Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BitDifferencja

Ballada o lekkim zabarwieniu ....

Polecane posty

Gość gość ula
Jacek kolejną chcesz zeszmacić? Jak Pewną?

Ja bym poszedł z Toba do seksuologa jakby moj bat w kieszeni nie pomogł....Ciezko zrozumiec ale to nie powod by lac....Wole taka prawdziwa z problemem niz zwykła szmate

Dla kogos na pewno ale ktos musi byc szczesliwy aby inny mogł cierpiec to jak pieprz i sol.....

Gość gość ula
Znamy się dupusiu

Próbuję nie krzywdzić ..Walczę ze sobą, ale mnie "normalne" życie tak nudzi i boli, że chyba nie powinnam nikogo w to angażować, nie wiem. Nie umiem być tak wyrachowana, żeby robić coś co przyniesie korzyść. Jednocześnie się boję. Nawet fajny seks, fajny zwiazek mi nie wystarcza, bo jestem p******a chyba

Gość gość ula
Wcale nie tak miałko... Jesteś fałszywy!

Gość gość ula
A jak nazwiesz to co zrobiłeś Pewnej?

Idealnie gram, ale nie chcę kogoś fajnego angażować. Bo jak mi odwali to wystąpię o wizę i wyjadę do USA i nikt mnie nie powstrzyma albo się gdzieś zapiszę :D Z****** charakter, z którym nie umiem już walczyć powoli. Widzisz Jacek, Po co tu siedzę? Po co to piszę?> Kolejna dziura we łbie:)

Co jej zrobiłem? przeciez sama na poczatku napisała nie znajac mnie ze mnie nie lubi wiec jaki problem

dziury nie sa złe no chyba ze we łbie to gorzej ale pociesz sie ze dziura ozonowa jest wieksza i zyjemy

Gość gość ula
Debilu pisała z tobą wiele dni i nocy a ty na koniec nazwałeś ją szmatą ! Nie sadze by pisała z kimś kogo nie lubi.Debilu! Zabłysnać chciałeś Jej kosztem:O

Nie napisałem ze jest szmata! tylko ze twarzy scierka nie wycieram......widzisz roznice? Ulu pewnie nie jak wiekszosc......całowac wszystkich mozna ale ja wszyscy nie jestem wiec tak napisałem moze za ostro fakt ale taki jestem

Miewam watpliwosci ale staram sie isc do przodu i brac od zycia to co mam....Morza nie przeskocze

No właśnie, a ja nie umiem brać życia jakim jest. Ja to życie prowokuję, ja idiotka, mam zakodowany jakiś gen parcia pod prąd, gdzie indziej, z kim innym, obojętnie. Zostawię tego z kim jestem, on nie zasługuje na to, a ja polecę dalej, bo i jemu spierdolę czas i sobie.

Gość gość ula
Nie widze debilu! Nazwałeś Ją ścierką! To Ona ci całusa na dobranoc przesłala...Do Niej to napisałeś. Jak mogłeś tak Ją potraktować?

Ula ok jestem debilem spaliłem most na ktorym siedziałem.....Nic do niej nie mam ale jak jest za dobrze to trzeba to zniszczyc:(

Bit i gdzie sie podziejesz? nie temu to innemu a dzis i tak kosmate mysli bedziesz miec czy z nim czy z innym

Gość gość ula
Jesteś chory! Za nic zgnoiłeś fajną dziewczynę! Lecz swoje kompleksy a nie wyżywaj się na kobietach! Wszystkim nie daje całusów!Zazdrosny jesteś ,że paru obdarowała?

Ula nie mam kompleksow a jak jest fajna to pisz z nia....walczysz o nia czy o swoje bolace serce