Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks u patologii musi być obleśny i odrażający

Polecane posty

Gość gość

A po nich niestety widać, że go uprawiają(gromadka dzieci u boku). W dodatku w takim syfie, brudzie, mieszkając w jednym pokoju z dziećmi. Normalny człowiek, aby się kochać potrzebuje spokoju, być wyluzowanym, mieć jakąś stabilność a tam dzieci głodne aoni sie dalej roochają. Jak im nie wstyd po prostu, czasem się zastanawiam, jak takie rodziny pokazują w tv 8-9 dzieci a oni żadnej pracy nic, niezaradni życiowo, ale dzieci to umieli natłuc. Zamiast sie naparzać bez przerwy to mogli cos zrobić ze swoim życiem. Jeszcze rozumiem jak mają 1-2 powiedzmy, zdarzyło się, nie starcza im bo takie czasy, ale więcej? ;/.

Gość gość
Zaraz cię tu zaczną moralizować, bo pewnie czytałaś temat o profilach na fb :)

Gość gość
Seks u patologii musi być obleśny i odrażający xxx Ja nawet nie wpadłabym żeby o tym pomyśleć :o Taka zniesmaczona jesteś ale zastanawiasz się nad tym, kminisz i fantazjujesz :D DOBRE!

Gość gość
Co w tym dziwnego? jestem wolontariuszką aktualnie i trochę się napatrzyłam na takie rodziny, zresztą znam patologiczne osiedla. Nie, nie rozkminiam tego na pewno nie w taki sposób jak ty myślisz ;/. Ale to chyba normalne, jak widzę gormadkę dzieci starzy nic nie robią tylko rządają żeby im pomóc bo kasy nie ma, nic nie robią w tym kierunku żeby to zmienić więc logiczne, że tylko nie naparzają i fajki palą, wtedy mi to do głowy przyszło. Mój nie jest odrażający bo nie mieszkam w patologii, nie roocham się przy śpiących dzieciach a potem płaczę, ze nie mam na wykarmienie kolejnego :)

Gość gość
no ja myślę, że oni jak zwierzęta się bzykają po pijaku, za kotarką :P a dzieci to produkt uboczny. Swoją drogą pełno tu obrończyń patoli, ale niech no któraś założy temat że mieszka na wynajmowanym lub zapyta o zasiłek rodzinny, zaraz jest wyzywana od patologii..

Gość gość
Nie, nie rozkminiasz..... to popatrz sobie na swój tytuł :o

Gość gość
Kurde, za kotarką :D Dla tych co się nie domyślili - tytuł oczywiscie specjalnie taki jest, nie, nie zamierzam pisać pracy magisterskiej z patologicznego seksu. Po prostu się wkurzyłam, bo studiuję, zapisałam się na wolontariat, myślałam, że pomogę jakimś normalnym, prawdziwie biednym ludziom a tu się sama patola trafia się odechciewa pomagać.

Gość gość
Autorko ja raz pomogłam lasce z kilkorgiem (już nawet nie wiem ile tych dzieci miała i ma do tej pory) dzieci - dałam jej wózek 3w1 w stanie idealnym, łóżeczko, ubranka i różne akcesoria, wszystko w stanie idealnym. Większość opyliła na tablicy, resztę zniszczyła, bo nie szanowała. Teraz podobno znów jest w ciąży, na dniach rodzi i płacze po ludziach, że nie ma wózka, ubranek itd. Oczywiście wszystkie dzieci mają innego ojca, żaden się nie interesuje dłużej niż kilka msc. Żeby nie było, nie wymagałam żadnej wdzięczności i podziękowań, ale minimum docenienia, tzn uszanowania tych rzeczy no ale łatwo przyszło, łatwo poszło.

Gość gość
Kilka patologii chyba uraziłam :) Bo tak żarliwie bronicie :) 17:24 - współczuję, nie dość, że głupie to jeszcze niewdzięczne. Ja dopiero zaczynam, ale już mam dosyć, takie rodziny mają duże roszczenia, używane zabawki to dla nich hańba, na papierosy wydają ostatnie pieniądze a potem mówią, ze nie ma na jedzenie. Teraz żałuję, że nie podjęłam wolontariatu choćbyw hospicjum, dużo cieższa praca, ale przynajmniej potrzebna prawdziwie a nie tak jak tutaj.

Gość gość
Nie jesteśmy patologiami i nie uraziłaś nas ale jako bystra studentka i osoba na poziomie faktycznie mogłabyś dać inny tytuł, który jest integralną częścią postu, a tu nijak się do niego ma. Rozumie treść jaką przekazujesz w poście i nawet się z nią zgadzam ale Twoja złośliwość i wyzywanie od patologii osób, które całkiem słusznie się do tego tytułu przyczepiły świadczą o twojej niedojrzałości i zwykłym chamstwie. Podsumowując: Żądasz poziomu? Trzymaj go sama! Pozdrawiam :)

Gość gość
zgadzam się z panią wyżej