Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedorobieni nałogowcy palacze.

Polecane posty

Gość gość

Do szału mnie doprowadzają ostatnio. Możecie tutaj sie licytować ale papierosy wam odbierają rozum. Dziura w mózgu i wielka próżnia. Kilka przykładów. - Idę sobie chodnikiem, wyprzedza mnie jakiś dziad i za chwilę chmura dumu idzie prosto w moją twarz. Już się zaczynam szykować do ataku a dziadyga jeden przechodzi na drugą stronę ulicy. - Stoję na przystanku. Przyszła grupa dziadów i podłazi sie pytać czy mam ogień: Mówię że NIE. Za chwię dobra dusza daje zapalniczkę i już wszyscy 3 dymią z jednej strony prosto w twarz, No ile mają lat? 3 latka? Że nie widzą że człowiekowi w twarz idzie? Niedorobieni umysłowo czy co? Wkurzam się idę z drugiej strony, a za chwilę ledwo stojąca na nogach emertytka której ustąpiłam miejsce idzie i zaciąga papierocha znów mi w twarz, patrze na nią z obrzydzeniem i się odsuwam bo nie chce robić awantury starej babie. - Koleżanka znów chce pożyczyć 300 zł bo ona taka biedna i tak mało zarabia nie starcza na życie, rachunki ale na CYGARY już starcza obowiązkowo. Wszak to jak chleb. - MATKA ledwo wiąże koniec z końcem, zapożycza się jęczy, oszczędza na wodzie, jedzeniu ale na papierochy ma, zawsze. Jak jej wpadnie więcej grosza to jest więcej paczek papierosów na tydzień: jupi. Ma zalecenie od lekarza że ma rzucić bo złe badania, bo rak w rodzienie ale ona NIEEEE, i co się mam wtrącać, przecież to TYLKO ja będe musiała się nią opiekować jak zachoruje, bo nie mam nic ciekawszego do roboty. - idę do koleżanki, okazuje się że ona zaprosiła jeszcze swoją. No i fajnie tylko co dosownie 15 minut wychodzą na 5 minutowe palenie na balkonie kiedy ja siedzę i patrzę w sufit, a potem zdziwienie czemu nie mam ochoty jej odwiedzać. I tak można normalnie cały papier toaletowy spisać. Zero wyczucia, zero kultury, zero mózgu, zero rozsądku.

Gość gość
To prawda. Nikotynisci są obrzydliwi i doprowadzaja rodziny do nędzy

Gość gość
stoję z dzieckiem na chodniku a tu polaczek -cebulaczek nowobogacki łachudra przejeżdża swym autkiem tak , że albo ochlapie jak kałuże albo mu z "d**y" wydechowej na mnie i moje dziecko opary lecą. pieprzony po9laczek czy polaczka

Gość gość
Oszczędzaja na wszystkim, na wodzie, prądzie, jedzeniu, w domu syf, brud, najtańsze jedzenie typu margaryna i pasztetowa i kosze pełne kiepow. Smród w wykladzinach, meblach,zaslonach, kiepy w popielniczkach. To są chorzy ludzie jak alkoholicy. Dziecku zabawki nie kupia bo muszą mieć na fajki a jak nie ma to szukają drobniakow po kieszeniach i po całym domu

Gość gość
Ale się popisałaś POLACZKA cóż to za słowo, jezyka polskiego się nie zna? Czy mózg pa papierochów ma dziurę w szufladce: lekcja polskiego?

Gość gość
A ja jaram 2 paki dziennie, żona pół paki dziennie i nawet nie myślimy o tym aby rzucić nie po to się uczyliśmy aby teraz rzucać, ale nie pale na przystankach bo nie jeżdżę autobusami, nie palę w domu, nie palę w samochodzie, na ulicy jak idę i owszem puszczam dymki

Gość gość
a ja sie ciesze ze takie frajerki jak wy mają wielki ból du/py i nic nie moga zrobić :D

Gość gość
Oblesni są i smierdza, maja cerę koloru goowna, wielkie pory, żółte paluchy , smierdzi im z ryja a glos jak u alkoholika zachrypialy

