Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fiiikkkus

Zapraszam tych z art. w Fakcie o Wiktorii

Polecane posty

Go艣膰 wieczorna kawka
Przecie偶 maluch, mo偶e te偶 oznacza膰 ma艂e dziecko (takich na basenie nie brakuje).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Emilkaemilka
W艂a艣nie dlatego nie wydaje mi si臋 偶eby kto艣 tak pochopnie rzuca艂 nazwiskami. Nie wierz臋 w to ! Himis :) ciekawe co z tego wyjdzie... Zobaczcie wpis u Mai Danilewicz. Niby nie wierze w pierdo艂y,ale. .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie no bo bez jaj, takie rzeczy gdy tam by艂 jeszcze osobi艣cie w jego domu a nie jak my tu na forum to bezwzgl臋dnie si臋 zg艂asza na policj臋. A nie wyzywa ludzi p贸藕niej od pedofilii. Co to ma by膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma艂e dziecko na basenie, nie no jasne. Co 膰pasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emilkaemilka
Wieczorna kawka a masz pewnosc tego co piszesz? My nie piszemy ze to na pewno on i ze jest na 100% pedofilem, ale Ty tez nie mozesz miec pewnosci,ze nim nie jest ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja si臋 dziwi臋 kto chce i po co odsun膮膰 podejrzenia od dresa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodzi o auto... nie wierz臋 w przypadki... napisa艂aby "i ten ch艂opiec" "i ta dziewczynka" "i to dziecko" ale nie -ten maluch...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym Ci wszyscy ludzie istnieja naprawde, kto by tak ryzykowa艂?! Oskar偶aj膮c kogo艣 o tak pod艂e rzeczy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieczorna kawka
a co w tym dziwnego? Ja ze swoj膮 5 letni膮 c贸rka chodzi艂am raz w tygodniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Emilka trudno przyj膮膰 tw贸j to rozumowania. Przyk艂ad widz臋 np swojego s膮siada i czy mog臋 by膰 na 100% pewien 偶e on nie jest pedofilem z艂odziejem albo morderc膮. Pewnie 偶e nie wiem. Ale przecie偶 nie b臋d臋 tak zak艂ada艂 bo to doprowadzi mnie do paranoji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieczorna kawka
go艣膰 dzi艣 Ryzykowa艂? A czy by艂 tego 艣wiadomy? Idiot贸w, kt贸rzy my艣l膮, 偶e w internecie s膮 anonimowi naprawd臋 nie brakuje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 himis
To powstaje pytanie dlaczego nie zg艂osi艂 swej wiedzy na policj臋 tylko wylewa to na forum?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wieczorna kawka. Ja ze swoim te偶 ale co ma piernik do wiatraka. Boszeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego napisa艂em masakra. Jak bym mia艂 tylu 艣wiadk贸w z imienia i nazwiska to poszed艂bym od razu na policj臋. Co to powiem komu艣 ej stary tak nie wolno i pozwol臋 mu gwa艂ci膰 dalej.... dlatego wg mnie to pisa艂 kto艣 psychiczny i ma艂a jest tego wiarygodno艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieczorna kawka
To, 偶e ma艂e dzieci s膮 s艂odkie, robi膮 r贸偶ne 艣mieszne rzeczy, kt贸re bawi膮. To jest jak samo prawdopodobne jak zwi膮zek malucha z morderstwem. U mnie maluch stoi na parkingu. Ufff, ca艂e szcz臋艣cie, 偶e zielony, bo co by to mog艂o by膰... Kiedy艣 czarne wo艂gi, teraz czerwone maluchy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 himis
My艣l臋, 偶e wiarygodno艣膰 jaka by nie by艂a, to zbyt powa偶ny jest temat 偶eby to lekcewa偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko 偶e czerwony maluch powinien si臋 znale藕膰, nie jako sprawca ale bardzo istotny 艣wiadek. M贸g艂 widzie膰 dresa. Ale nawet jakby go nie rozpozna艂 pozwoli艂by ustali膰 drog臋 kt贸r膮 sz艂a Wiki. A od rzucania 偶e to kierowca malucha czy bohater z forum jestem daleki my艣l臋 偶e inni podobnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I wg mnie albo ten co to pisa艂 powinien to teraz zg艂osi膰 albo bohater wpisu o pom贸wienia. Kto艣 z nich musi zrobi膰 ******* policj臋. Wtedy musi ju偶 si臋 to wyja艣ni膰. Zgadzam si臋 zbyt powa偶ne to jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieczorna kawka
