Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pc2

Chcę przestać tęsknić...

Polecane posty

Gość gość
Delikatny uśmiech na Jego twarzy... Spojrzenie w oczy... Dwa zdania wypowiedziane w biegu.. czekałam na to. pc2

Gość gość
pc2, postanowiłaś mnie dziś kompletnie rozkleić?278

Gość gość
A Ty mnie? Napisałam tylko jak jest między mną, a Nim.. Jego ciepły głos działa na mnie jak balsam. Nawet wtedy, gdy zagłusza go hałas ulicy.. pc2

Gość gość
Nigdy ,nie zapimne widoku jego oczu.Widziałam go dwa lata temu.

Gość gość
właśnie kilkadziesiąt minut temu pisałem że muszę z TYM skończyć, nakręcasz mnie strasznie, sama świadomość że gdzieś jest taka Kobieta jak Ty podobna do NIEJ która ma takie odczucia...278, takie jak pragnąłbym aby ONA miała :-(

Gość gość
Nigdy nie wiemy co myśli ta druga strona. Strasznie boli to, ze nie mogę mu o tym powiedzieć.I że nigdy od niego niczego nie usłyszę. pc2

Gość gość
uciec przed samym sobą, pomimo że nikt nie zmusza do ucieczki, żeby być w zgodzie z zasadami, regułami ustalonymi kiedyś tam, właściwie w czym problem, wchodzisz w związek dokonałeś wyboru, pora zostać uczuciowym trupem wobec wszystkiego co jest na zewnątrz tego związku, koniec :-( 278

Gość gość
Wszystko się zmieniło między nami.. Kiedyś więcej żartowaliśmy, rozmawialiśmy o wielu sprawach. Teraz jest jakieś napięcie między nami. Wcześniej potrafił powiedzieć jakiś delikatny, subtelny komplement, a teraz chłonie mnie wzrokiem, a milczy... Bywa, że troszkę się ośmieli i powie coś fajnego, ale mam wrażenie, że sporo go to kosztuje. Dlaczego? pc2

Gość gość
278 -19.06- masz rację, tak powinniśmy właśnie zrobić. :( Tylko jak? I tak staram się go unikać. Co mogę jeszcze zrobić by nie przypominać sobie o nim? Uciec na drugi koniec Polski? pc2

Gość gość
19:06 piszesz tak jak gdybyś to była Ty, u nas jest dokładnie tak samo, dlaczego? myślę że to efekt niespełnionych pragnień, a nawet bardziej świadomości że one nigdy nie zostaną spełnione :-( to tak jak chcieć czegoś czego na pewno nie można mieć.278

Gość gość
Dlaczego jest teraz bardziej spięty? Dlaczego nie mówi do mnie jak do innych? Dlaczego rozmawiając z kimś staje w ten sposób by móc się na mnie patrzeć? pc2

Gość gość
nie wiesz, naprawdę nie wiesz pc2?278, po prostu mu na Tobie zależy, pragnie Cię, ale być może zdaje sobie sprawę z tego że nie może ingerować w Twoje życie, takie luźne moje myśli, przeciez nie wiem o co jemu chodzi. 278

Gość gość
znowu będę to jutro czytał, i za każdym razem coraz więcej jest szczegółów podobnych wręcz identycznych, popadam w coraz większą paranoję.278

Gość gość
Domyślam się tylko, że o to może mu chodzić. To dlaczego nie zrobi tego kolejnego kroku? :( Przecież widzę radość w jego oczach, gdy mnie widzi. pc2

Gość gość
Ja też w nią popadam... :( 18.45, 18.49 - a te wpisy to mnie już zupełnie rozwaliły.. pc2

Gość gość
ma zasady? myśli że Ty masz zasady? myśli że nie ma u Ciebie szans? uważa że TO nie ma żadnej przyszłości? pragnie Cię ale wie że nie powinien? myśli że jest Ci obojętny? ponumeruj sobie wg kolejności.278

Gość gość
Myślę, że w takiej kolejności: ma zasady? myśli że Ty masz zasady? pragnie Cię ale wie że nie powinien? uważa że TO nie ma żadnej przyszłości? myśli że jest Ci obojętny? myśli że nie ma u Ciebie szans? pc2

Gość gość
18.45, 18.49 - a te wpisy to mnie już zupełnie rozwaliły.. pc2 tak było, to było COŚ pięknego, kiedyś trzeba było to przerwać, TO nie mogło się rozwijać :-( 278 a trwać w zawieszeniu też nie

Gość gość
widzę że ponumerowałaś również dla mnie :-( ale Ty nie jesteś Nią, teraz już wiem na pewno, moja numeracja byłaby inna :-( 278

Gość gość
To co na zewnątrz można przerwać. To co w środku nas już trudniej. Przecież nie wyrwę sobie serca. pc2

Gość gość
miało być :-) a nie :-( 278

Gość gość
A Ty jakbyś to ustawił? Na początku byłoby "pragnie, ale wie, że nie powinien"? pc2

Gość gość
Może. ja Jestem nią?,W specyficzny sposob mówiłam mu podobno dzień dobry i dobranoc.Ostatni raz widziałam go zalanego łzami ,podałam dłoń,,,,współczułam,chciałam przytulić ale nie było. mi wolno.*

Gość gość
mam nadzieję że nie jesteś Nią :-( bo gdyby okazało sie że jesteś, gdyby Ona odczuwała choć w połowie to co Ty tutaj piszesz...

Gość gość
czyli trafiłam z tym 19.39? pc2

Gość gość
19:41 niestety, nie płakałem od lat, nawet wtedy gdy powinienem, to przez to co stało się kiedyś, łzy nie chcą już teraz wyciskać sie z moich oczu.278

Gość gość
Nie rozumiem?,nie jestem pc2,*,ale moglabym sie podpisać pod niektorymi tekstami .Kocham jego kojacy głos,oczy ,dłonie..ciagle o nim myslę Nie gram ,kocham go *

Gość gość
A Ona przy Tobie? pc2

Gość gość
Dwa lata temu,tez nie płakałeś?A to co się stało 3 lata temu ,to nie było z Twojej winy.*

Gość gość
19:45 proszę Cię, jeśli już robimy sobie quiz myśli że Ty masz zasady? pragnie Cię ale wie że nie powinien? myśli że nie ma u Ciebie szans? ma zasady? 278