Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce dziecko,mam juz ostatni dzwonek i sie boje.

Polecane posty

Gość gość

Witam! Tak jak w temacie,tyle że dodam,że partnera nie jestem pewna.Zostawił wcześniej kobietę z dzieckiem i po prostu się boję.

Gość gość
a ile masz lat że to ostatni dzwonek?

Gość gość
to co ty robiłaś przez cały swój wiek 20 i 30?! pewnie imprezowałaś podróżowałaś kariera faceci itd... żałosna baba

Gdy ja bede miala 38 moja cora bedzie pelnoletnia :) i dopiero zaczne szalec.. a nie siedziec w pieluchach :D

Gość gość
takie stare panny koło 40 które mają parcie na dziecko a które wcześniej sobie hulały ile wlazły są żałosne i omijam takie z daleka desperatki najlepszy wiek na dziecko to 20

Gość gość
Super budujące jestescie...Pracowałam ciężko na własne M.Masakra.Nie imprezowalam i nie szlajalam się.

Gość gość
czyli karierowiczka no jasne. to teraz już wiesz że od kariery jest mąż! o dziecku sobie możesz już pomarzyć ;)

Gość hihiha
Martusiaoop dziś Gdy ja bede miala 38 moja cora bedzie pelnoletnia usmiech.gif i dopiero zaczne szalec.. a nie siedziec w pieluchach smiech.gif x x będziesz szaleć,już to widzę będziesz wnuki bawić :D

Gość gość
Nie karierowiczka.Nie mialan męża,który zarabialby na to.Nie znalazłam wcześniej.Zarabialam na mieszkanie (jeśli to tak dziwne to wyjaśnię),bo trz ha chyba gdzieś mieszkać,prawda? Teraz od wielu lat mam tą stabilnosc,ale się boję.

Jak sie pusci to juz jej sprawa , mi nic do tego :p Troche podrosnie dam jej gumki albo tabsy!! Nie badzmy oszolomami :p Moja corka wie skad sie dzieci biora :p podrosnie , dowie sie jak zapobiegac.. Nie lubie dzieci , ale instynkt maciezynski odzywa sie szybciej czy pozniej kazdej kobiecie , wolalam miec z glowy za wczasu ;) teraz mam29 lat ,9 letniego dzieciaka i ze smiechem patrze na kolezanki ,ktore sie mecza w pieluchach

Gość gość
od zapewniania poczucia bezpieczeństwa (mieszkanie kasa żarcie itd) jest facet, FACET. ty poprostu jesteś nowoczesna i niezależna a teraz w wieku 90 lat chcesz mieć dziecko buehehehe oto jak kończą kobiety kreowane przez mainstreamowe media ;)

Gość gość
jak jesteś taka samowystarczalna to dziecko też se sama ze sobą zrób a nie molestujesz facetów swoją ochlapniętą 40 letnią doopą!

Gość gość
Jak sie pusci to juz jej sprawa , mi nic do tego jezyk.gif Troche podrosnie dam jej gumki albo tabsy!! Nie badzmy oszolomami jezyk.gif Moja corka wie skad sie dzieci biora jezyk.gif podrosnie , dowie sie jak zapobiegac.. Nie lubie dzieci , ale instynkt maciezynski odzywa sie szybciej czy pozniej kazdej kobiecie , wolalam miec z glowy za wczasu oczko.gif teraz mam29 lat ,9 letniego dzieciaka i ze smiechem patrze na kolezanki ,ktore sie mecza w pueluchach x jaka hipokrytka z ciebie, puści się a ty to co, niepokalane poczęcie? czyli twoja córka ma rodzić w wieku 40 lat, chociaz ty uważasz, ze najlepszy to 20? w takich jak ty to lepiej żeby się nie odzywał instynkt albo natura nie pozwoliła się rozmnożyć bo jak cię czytam to już wiem, ze nie chciałabym kogoś takiego znać

Niech rodzi kiedy chce, jaz wnukami siedziec nie bede :p czasem ok, okazjonalnie , ale nie w dzien w dzien , wyreczac z matkowania.. jejku ja nie potrzebowalam pomocy, ona tez rzadac nie powinna!

Gość gość
Dzięki.Nie kreuje się na celebrytke.Z********alam 9 lat na obczyźnie na mieszkanie.Dobrej nocy zyczę.

Skończcie już swoje gadanie,bo kiedyś tu była dziewczyna, która zaszła w ciąże w wieku 20 lat to mówiliście, że jest kurwą i nie myśli o przyszłości dziecka. Na tym forum połowę postów należy po prostu ignorować.

Gość gość
Teraz to dostrzegłam.Nie wie na co liczyłam pisząc na forum.Paskudne baby...

Gość gość
Na pewno skorzystam...

Gość gość
To połowa czy 99%?

Gość gość
Autorko jeszcze masz troche czasu na dziecko:) nie rob tego z byle kim , na spokojnie, dzielnie z********alas i poszukaj dobrego czlowieka, taki co zostawil juz dzuecko nie jest dobrym człowiekiem :)

Gość gość
jeśli jesteś samowystarczalna to zdecyduj się na to dziecko, potem może być za późno. jeśli musisz liczyć na pomoc niepewnego partnera - lepiej nie. wszystko zależy od ciebie czy ewentualnie podołasz samotnemu macierzyństwu. ja np bym nie dała rady.

Gość gość
Jakaś interpunkcja,bo się gubię?

Gość gość
no bo jak można zmuszać faceta żeby chciał zapłodnić taką starą pluskwę? pomyśl moze że on nie chce!

To forum dla ludzi ze zryta psychika , polowa postow to pravik i ten drugi niedor... :x .. oraz inne stale przydupasy... to male zamkniete grono , czasem trafi ktos normalny i sie dziwi..