Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Sandra1417

Mój problem...nadwaga...

Polecane posty

Hej, chcę się z wami podzielić moimi problemami z nadwagą, które zaczęły mi się już w wieku 12 lat...to było okropne ośmieszana przez kolegów, koleżanki... Rodzice w tym nic złego nie widzieli i nie interesowali się zbytnio mną. Jakoś przebrnęłam gimnazjum, liceum(nie było łatwo) i w wieku 19-20 lat zaczęłam zaczęłam zarabiać i pomyślałam nad "odchudzaniem" - Nie wiedziałam od czego zacząć? Jak i co? Kto będzie chciał pomóc takiej "grubasce". Poznałam chłopaka, który był instruktorem fitness i zajmował się osobami "puszystymi". Pomógł mi on ustalić dietę, początkowe ćwiczenia itd, ale to zbytnio nie pomagało, w 6 miesięcy schudłam 10 kg, to nie tak dużo. Czytałam opinie w internecie o różnych tabletkach, ale nie miały zbyt dobrych opinii. Chciałam się już poddać, ale akurat trafiłam na preparat który wspomaga, podkreślam wspomaga odchudzanie, a nie jak inne tabletki " Łykniesz i schudniesz". Slimette - preparat wspomagający odchudzanie - bo tak nazywa się ten preparat na który trafiłam. Co się okazało po kolejnych 3 miesiącach z Slimette schudłam już 18 kg. :). Gorąco polecam ten produkt, ale tutaj nie chodzi o sam produkt tylko o to co przeżywałam w wieku gy byłam "puszysta" chcę pomóc innym osobom o nadwadze, że są ludzie i produkty które pomogą, ale my też musimy pomagać naszemu organizmowi. jeśli jesteś zainteresowana/any tym preparatem kliknij w link http://nplink.net/ljPgNs5m

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować