Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grubaski przestańcie zakladać legginsy!! zobacz jak wyglądasz. foto

Polecane posty

Gość gość
każdy z nas się poci , ale chodzi o to że ona ociera się i poci w pachwinach.

Gość gość
no i ? gapisz sie jej w pachwiny? jesli wogole myslisz o takich rzeczach (fuj) to znaczy ze masz niezdrowe myslenie. mnie nie obchodza niczyje pachwiny

Gość gość
ludzie nie nudzą wam się te prowokacje

Gość gość
to zadna prowokacja przeciez. Wyrazamy tylko opinie ze grubasy w leginsach wygladaja ohydnie.

Gość gość
Ale faktem jest, ze to nieestetyczny widok. Jak się jest w amoku zarcia, to za tym idą ograniczenia w ciuchach..Zycie to sztuka wyborów- nie mozna miec wszystkiego. Sama jestem szczupla, ale nie mam nóg do leginsów, to kwestia mojej wymagającej estetyki i dobrego smaku.

Gość gość
oczywiście, że legginsy są TYLKO dla kobiet szczupłych i mających w miarę proste nogi ale ile można ten temat obracać 😭

Gość gość
17.49 owszem obchodzi mnie to jeśli przebywam w towarzystwie takich spoconych osób, np. w kolejce do kasy, w autobusie, w poczekalni a nawet w pracy.

Gość prawictwo pospolite 137
a ja sie nie zgadzam ze to nietyczny widok .. Nawet otyła dziewczyna , może wyglądać seksowniej w legginsach niż nago zobaczcie na przyklad Christina Aguilera http://celebs.com/wp-content/uploads/2011/06/christina-aguilera-cameltoe_3.jpg legginsy podkreslają figurę , a ukrywają prawdziwą grubośc ud . Nie chciałbym widzieć Aguilery nago , ale w legginsach nie wygląda zle ..

Gość gość
ci oburzeni grubaskami w legginsach powiedzcie chcielibyscie zeby wszyscy byli piekni i szczupli? bo ja nie. swiat jest roznorodny. tak to łaziłyby same szczuple farbowane klony. sama jestem dosc szczupla ale mam wiele extra kolezanek przy kosci.

wiecie , ze legginsy nadają kształt nawet fatalnej figurze .. Jesli agulera by je sciagneła to jej tluste nogi rozszłyby sie na boki , a dzieki legginsom trzymają sie we własciwej pozycji ..

Gość gość
mnie sie podobaja legginsy z długa tunika nawet na grubszym lepsze to niz mini a sa takie co i mini nosza

tak sie sklada , ze miałem w grupie kilka dziewczyn ( niestety otyłych ) I nie wyglądały jakoś strasznie w legginsach . a gdy jedna sciagneła legginsy i pokazała nagie nogi , to juz było naprawde nieciekawie .. Widać było ten cały tluszcz.

dlatego grubaski nie powinny sie bać legginsów . Leginsy są dla nich zbawieniem .. Pomagają im utrzymać pozory atrakcyjnosci .. Natomiast otyłe panny powinny unikac chodzenia w krótkich spodenkach .

Gość gość
bez przesady..nie porównujcie aguilery do tej grubej z pierwszego linku. Aguilera wygląda przy niej super.

legginsy podkreslają to co mają podkreslac a ukrywają to co maja ukrywać

dlatego nie bójcie się legginsow dziewczyny.. Zwlaszcza chodzi mi o otyłe panny Bo szczupłym legginsy nie są potrzebne http://api.ning.com/files/IfzmGRigZ2hSxo-YE9Rd3FkoSb*H7NIgcSRoN5foQ-AHAj61Nv7X*mq4twKDi9vRCNMLkQGv6z2m4SmgQBKuS0hNGIlgkuO4/xtina3.jpg

Gość gość
no przeciez agilera nie jest gruba a napewno nie na tych zdjeciach ktore wstawiasz

Gość gość
18.12 miałam iśc po kanapkę ale chyba sobie daruję...minął mi apetyt po obejrzeniu tej w szpilkach

hej , ta z lewej ma podobne nogi do aguilery nie ? http://i.wp.pl/a/f/film/033/97/28/0312897.jpg a to zdjęcie dowodzi , że takie uda wyglądją niekorzystnie bez spodni .. Innymi słowy ta z lewej wyglądałąby lepiej w legginsach ..

Gość gość
18.17 widzisz jaki motywator ci wkleiłam :))) sama sobie chyba wydrukuje i na lodowke powiesze :) zeby mnie nie kusilo za bardzo sie obżerac :)

Gość gość
Autorze, płytki frajerze.. a co mi i innym po twojej opini ?:P Nic ona nie zmieni i nikogo nie ochodzi :D Grubi bedanosic legginsy,nie jestes w stanie im zabronic :D Poszczekac mozesz sobie jedynie na kafeterii :P

wiec dlaczego zabraniacie otyłym laskom legginsów ? W minispodniczkach nogi otyłych dizewczyn wyglądaja niekorzystnie , a legginsy to częsciowo zasłaniają jestem przekonany ze ta pani z lewej wyglądałaby lepiej w legginsach niż w mini http://i.wp.pl/a/f/film/033/97/28/0312897.jpg jej koleżanka ma duze lepsze nogi i to widać.

Gość gość
czuje ból d**y grubaski haha

Gość gość
właśnie nie porównuj Aguilery do panny ze zdjęcia autorki

Gość gość
Świat jest róznorodny, ale zasada w modzie jest taka , jak w kosmetyce- niedoskonałości, figury, cery, TUSZUJEMY. Ilez tu bylo tematów o tapetach, podkladach, itp. To samo dotyczy figury. Tak, jak nie powinno się epatować czerwonymi krostami na twarzy, tylko je potraktowac fluidem abtybakteryjnym , lub korektorem ( panów to też dotyczy!), tak i niedoskonałosci figury nalezy tuszowac, a nie eksponowac. Leginsy, wygodny ciuch podomowy, z bawełny z dodatkiem elastanu, " wyszedł" na ulice ale w gorszym wydaniu, jako poliestrowe gacie, odparzające, i niezdrowe dla kobiet. A potem grzyb za grzybem, i na forum- pomocy!

to jest ostateczny dowód , że aguilera jednak wygląda dużo lepiej w legginsach niż w minispodniczce http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2013/06/fat-christina-aguilera.jpg legginsy podkreslają jej kształty , a zasłaniają jej grube uda . natomiast mini .. Robi dokladnie odwrotnie .. POdklresla jej uda , a zaslania jej biodra