Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korwin jest dwulicowy i nie warty naszych głosów

Polecane posty

Gość gość

Karci ludzi u władzy, nazywa ich bandytami i złodziejami, którym by ręce poodcinał. Podczas, gdy: - sam pcha się wszędzie Eurloparlament, wybory Prezydenckie (kiedy sam wie, że prezydent ma g****o do gadania i sam dużo nie może, więc jak nibi k***in miałby zmieniać Polskę?) - ma romans z kobietą, która mogłaby być jego córką lub nawet jest młodsza od niej (czyli jest zepsuty moralnie, jak inne wieprze z sejmu, do których kowin tak pije) - jego córka została przyłapana na kradzieży w sklepie (czy k***in jak dojdzie do władzy dotrzyma słowa i będzie obcinał ręce złodziejom? Obetnie córce? Nie, bo jest hipokrytą pierlolącym 3 po 3, żeby ino dostać się do koryta.) Podsumowując Korwin jest taki jak inny. Jest takim współczesnym Palikotem, który też wybił się na naiwności Polaków. Sam twierdzi, że idiotów jest więcej od inteligentnych, więc wie, że idioci łykną jego kłamstweka bez niczego. Jedynym dobrym człowiekiwm jest Kukiz, niestety kandydatura Korwina mu szkodzi, bo odbiera mu głosy. Większość głosujących na k***ina, oddałaby głos na Kukiza, gdybg Korwin nienstartował w wyborach. Dlatego nie ma co się czarować. Duda wejdzie do drugiej tury na 100%, bo tylko połączone głosy Kukiza i Korwina mogłyby mu zagrozić. Także nie wiem czy jest sens nawet iść w pierwszej turze na wybory. W drugiej zagłosuję na Dudę i po sprawie.

Gość gość
to jest psychol chory na umyśle , pieprzy jak chory w malignie on ma serio coś z głową :O ale na PO NIGDY nie zagłosuję !

Gość gość
Dzieki za podsumowanie zaglosuje na Kukiza. A w ogole co sie stalo z tym jego wynagrodzeniem w PE. Mial robic charytatywnie

Gość gość
Gdzie się podziali Korwinowcy teraz?

Gość gość
a nie są bandytami i złodziejami?:D lepsi kandydaci którzy ladnie ćwierkają a swoje robią?:D Kowin ma racje, idiotów jest zawsze więcej nie ma szans na poprawe w pl

Gość gość
chyba nigdy nie widziałaś żadnego wywiadu Korwina skoro twierdzisz że pieprzy bzdury, pewnie nasłuchałaś sie tvn gdzie robią z niego czubka bo mówi prawde

Gość gość
ja głosuje na Korwina ;)

Gość gość
A przeczytałeś chociaż całość? Korwin wie co powiedzieć, ale jak się przyjżymy jego życiu prywatnemu, to jakoś jest ono dziwnie podobne do ludzi, po których jedzie.

Gość gość
Korwin pcha się do żłoba, jak i reszta. Niczym się nie różni od pozostałych polityków, oprócz głupich hasełek dla ciemnoty.

Gość gość
jego życie prywatne a polityka to dwie różna rzeczy, nie widziałam zeby jeżdził np. po facetach którzy mają kilka kobiet nawet powiedział że facet powinien mieć kilka kobiet bo nie zostawia zony dla innej tylko zostaje przy każdej ale to jego osobisty pogląd

Gość gość
co takiego złego powiedział Korwin np o kobietach? to zle że chce zachować naturalną kolej rzeczy? żeby kobiety były kobietami a faceci facetami? szkoda że Rafalala nie kandyduje może gender by wam sie bardzo podobało i masturbacje dzieci przedszkolach

Gość gość
No to zobaczymy czy jest człowiekiem słownym i czy obetnie córce ręce, jak dojdzie do władzy :).

Gość gość
nie emocjonujcie sie tak bo i tak wygra Komur, będziecie miec raj jak dotychczas :D

Gość gość
Wy tak na serio z tą polityką ? Mogę głosować od ponad 13 lat i nigdy tego nie zrobiłem. Nigdy w tym kraju nie widziałem alternatywy ani "lepszego zła". Nie ważne z jakiej partii jest kandydat i tak wszyscy mają na uwadze tylko dobro własne a nie ogółu. Prawdopodobnie do mojej śmierci się to nie zmieni. Mam tylko nadzieję że w przyszłości będzie pokolenie, które w tym kraju za sprawa swoich dzieci dokona rewolucji mentalnej w umysłach polaków.

Gość gość
Nie ma racji ten, który twierdzi, ze zycie prywatne Korwina to jego osobista sprawa. JUZ jest osobą publiczną, i jako taki powinien przestrzegac zasad moralnych, a nie jak hipokryta -co w domu, to moja sprawa, a publicznie jestem kims innym. To hipokryzja albo schiza, lub obie rzeczy naraz, ta jego podwójna moralnośc.

