Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

mowicie mezowi o okresie ? jak ? jakim tekstem ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

ja swojemu nie mowie, tylko wtedy jestem strasznie blada jak sciana, on sie troszczy wtedy z takim przejeciem, normalnie jakbym w ciazy byla :D a wy ? jak kobitki macie ? ^^

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, m贸wi臋. Normalnie. Tekstem co艣 w stylu: "dostan臋 okres, bo mnie jajniki bol膮".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mowie normalnie i on przez pierwszy dzie艅 lata kolomnie bo mnie brzuch wtedy boli, ale na trzeci dzie艅 ju偶 si臋 seximy :) nie brzydzi si臋 mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wida膰 偶e tu tr)ole pisz膮 a jak Ci臋 boli brzuch to id藕 do lekarza bo s膮 kobiety kt贸rych nie boli trzeba ustali膰 przyczyn臋 i zrobi膰 tak aby Ci臋 nie bola艂 np wyregulowa膰 hormony a b贸l jajnik贸w przed okresem to bardzo dziwna sprawa id藕 do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj mi wspolczuje ale nie chce miec z tym nic wspolnego. I trzyma sie z daleka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mowie mu nie zblizaj sie bo jestem wsciekla i on juz wie o co biega:) mysle ze gdyby faceci musieli taki bol i dyskomfort przezywac co miesiac przez conajmniej 30 lat to by se w 艂eb strzelili. moj hipochondryk napewno by tego nie przezyl :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
normalnie mowei- nie dotykaj mnie bo mam okres- jestem bardzo wrazliwa jak mam okres i bola mnie piersi co do bolu to ja mamtaki ze dostalam od lekarza ketaprofen , potrafie zygac i srac z bolu , badalam sie robilam USG wszystko ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tak samo mega mnie bola piersi i mam twarde. najchetniej bym sie zakopala pod kocem i z domu nie ruszala. bol tez mam mocny przez pierwsze 2 dni ale daje razde z ibupromem max lub ketanolem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja to chodz臋 w艣ciek艂a tak 3 dni przed okresem i m贸j zawsze m贸wi- o chyba okres si臋 zbli偶a i ja p贸藕niej m贸wi臋-mia艂e艣 racj臋 :P Albo widzi jak w 艂azience np. opakowanie tampon贸w le偶y otwarte, albo normalnie mu m贸wi臋, jak si臋 do mnie "dobiera", 偶e dzisiaj nici z seksu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odsu艅 si臋 ode mnie! mam trudne dni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mowie kr贸tko- s********j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie musze mowic,moj po chamsku sie dopytuje , ale nie zacytuje bo wstyd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiem co w tym wstydliwego, 偶eby o tym nie m贸wi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gratuluje zwiazku, skoro sie nie czujesz na tyle komfortowo przy wlasnym mezu, zeby mu powiedziec o normalnym aspekcie fizjologii. Seksu tez sie wstydzisz z nim uprawiac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie wstydze sie mowic bo on wie kiedy ja mam, sam sobie potrafi obliczyc i wtedy jakies chamskie teksty do mnie kieruje. To z frustracji ze sexu nie ma wtedy

Udost臋pnij ten post

M臋偶owi nie, bo nie mam. Ale facetowi m贸wi臋 normalnie, 偶e mam okres. Ostatnio mnie zebra艂o na romanse, zacz臋艂am si przytula膰, ca艂owa膰 go a on tak na mnie spojrza艂 znad ksi膮偶ki - Co, okres masz? I nie 艣miej si臋 tu, cz艂owieku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie m贸wi臋 bo sam mi przypomina. Ja jako艣 zapominam :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j te偶 sam m贸wi, co艣 w stylu: "o, tabletki ci si臋 ko艅cz膮. i znowu przez tydzie艅 nici z kochania si臋" i robi smutn膮 min臋 :D nie ma problemu z seksem w trakcie okresu, ale cz臋sto boli mnie wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie nic nie boli. Tabletek nie bior臋 i dobrze 偶e on pami臋ta :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu facet.Moja 偶ona m贸wi mi normalnie jakby nigdy nic.czy co艣 w tym jest nie tak ? .Przecie偶 jeste艣my 1 cia艂em .Je偶eli si臋 kochacie to problemu nigdy nie b臋dzie a w艂asnej nago艣ci nie ma co si臋 wstydzi膰 przecie偶 mamy co艣 sobie oferowa膰 .Chyba 偶e si臋 jest razem bo si臋 musi.Ale to jest w艂a艣nie chore a wstydzi膰 nie ma si臋 czego no mo偶e trzeba dorosn膮膰 .Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja sie wstydze i tylko insynuuje chlopakowi 偶e mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam zawsze wtedy sraczke, wi臋c on wie co si臋 kroi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja wsp贸艂czuj臋 niekt贸rym facetom :o wkurzaja mnie kobiety, kt贸rym ciagle cos dolega- bol膮 jaja, maja pms, wy艂adowuj膮 si臋 na wszystkich. To nie jest normalne. Owszem, okres boli, ale bez przesady :o Jak sie nie da normalnie funkcjonowac i dac zyc innym to trzeba isc do lekarza i tyle, a nie marudzi膰 i strzelac fochy :o a odpowiadaj膮c na pytanie ja normalnie uprawiam seks jak mam okres, jak facet sie dobiera to go uprzedzam. Przeciez to tylko krew.. tekstem takim 偶e mam okres on to przyjmuje do wiadomo艣ci, r臋cznik pod dupe i jazda :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj wie sam z siebie , chyba dziwnie wowczas wygladam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o bosz, jak sie mozna bzykac podczas okresu? naprawde ciezko sie powstrzymac te 3-5 dni? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 dziwnie wygl膮dam wtedy. Mam wielki wyd臋ty brzuch i chodz臋 wkurzona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha ci臋zko bo ja mam wtedy najwi臋ksza chcice a moj facet te偶 bardzo lubi w okres. nie rozumiem co w tym z艂ego?

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 Normalnie? Nie chce si臋 powstrzymywa膰, bo mam wtedy najwi臋ksza ochot臋. Mojemu facetowi to nie przeszkadza, wprost przeciwnie. Nie rozumiem, mam sobie odmawia膰 przyjemno艣ci w imi臋 czego? Czyjej艣 opinii?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Okres blee. Slyszalem ze duzo kobiet wrzuca tampony do pomidorowej, to je podnieca taki maja fetysz.

Udost臋pnij ten post