Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fiiikkkus

Zapraszam tych z art. w Fakcie o Wiktorii

Polecane posty

Go艣膰 peefka
Fiiikkkus Wg kart tak : 3 osoby- Mezczyzna , prowodyr calej sytuacji i wykonawcy, uzaleznieni , opetani jego wizja mlodszy mezczyzna i kobieta. Nie napisalam jeszcze tego : ten glowny to osoba z otoczenia , ktos , kto znal Wiktorie, upatrzyl ja sobie, moze sie w niej zakochal. Karty oznaczaja, ze to bylo zaplanowane, to ktos z bliskiego otoczenia. Duzo w tym zla, okrucienstwa, sexu...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 13y
Niedaleko Lasowic Wielkich jest miejscowo艣膰 Jasienie w kt贸rej mieszka艂a Samanta P臋dziwiatr .By艂a ruda i mia艂a 16 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
peefka a ten guru to moze byc ktos aktywny spolecznie w sensie np popularny w szkole lub znany w dyskotece?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiiikkkus
go艣膰 22.01 tez pomysla艂am o dj-u ;) ale on m艂ody jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fiiikkus ja nie o nim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PRAVIK 24LATA co robisz na tym temacie ? ty kaleko umys艂owa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peefka
gosc z godz.22.01 Pewnie tak, karty opisuja takie dane, jakie napisalam. Ktos aktywny spolecznie to szeroki wachlarz zawodow, ale na pewno ktos, kto sie nie chowa, tylko udziela w okreslonej spolecznosc i jednoczesnie ma stalowe nerwy,jest wyrachowany, nie zdradza sie niczym. Ja nie mam wizji, postawilam karty,ktore maja okreslone znaczenie. Chyba juz wszystko co przyszlo mi do glowy opisalam. Najgorsze jest to ze to byc moze stek bzdur, a moze trafny przekaz ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiiikkkus
go艣ciu a o kim???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fiikkkus, skojarz z maluchem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiiikkkus
go艣ciu no te偶 mo偶liwe... a te dwie pozosta艂e osoby? no i motyw...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fikkuss , nie wiem. Ja tak tylko skojarzylam szukajac kogos takiego kogo opisala peefka. Poszlam za samochodem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adc
Wlasnie motyw jest najwazniejszy , jak poznamy motyw to do zabojcow bedzie prosta droga Zazdrosc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peefka
Pravik Daj juz spokoj. Mozesz sie nabijac,opluwac, niezgadzac, negowac, ale tu chodzi o mloda dziewczyne, ktora ktos pozbawil zycia . Moze pisze glupoty, ale nie chce nic zlego. Jest tyle bzdurnych tematow, gdzie mozesz sie przeniesc i uswiadomic piszacym zajmowanie sie p*****lami, ale prosze, tutaj daj spokoj. Gdyby Ciebie dotknela podobna sprawa i jakies gnoje bestialsko zamordowaly kogos, kogo smierc wstrzasnela by Toba, pewnie tez szukalbys roznych odpowiedzi, rozwiazan, nawet najbardziej abstrakcyjnymi i absurdalnymi drogami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiiikkkus
adc albo strach o w艂asn膮 dup臋... je艣li to kto艣 na pozycji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adc
fiiikkkus taaaa to jest mega motyw jakie inne ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PRAVIK 24LATA prawiczek morda psie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 himis
Je艣li mowa o 'ukaraniu' to to co si臋 wydarzy艂o zakrawa bardziej na psychopatyczne zap臋dy, ni偶 na ukaranie. Chyba, 偶e mia艂o by膰 ukaranie/przestraszenie, a 偶e trafi艂o na wykonawc臋/psychopat臋, kt贸ry do艂膮czy艂 do tego swoje 'upodobania' to wysz艂o jak wysz艂o... Generalnie sytuacja mog艂a nabra膰 nieoczekiwanego/niezamierzonego obrotu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adc
