spotkam inną miłość W jednym z letnich dni ,która mnie porwie Podzieli serce przede dwa, złamie i wzmocni Powiem ze warto było poznać Cię Piękna jesteś Magdaleno

Gość gość
Magdalena jest piękna Silna jak w srebrze odbity promień Energetyczna jak nadfiolet Jej luminancja olśniewa zauroczone źrenice Cóż gwiazdy ,cóż Słońce na szczęśliwym niebie cóż one znaczą bez Twego imienia

Gość gość
Byłem tu i odszedlem bez słow zbyt duzo trudnych pytań a odpowiedzi jakby brak Magdalena jest piękna ,by życie było piekniejsze choćby przez chwilę

Gość gość
dziękuję za Twoje słowa

Gość gość
Autor to poeta