go艣膰 dzi艣 Mo偶e ju偶 dawno si臋 znalaz艂 i by艂 wa偶nym 艣wiadkiem albo nie. Tego nie wiemy, bo policja o tym nie powie (jak ju偶 pisa艂am, to nie W11). Zauwa偶, 偶e informacja o sms z maluchem by艂a podana duuu偶o p贸藕niej, ni偶 wcze艣niejsze sms'y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiiikkkus
to co pisze ta danilewicz te偶 mi troch臋 do 艣mierci Wiktorii pasuje, ale wcze艣niej pisze 偶e nie b臋dzie nic w tym temacie pisa艂a na forum bo nie prosi艂 jej nikt o ocen臋 sytuacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z kim jeszcze sms'owa艂a w贸wczas Wiktoria tego wieczoru nie wiemy, bo w og贸le niewiele wiemy, ale podobie艅stwo do sprawy Sandry pora偶aj膮ce - Sandra dosta艂a tel. od kogo艣 z kim pisa艂a/dzwoni艂a (matka nie wiedzia艂a nawet, 偶e ona ma telefon) ... po kl贸tni z matk膮 o ten telefon chcia艂a ale nie mog艂a spotka膰 si臋 z kole偶ank膮 bo tamta sz艂a spa膰; by膰 mo偶e wtedy w nocy si臋 z nim (tym od telefonu) spotka艂a... obra偶enia rozleg艂e i g艂臋bokie, prawie do kr臋gos艂upa, wskazywa艂by na ci臋cie zupe艂nie innym narz臋dziem ni偶 n贸偶., mo偶e "celowo" by艂 jej nowym ch艂opakiem, kt贸ry da艂 jej telefon do kontakt贸w z nim? Zbrodnia dokonana gdzie indziej, gdzie by艂yby 艣lady krwi, "czyste" ju偶 cia艂o podrzucone w lesie poza miejscem zbrodni, nie by艂o 艣lad贸w wleczenia, motyw seksualny by艂 chyba wykluczony - wygl膮da艂o na morderstwo dla samego faktu pastwienia si臋 nad ma艂oletni膮. I Sandra i podobno Wiktoria mia艂a co艣 przeci臋te/odci臋te, przy czym nie znamy jeszcze innych obra偶e艅 i ran, kt贸re mo偶e mia艂a na swoim ciele Wiktoria przed wrzuceniem do szamba - mo偶e wi臋c morderca to ca艂kiem inny trop?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieczorna kawka
go艣膰 dzi艣 je艣li zosta艂y jakie艣 艣lady DNA, to policja ju偶 wie, 偶e te sprawy s膮 po艂膮czone (ale i tak nam tego by nie powiedzieli). Ja osobi艣cie nie odrzucam takiego powi膮zania, zw艂aszcza, 偶e mog艂oby to wtedy t艂umaczy膰 ogolenie g艂owy (je艣li oczywi艣cie w艂osy nie wypad艂y przez chemikalia. Ka偶dy kto u偶ywa艂 kremu do depilacji, to wie o co chodzi).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest kto艣 z Krapkowic widzia艂 kto艣 policj臋 pracuj膮c膮 w terenie i przeszukuj膮c np dzia艂ki. Czy tylko za biurami siedz膮 i analizuj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieczorna kawka
go艣膰 dzi艣 Nawet je艣li policja pracowa艂a, to m贸g艂 nikt nie zauwa偶y膰, bo kryminalni cz臋sto chodz膮 w dresach i adidasach ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo apropo policji, wszystko wskazywa艂o na porwanie albo zab贸jstwo a nie ucieczk臋. Pytanie dlaczego wobec tego czy przeszukania teren specjalnymi psami na zw艂oki. Dlaczego bali si臋 wej艣膰 do prywatnych posesji skoro mo偶na ustali膰 w jakiej okolicy kontakt z wiki si臋 urwa艂. I ile jeszcze 艣ledztw utopi膮 przez brak dzia艂ania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A teraz wielkie tajemnice maj膮. Maj膮 bo zr膮bali spraw臋. A opinia publiczna b臋dzie bezlitosna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 himis
Czyta艂em ten artyku艂 i rzeczywi艣cie jest mocny, pami臋tajmy jednak, 偶e pod latarni膮 bywa najciemniej, dlatego te偶 nie usypia艂bym czujno艣ci koncentruj膮c si臋 na tym artykule.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pomy艣lcie... je藕dzi艂 za ni膮... upatrzy艂 sobie... malucha mog膮 nie znale藕膰, bo rejstracje mia艂 pewnie z odleg艂ego miasta.. nie pasuje wam to na seryjnego mordercw?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieczorna kawka
Pasuje, nie pasuje. Tak naprawd臋 mamy za ma艂o informacji, 偶eby by膰 czego艣 pewnym albo nawet co艣 bra膰 z du偶ym prawdopodobie艅stwem.

Udost臋pnij ten post