Bym poszla dalej: sadystyczne zapedy , odcieta stopa za zycia zapewne , obciete wlosy Ukaranie za co? sportsmenka , z ladnymi wlosami jakby podpis zabojcow juz nie bedziesz grala w pilke i nikt sie za Toba nie obejrzy Podobno tez cialo bylo zmasakrowane Psychoza czy tez odwrocenie uwagi od prawdziwego motywu ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opo
Prosz臋 Was albo z sensem albo ciszej nad t膮 trumn膮. Wy tarota stawia膰. Czy Was ju偶 doszcz臋tnie p***********o!!!!!! Dyskutujmy jak to si臋 sta艂o, kim by艂a ta osoba. Ale nie wr贸偶by! !!! Ta 艣mier膰 ta film, by艂a naprawd臋 i jestem oburzony!!!!! Nie piszcie 偶eby co艣 napisa膰, sny tarot przecie偶 to nie ma 偶adnego oparcia w rzeczywisto艣ci i w faktach. Nie sprowadzajcie ludzkiej ogromnej tragedii Wiki i jej rodzic贸w do pr贸偶nego roztrz膮sania w艂asnego wr贸偶enia z fus贸w bo to jest ohydne!!! Rozmawiamy o faktach i o mo偶liwo艣ciach a nie o Waszych fantazjach, chyba 偶e ju偶 nic nie macie do napisania. ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrrrra
ten maluch rzeczywi艣cie mo偶e by膰 wskaz贸wk膮 m贸g艂 podwie藕膰 wsp贸lnika mordu ,podobno niejaki ochroniarz takim je藕dzi艂 Wiktoria mia艂a do czerwonego malucha sentyment nawet raz pisa艂a 偶e 偶onaci sa nawet fajni co艣 w tym stylu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opo
Himis i Ty nawet ?!?! Mia艂em Ci臋 za zr贸wnowa偶onego i wnosz膮cego co艣 nowego z sensem i uzasadnienieniem. I co Ty komentujesz to 偶e kto艣 sobie postawi艂 karty. Niech sobie ka偶dy Polak postawi karty i zobaczymy ile z tego wersji wyjdzie. Was p****a艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opo
I przepraszam za liter贸wki ale pisz臋 z telefonu. I s艂ownik tak mi zmienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adc
mrrrra, czy Ty widziales tego karka na fejsie?przeciez ten koles wyglada delikatnie mowic okropnie , wgl sie dziwie iz jakiekolwiek ma rwanie wsrod dziewczyn ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrrrra
do adc mo偶e ma co艣 w sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nikt mi nie odpowiedzia艂! Kiedy Rutek b臋dzie mia艂 jak膮艣 konferencj臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 himis
Zapewne w艂a艣nie kark jest 藕r贸d艂em zainteresowania...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peefka
Opo nie postawilam " sobie" kart. Rozumiem, ze mozna w to nie wierzyc, ale mozna rowniez zignorowac jak mase innych hipotez. Nie upieram sie , ze mam racje. Mialabym, gdybym widziala cala tragedie naocznie. A nad smiercia tej mlodej dziewczyny mam ogromny szacunek , ktorego zadnymi slowami nie jestem w stanie opisaci i w mojej intencji nie ma ani odrobiny bezecenstwa Jej pamieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂am sen, widzia艂am spraw臋 Wiktorii tak z gazet, tv ale potem we 艣nie zobaczy艂am ch艂opaka tak oko艂o 25 mo偶e wi臋cej lat, jasne w艂osy jakby w kierunku jasnych rudych, przed komputerem siedzia艂 i us艂ysza艂am 偶e to on. Pisze to bo wiele razy moje r贸偶ne sny okaza艂y si臋 prawd膮, cho膰 nigdy przedtem nie dotyczy艂y zab贸jstwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kto艣 jeszcze pami臋ta spraw臋 tych ch艂opak贸w co si臋 utopili? Ci bracia? Cia艂o tego m艂odszego znale藕li, a drugiego do dzisiaj nie. I co? Ja nadal si臋 tym przejmuje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 himis
Sen, wr贸偶enie z kart, wymy艣lanie hipotez. Czy to tak naprawd臋 ma znaczenie w jaki spos贸b interpretuje si臋 t膮 zawi艂膮 zbrodni臋? Osobi艣cie nie mam nic przeciwko wr贸偶bom, nie s膮 dla mnie niczym gorsz膮cym w obliczu tragedii. Ot po prostu 'wiara-niewiara'. R贸wnie dobrze mo偶na by krytykowa膰 wszystkich snuj膮cych jakiekolwiek domys艂y, bo przecie偶 nie maj膮 偶adnej podstawy dowodowej. Czasem jednak te wr贸偶by rzeczywi艣cie potrafi膮 naprowadzi膰 na cho膰 male艅ki trop. Dlatego je艣li chodzi o moje tego postrzeganie, to wa偶niejsza jest nawet wyssana z palca bzdura, kt贸ra mo偶e, ale oczywi艣cie nie musi przyczyni膰 si臋 do rozwik艂ania zagadki, ni偶 totalna cisza.

Udost臋pnij ten post