Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupujecie ubrania lub buty w ff w tesco ?zadowolone jestescie?

Polecane posty

Gość gość

ubrania sa dobre jakosciowo? podoba mi sie pare rzeczy tam w katalogu ale moja kolezanka mówi ze to wioska i obciach kupowac w ff w tesco bo to market i tandeta...zgadzacie sie z tym?

Gość gość
Tesco to tesco, FF to FF, osobna niezalezna od tesco firma. Moze i ubrania tesco sa beznadziejnej jakosci, ale FF to porzadna firma. Ja tam czesto kupuje ciuchy bo sa klasyczne i ponadczasowe, zwlaszcza spodnie tam kupuje bo sa bardzo dobrze szyte. Nie jak te wszystkie wydziwnione ciuchy szyte na rozmiar 34 w centrach handlowych typu bershka. FF ma naprawde porzadnie uszyte ubrania i klasyczne fasony ktore zawsze beda modne.

Gość gość
A ja mam w dooooopie czy to wioska czy nie. Ciuchy są kolorowe, co chwilę jest coś nowego, mają dużą rozmiarówkę i przeceny - wtedy na prawdę można kupić tanio fajne ciuchy. Butów nie kupowałam ale np. ze staników jestem zadowolona. Ciuchy nie są najlepszej jakości ale nie są gorsze od tych z sieciówek np. Top Secret, Reserved czy House.

Gość gość
Regularnie kupuję kurtki, płaszcze i spodnie FF i jestem zadowolona. Jakość ok i ceny i nie zwalają z nóg.

Gość gość
serio kupilybyscie tam staniki???? przeciez to z chin sa chyba staniki..

Gość gość
a ty kupujesz ska te staniki? hafciarka dzierga ci ręcznie? większość rzeczy produkowana jest w chinach. skąd ty się urwała.

Gość manciamancia
Dokladnie. Ostatnio kupowałam stanik w triumpfie za139 zl i co pisało na nim? MADE IN CHINA

Gość gość
dobre sa na wyprzedazy czesto sa bluzki po ok 20 zl buty mialam sa dobre

Gość gość
Tak, kupuję staniki FF. Co z tego, że z Chin? Wszystkie wielkie koncerny szyja w Chinach/Bangladeszu itp. A ja mam dwie pary trzyletnich staników FF, które mimo częstego noszenia i prania w ogóle się jeszcze nie zdefasonowały - myślę, że to najlepiej świadczy o ich jakości :)

A ja nawet nie wiedziałam ze tam sa tez biustonosze. Ja tam raczej n i c nie kupowałam ale tesciowa dla mojego synka kupuje ciuchy i sa naprawde bardzo fajne jakościowo.

Gość gość
niestety nie ma tam stanikow dla kobiet z duzym biustem:(szkoda

Gość gość
O właśnie, moja siostra też kupuje dzieciom ciuszki z ff i są naprawdę dobrej jakości. Masa wzorów i kolorów.

Gość gość
Ubrania są spoko. Mam kilka swetrerków i są w porządku. Butów nie kupowałam.

Gość gość
Ja wczoraj kupilam sobie swietny czerwony zakiet :-)

Gość gość
drogo maja ciuchy w lidlu taniej jest

A co do lidla to tez tam fajne ciuchy na dziecko sa. Ja z ciuchów z lidla na siebie tylko leginsy kupowałam i są ok

Gość olalala2
Tak, to dobre produkty, a jak napisali pracownicy na forum gowork.pl/opinie_czytaj,6979 czesto po zanizonych cenach.