Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znawca Urody Damskiej

35 lat to początek zdychania urody kobiety

Polecane posty

Gość gość
Bozie po co w ogóle odpisujecie

Gość gość
ale sport tez dodaje nam urody. niestety z czasem mimo tego ze jest sie względnie ładnym to jak juz jest ten pewien wiek to nie ma juz tej świeżosci, ładnej cery. To widac.wiem ze to nie jest najwazniejsze w zyciu ale miłoby było swietnie wygladac jak najdłuzej

Gość Zuzanna Amelia ææ
To prawda. Stad takie powodzenie salonow kosmetycznych oraz blogow z przeroznymi poradami jak te urode zachowac.

Gość gość Tomek
hmmm :) ostatnio gdzieś widziałem zdjęcia 84 letniej kobiety, która wyglądała pięknie, oczywiście zmarszczki miała itp itd, ale po prostu była piękna. Natomiast na co dzień oglądam całe tabuny kobiet sporo przed 30 które są tak nabite tłuszczem, że wyglądają jak pączki... także to jest przede wszystkim kwestia tego czy kobieta o siebie dba. http://duetprotag.pl/ dbaj o swój telefon. Nie gub go więcej!

A ja mam w nosie czy podobam się komuś, czy nie. W myśl zasady"każdemu nie dogodzisz", ważne by dobrze czuć się we własnej skórze.

Gość Zuzanna Amelia ææ
No wlasnie o tym mowie. Jesli kobieta ma urode to bedzie ladnie wygladac nawet przyprawiona zmarszczkami. Ale na pewno nie bedzie wygladac mlodo.

Gość gość
oj autorze tobie to juz nic nie pomoże :D a takie docinki to zostaw dla siebie i swojej mamuni :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Autora juz chyba dawno tu nie ma a my mozemy sobie pogadac skoro topik juz powstal. Co byscie wybraly: wygladac ladnie/urodziwie czy wygladac mlodo?

Uroda broni się w każdym wieku, co tu dużo pisać. Trzeba tylko o nią dbać.

Gość gość
no ja chciałabym wygladac ładnie urodziwo i jednoczesnie w miare młodo :)/ a tak szczerze to ktos tam poprzednio ma racje- jest cała masa mlodych dziewuszek zapuszczonych jak tralala- ale mysle ze w obenych czasach gdy kluby fitness powstaja jeden po drugim to laski bede tez wygladac co raz lepiej

Gość gość
Oj tam oj tam :-D autora podświadomie pociągają dojrzałe kobiety, o nich w końcu myśli i o nich zakłada temat na forum, w dodatku próbuje ten fakt wyprzeć ze swojej podświadomości, dlatego pisze w sposób obraźliwy. Lecz widać, że leci na laski 40+:-D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Niekoniecznie. Moze autor wlasnie nie lubi starszych kobiet i dlatego im dokucza. Ale topik sam w sobie jest ciekawy.

Gość gość
Nie pisz głupot, wszystko jest w głowie kobiety. Mam 40 lat i wyglądam świetnie. Moja córka ma 20 i jej koledzy chcą się ze mną umawiać. Mam partnera 10lat młodszego:P Spójrz na Anetę Kręglicką:D

Gość gość
w podstarzałym szambie damskim chętnie pluska się tylko niewyżyta młodzież męska, desperaci kopulacyjni, zboczeńcy wszelkiej maści i kler napruty winem mszalnym.

Gość gość
Nie rozumiem hejtów. Taka jest prawda. Kobiety się szybciej starzeją i niestety z wiekiem "brzydną". Niektóre mają dobre geny i dzięki temu są ciągle piękne i młode. Facet dłużej jest atrakcyjny. Jestem kobietą, ale zgadzam się z autorem.

Gość gość
Sądzę, że lubi, ale bez wzajemności. Zakłada taki głupi temat, a potem obgryza paznokcie z podniecenia, że jakaś milf odpisze mu ostro na te szczeniackie zaczepki :-D

Gość gość
"Spójrz na Anetę Kręglicką" ona akurat wygląda na swoją babkę

gość dziś w podstarzałym szambie damskim chętnie pluska się tylko niewyżyta młodzież męska, desperaci kopulacyjni, zboczeńcy wszelkiej maści i kler napruty winem mszalnym. x Czyli wszyscy? A ty kto, gej?:D

Gość gość
kazdy sie starzeje

Gość gość
22:14 "facet dłużej jest atrakcyjny " to zbyt duże uogólnienie. Wszystko zależy od konkretnej osoby. Z moich obserwacji wynika, że kobiety bardziej o siebie dbają w rezultacie dużo lepiej wyglądają od swoich rówieśników. Ale owszem zdarzają się też przypadki dojrzałych atrakcyjnych panów.

Gość gość
najbardziej dewaluuje damską seksualność rozrost piczy do rozmiaru hangary samolotowego. Prącie prędzej zdechnie z wysiłku niż sie spusci. Seks z podstarzałką jest zabójczy jak praca w nazistowskim obozie Auschwitz. Cóż w tym dziwnego, feministki chcą wygubić męski ród, a każda starszawa kiedy już zrozumioe, że jest tylko padliną seksualną dla meżczyzn chce ich zgładzić z ziemskiej powierzchni.

Gość gość
kobiety lepiej wygladaja

Gość gość
nadmierna przestrzeń zabija seks seks jest możliwy tylko w ciasnocie

Gość gość
22:21 hahaha, czyżbyś czuł się zagrożony?

Gość gość
22:22 piszesz o swojej ciasnocie umysłowej? Tak mi przykro.

Gość gość
słyszałem że starszawe usiłują wpychać po dwa penisy w piczę

Gość gość
Dobranocka dawno się już skończyła pora spać chłopczyku.

Gość gość
starzy faceci sa oblesni

gość dziś słyszałem że starszawe usiłują wpychać po dwa penisy w piczę x Nie sprawdziłeś w realu? Biedaczek.

Gość gość
państwo polskie powinno w ramach miłosierdzia fundować 40stkom darmową eutanazję ale kościół katolicki który szczególnie chce dopierdolić kobietom postawi pewnie szlaban tej szlachetnej inicjatywie jako elementowi cywilizacji śmierci.