Gość gość
mieszasz jego prywatne sprawy z tym co się dzieje w naszym kraju i ma wpływ na cały naród głosując na Dude pokazujesz jaka z ciebie wydmuszka ideologiczna, PiS z pewnością nic nie zmieni bo jest partią socjalistyczną

Gość gość
Lepszy Duda niż Komor. W tych wyborach dla mnie Kukiz i Duda to jedyni racjonalni kandydaci. Chciałbym aby kukiz wygrał, ale wiemy, że to jest mało możliwe.

Gość gość
pokaże wam jak wygląda przedstawianie Korwina w mediach na przykładzie dzisiejszych Wiadomości w TVP. Pokazali go jak gada o małych podatkach i likwidacji ZUS. Nie dodali że Korwin od 40 lat przestrzega PRAW NABYTYCH czyli także np. PRAWA DO EMERYTURY !!!!! O prawach nabytych Korwin mowi na każdym spotkaniu wyborczym ale wy GUFNO o tym wiecie bo nie chce wam sie kliknąć w necie tylko wolicie słuchać zmanipulowanych rzygowin w TV :-O Za 5 lat będziecie żarli własne gúwna, debile pyerdolone i to całkowicie zasłużenie :classic_cool:

Gość gość
Kolego, a zdajesz sobiw sprawę, że jako prezydent k***in gooowno może? Jak chce zmieniać Polakę, to zapraszam do sejmu, niech tam forsuje swojw poglądy.

Gość gość
Korwin ty7lko po to kandyduje na prezydenta żeby przynajmniej część jego programu dotarla do wyborców bo INTERESUJĄ GO WYŁĄCZNIE WYBORY DO SEJMU!!! To nie jest idiota tak jak przedstawiają go media i żadnych ambicji prezydenckich nie ma:classic_cool:

Gość gość
Nie ma racji ten, który twierdzi, ze zycie prywatne Korwina to jego osobista sprawa. JUZ jest osobą publiczną, i jako taki powinien przestrzegac zasad moralnych, a nie jak hipokryta -co w domu, to moja sprawa, a publicznie jestem kims innym. To hipokryzja albo schiza, lub obie rzeczy naraz, ta jego podwójna moralnośc. x jak jesteś w pracy to też zaglądaja ci pracownicy do łóżka włącznie z dyrektorem?

Gość gość
Tylko doyebał tym Kukiza, bo matoły na niego zagłosują zamiast na kukiego :(.

Gość gość
nie rozumiecie prostej sprawy - Korwin nie konkuruje z Kukizem, to jest test kto bedzie miał wiecej głosów a chodzi tylko o wybory do sejmu:classic_cool: Mam nadzieje że sie w wyborach na Wiejską wszyscy połącżą i wejdą do Sejmu:classic_cool:

Gość gość
Jak Duda zostanie prezydentem, to będzie vetował 90% ustaw k***ina, więc powodzenia bez kuka u sterów :).

Gość gość
jak wygra Duda to szykujcie sie na III wojne światowa, poza tym glosowanie na niego to dalej wymiania świn przy korycie a nie likwidacja koryta

Gość gość
gość dziś Jak Duda zostanie prezydentem, to będzie vetował 90% ustaw k***ina, więc powodzenia bez kuka u sterów x masz pojecie chłopie o polityce:-D zagłosuj lepiej na Komorowskiego bo on zbiera takich nieudacznych ekspertów, może dostaniesz jakąś posadke w gminie :-D

Gość gość
21.48- to bylo ponizej pasa, i baardzo delikatnie mówiąc nieuprzejme, a mówiąc dosadnie - chamskie i wredne. Ja nie jestem osobą publiczną, nigdzie nie kandyduję, i do lózka mi nikt nie zagląda. Od prezydenta kraju oczekuję najwyzszych standardów moralnych, bo prezydent reprezentuje cały naród. Dziwię się tylko, ze muszę to pisac i tlumaczyc, jak przedszkolakowi, do tego tępawemu. Korwin jest starym satyrem, o wiele za starym na swiadome ojcostwo, i za starym na swiadomą prezydenturę. W tym wieku Alzheimer szybciej ludzi dopada:) Ktos tutaj chlapie o III wojnie swiatowej, niech się puknie w glowę, albo idzie na swieze powietrze dla otrzeżwienia. PiS jest partią socjalistyczną...:):)no weź czlowieku mnie nie zeslabiaj.Chyba jestes ruskiem, bo Polak by nigdy tak nie napisał o partii, która jest prawicowa. Mozna o PiSie pisac rózne glupoty, ale socjalizm? Ile masz lat, autorze tego stwierdzenia? 12? Co przerabiasz teraz w szkole, Mity greckie??:) Jesli chodzi o Komorowskiego, to prezydent ma wiele uprawnien i mozliwosci, ale Komorowski zaniechal ich przez 5 lat. Celowo. Nie moze zostac prezydentem ktos, kto dziala wbrew interesom i woli obywateli.

Gość gość
dziś x chamskie to jest twoje wchodzenie Korwinowi do łóżka, jego życie to jego prywatna sprawa on jest od polityki w życiu publicznym

Gość gość
jeszcze mu bedziesz mowila ile ma mieć dzieci?:D lecz sie kretynko

Gość gość
Pisiory tylko udają prawice, a tak naprawdę cały ich program przesiąknięty jest zatęchłym socjalizmem.