Gość gość
Do gość 17.50 nie zauważam tego bo nie chodzę tylko wszędzie swoją furka latam właśnie jadę po fajki do sklepu 150 metrów a tych na chodniku nie widzę niech zapierdzielaja komunikacja haha

Gość gość
Stoję spokojnie w kolejce a tu smród z czyjejś duuuupy. Stoję na przejściu dla pieszych a tu smród z rur wydechowych samochodów/autobusów/ pojazdów. Wyjdę na balkon a tu fuj! Smród z jakiejś fabryczki 24/7. Na ulicy smród zjełczałego tłuszczu z restauracyjek, kramików itp Proponuję chodzić z maską i butlą tlenową. Na powietrze nikt nie ma patentu.

Gość gość
A ja przepalam z żoną 40 zeta dziennie i jest fajnie bogatemu wolno nie

Gość gość
Ooo palacze się obruszyli. :) jesteście patolami nikt normalny nie jara petow w takich ilosciach

Gość gość
Dokładnie patologia się obruszyła i wymyśla argumety wyjęte z dziurawego mózgu gdzie dmuchanie człowiekowi w twarz jest porównywalne do rzekomego smrodu z czyjejś d.. To powiem tak drugi palaczu bezmózgu, skoro człowiekowi jedzie z d...to tobie jedzie z dwóch dziur. Dalej jesteś gorszym smrodem.

Gość gość
Przepalasz 40 zł - głupiemu można nie? tylko głupi wywala taką kasę na taki syf, a potem jęczy że choruje i musi 2 X tyle wydac na leczenie. Fakt madrość roku.

Gość gośćula
fuj,sama paliłam i teraz dopiero się przekonałam jak śmierdziałam:( No ale takich akcji to ja nie odwalałam,paliłam na balkonie albo z dala od ludzi. Teraz mnie wkurza jak sąsiedzi jarają na klatce,ale nic nie mówię bo wiem jak cieżko to rzucić.

Gość gośćula
kurde palacze nawet nie zdajecie sobie sprawy ile forsy ładujecie w raka płuc,ja mam już nieco ponad 5 tyś odłożone z niepalenia,zbieram na podróż życia :) Fakt przytyło się pare kg ,ale szybko kondycja się poprawiła i kg zeszły podczas uprawiania sportu

Gość gość
Walić ich raka, chca niech chorują, kogo to obchodzi, wyśle sie im kwiatka na onkologie będzie od razu do wiązanki na pogrzeb. Byle by nie zmuszali innych do biernego palenia i nie zaśmierdzali cudzych ubrań. Niech nawet jedza te papierochy. Smacznego.

Gość gość
Macie racje. Ja tez nienawidze palaczy. nie rozumiem jak mozna sie truc tym gownem i jeszcze za to placic. Zal mi tych osob. Kazda osoba ktora pali w miejscu publicznym powinna dostac mandat 200 zl. Moze to by ich oduczylo palic tam gdzie nie wolno łajzy jedne

Gość gość
Nieplacza:-) tylko doszli do wniosku ,ze lepiej pic szybo umzec, najlepiej na dupie umrzec. Wyobras sobie ze ktos niechce za chlebem jechac za granice. Dla takiej d**y jak ty jest nikim. Wiec? A rznij sie chowaj a ja umre . Chlop nema tak ze ktos go p******* Baba zawsze. Nawet jak ma 5 dziecek to jakis pies d**e powacha. Milosc to takie cos co tylko zwierz zna nigdy czlowiek. Dlaczego ? Bo milosc jest bezinterosowna . A kobieta zawsze. Jak by zwierz liczyl sie pieniadzem to bys nigdy smaku kotleta nieznala. :-( to straszne

Gość gość
Powiem tak ludzie to takie ameby intelektualne. Jak ich nikt nie wytępi to sami się wytępią. Jak nie spadnie na nas kometa, to sami na siebie zrzucimy bombę jądrową. Jak nam nikt nie wbije noża w łeb to sami się wykończymy papierosami, wódką, narkotykami czy skokiem z mostu. Ot inteligencja wyższa.

Gość gość
gość 18,45 napisz to teraz PO POLSKU bo takiego bełkotu to ja dawno nie widziałam ha ha

Gość gość
a wszystkim nalogowym palaczom zycze raka pluc i niech zdychaja ścierwa. Selekcja naturalna.

