Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżejdżej

Moja kobieta po toksycznym związku, jak jej pomóc?

Polecane posty

Gość gość
autor czekal co najmniej rok, by ona zakonczyla kontakt z bylym. ile jeszcze mial czekac?

Gość gość
Autor to c***a bez jaj.

Gość gość
08:05 pozna oczywiście że pozna następnego toksycznego, osoby tak rozchwiane idą przez życie przyciągając kolejnych popaprańców bez terapii to się nie zmieni

Gość gość
Ona nie potrzebuje terapii tylko faceta z jajami.

Gość gość
oczywiscie ze potrzebuje terapii, tak samo jak zona alkoholika itp. z ta dziewczyna jest mocno nie w porzadku- nie tylko wybrala toksycznego faceta, nie tylko byla z nim 15 lat i pozwolila sie zgnoic, ale tez po zakonczeniu zwiazku nie umie/nie chce sie go pozbyc ze swojego zycia. bez terapii, jak powiedzial ktos wyzej, spotka kolejnego toksyka- tacy ludzie sie podswiadomie wyczuwaja, jej uleglosc dopelnia dominacje toksyka

Gość gość
to pisze kochanka żonatego czy to takie trudne do rozpoznania?

Gość gość
08 39 co?

Gość gość
Toksyczne zwiazki czesto trwaja cale zycie, mojego meza brat w takim jest, 10 lat zwiazku z dzieaczyna gdzie byl wyzywany od smieci zer itp nieraz dostalw twarz, odchodzil co hakis czas ale wracał i dalej to samo, teraz nie mieli kontaktu rok ale znowu wrocil, cala rodzina mu mowila krzyczala ale on nie slucha, mowil dam jej setną szanse, czasem takie osoby cale zycie odchodzą zwiazuja sie z kims innym a pptem znowu wracaja z nadzieja ze bedzie ok, nieatety tak nie bedzie, w tym przypadku moja tesciowa namawiala syna zeby wrocil do bylej, sam jest w zwiazku patolpgicznym, tesc to nawet mieszka u innej kobiety przychodzi raz na tydzień do domu sprawdzic co sie dzieje a tesciowa to toleruje i mowi:on sie zmieni (dodam zr ma 60 lat) smiac mi sie chce ale nie wytlumaczysz ani jej ani mojemu szwagrowi

Gość gośćkdkkeiir
ktos tam wczesniej dobrze napisał ze ona potrzebuje faceta z jajami przede wszystkim,który ją bedzie wspierał i pomagał,nie piszcie głupot ze kazda musi przejsc terapie i ze kazda po toksycznym związku wraca do byłego albo utrzymuje z nim kontakt bo to nieprawda

Gość gość
czasem taki nastepny potrafi bardziej zaszkodzic czy zniszczyc kobiecie psyche niz ten były toksyczny,,,