Gość gość
gość dziś a ja sie ciesze ze takie frajerki jak wy mają wielki ból du/py i nic nie moga zrobić x No, niezupełnie bo prawo jednak się zmieniło i obyczaje też. Można was pogonić. Staram się nie robić rabanu o byle co, ale zdążyłem zaliczyć kilka lat pracy z jaśnie państwem, które jeden papieros od drugiego zapalało. Niestety, wiele w tym egoizmu i chamstwa też.

Gość gość
Każdy palacz powinien obowiązkowo po sobie sprzątać a za rzucenie niedopałka na ziemię mandat. Są popielniczki a te leniwe brudasy muszą oczywiście rzucać pety na ziemię bo ktoś to i tak sprzątnie. Jakby jeden z drugim miał sam to sprzątać to od razu odechciałoby się im jarać. Nie żal mi też idiotów którzy przepalają pół wypłaty a potem płaczą bo pod koniec miesiąca nie mają kasy

Gość gość
Palenie w dzisiejszych czasach jest niemodne i obrzydliwe. Kilkanaście lat temu to bym zrozumiał bo wszędzie byli palacze i niepalący mieli pod górkę ale dzisiaj ?

Gość gość
Kolo mojego budynku jest srednia szkola, i mlodziez w przerwach wychodzi na papierosa. Palą na publicznym parkingu, odgrodzonym od szkoly pelnym plotem, od szkoly nie widac. Co przerwa to palacze, 10-15 osób i pety rzucane pod nogi i na pobliski trawnik. Niedaleko stoi metalowy kosz...Czy takie pustaki są w stanie zrozumiec, ze ktos po nich musi posprzątac, te setki petów , tylko z jednego dnia!

Gość gość
Pali sama patologia lub ludzie rozchwiani emocjonalnie, lepiej się od nich trzymac z daleka.

Gość gość
palę za swoje nie za wasze więc gófno wam do tego, ha ha żal doope ściska że inni mogą sobie puszczać z dymem dużą kasę, a wy ubieracie się w lumpach i kupujecie najtańsze żarcie w biedronce a na wakacjach nie byliście od lat, bo was na to nie stać, a ja co roku jeżdżę na zagraniczne wakacje, robie zakupy w almie, mam pełną szafę ekstra ubrań i mogę sobie przepalać 3,4 stówki w miesiącu

Gość gość
Taaa, ale argument, nie zapomnij też odkładać na leczenie żebyś nam potem nie jęczała. Tak się składa że pali sama patologia, która mimo braku zagranicznych wczasów, ubrań nawet z lumpeksu i tak kasę ma. Choćby z podziemi. Zamiast w fajki lub oprócz fajek zainwestuj też w rozwoj ntelektualny bo sądząć po wypowiedzi kiepsko w tej materii. Wypowiedz blond tipsiary z papierochem w ustach i mózdżkiem jak u wróbelka. Jak dla mnie to nawet możesz połykac te papierosy nawet za 1000 zł dziennie, władać do dbytu od razu czy co tam chcesz, tylko nie dym ludziom koło nosa.

Gość Piotrek9291
Mnie do rzucenia palenia przekonała moja kobieta , poleciła mi więc e-papierosy.Także przeszkadzał jej smród i nieprzyjemny zapach unoszący się wokół mnie a także z samej buzi. Fujj ;/ A więc jak ktoś chce przyjemnie "Chmurzyć" to polecam przerzucić się na epapierosy. Duży wybór liquidów oraz samych fajek mają na stronie http://sofly.club , bodajże posiadają także sklep stacjonarny w Świdnicy jak ktoś przejezdny lub ma blisko może wstąpić ( ja niestety za daleko mam :/) Gdy miałem jakiś problem to śmiało pisałem do nich maila , a na odpowiedź nie czekałem dłużej niż 2 godziny ;). Pomogli złożyć zestawik i odpowiednio objaśnili jak działa świat e fajek . Zamawiam u nich już od ponad 7 miesięcy i nigdy nie dostałem kota w worku . Paczuszkę dostaje za 1 góra dwa dni. Także polecam szczerze zakupy u nich.