Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżejdżej

Moja kobieta po toksycznym związku, jak jej pomóc?

Polecane posty

Gość gość
Na dupków i kretynów to wy lecicie a autor dobrze zrobił bo skoro byli w relacji to powinna mu dawać to co byłemu.

Gość gość
jasne najlepiej poświęcić dla takiej osoby własne zdrowie psychiczne a ona dalej będzie szła przez życie robiąc to samo

Gość gość
Kobiety lecą na dupków mają toksyczne związki a potem mają coś z deklem dlatego lepiej starać się o młodsze najlepiej dziewice bez związków

Gość gość
Zrobił co uważał za słuszne tylko niech się teraz tego trzyma konsekwentnie żeby nie robić większego zamieszania sobie i jej w głowie. Amen

Gość gość
Tez uwazam ze autor dobrze zrobil. Moze byla z nim tylko po to, zeby jej "eks" byl zazdrosny i sie zmienil.

Gość gość
Taka kobieta z toksycznego związku po prostu ma trudności z wolnością, podejmowaniem decyzji bo podejrzewam, ze ktoś zawsze podejmował za nią nie patrząc na jej zgode. Tu trzeba cholernej cierpliwości. Jeśli dżedżej by ją naprawde szczerze pokochał dał by rade. A jeśli leciał tylko na atrakcyjność tej kobiety to poległ :-O

Gość gość
Takie po toksykach są najlepsze w łóżku- dają sobie robić dosłownie wszystko, lubią ból i poniżenie i nie oczekują zaspokojenia- kręci je fakt że ich ciało to zabawka dla mężczyzny i że dają im rozkosz

Gość gość
Ona powinna się tego człowieka ewidentnie i kategorycznie pozbyć. Znajdzie się osoba, która ją wesprze i razem stworzą normalny związek bez takich złych doświadczeń. Autor tez zapewne spotka kogoś na swojej drodze i wszyscy będą zadowoleni a te chwile będą tylko wspomnieniem i kolejnym nowym doświadczeniem.

Gość gość
11:52 żal jak się wypowiadają ludzie co g****o przeżyły, g****o doświadczyły a swoje wiedzą z kościoła ale życie nie jest czarno białe gościu wyżej

Gość gość
Racja, gonić frajerów, pseudoprzyjaciół i zakochanych toksyków zmuszających na siłę. A jak nie to zostawia jak całkiem obcą osobę. Takie ścierwa spotyka się wśród facetów i kobiet również. Walcie się :)

Gość gość
Jak jest mądra to już ma go w d***e po takich się nie płacze.

Gość gość
czy wy umiecie czytac, tepe c****a? on jej dal wybor, pozwolil jej podjac decyzje- wybiera bylego czy jego. wybrala bylego, wiec on sie usunal z drogi do ich szczescia i przy okazji zadbal o swoj stan psychiczny. gdzie wy tu widzicie wymuszenie?

Gość gość
Autorze, daj znać, jak twoja już ex :D przyjęła informację, że skoro wybiera byłego, Ty jej dziękujesz.

Gość gość
gość dziś Takie po toksykach są najlepsze w łóżku- dają sobie robić dosłownie wszystko, lubią ból i poniżenie i nie oczekują zaspokojenia- kręci je fakt że ich ciało to zabawka dla mężczyzny i że dają im rozkosz" to prawda!!!!

Gość gość
Postawił ultimatum. Jebać frajera. Normalnie wybrałaby jego a tak niech się buja. A do byłego nie wróci.

Gość gość
hahah taaaaaak, wybralaby... na jelenia do wychowywania dziecka tamtego drania :D

Gość gość
Jakich dzieci ?

Gość gość
Dokładnie, nikt nie wspominał ze maja dzieci. Autorze, macie?

Gość gość
chyba tylko puszczalskie ci|py naskakują na autora. jeleni którzy pozwolą wam się jednocześnie spotykać z innymi szukajcie skąd się wywodzicie tzn. w rynsztoku. idiotka chciała trzymać 2 sroki za ogon, a tępe szmaty jej jeszcze bronią i potępiaja autora, paranoja :O

Gość gość
zostaw ją, laska kocha byłego

Gość gość
nie mają dzieci i jeśli wybrała tamtego to niech autor uważa i zmajstruje jej dzieciaka na przeprosiny bo wtedy to już kanał i 5 mułu

Gość gość
16.32 mam taki przypadek w bliskim otoczeniu, ona wróciła od tego drugiego, bo okazało się że z 1 zaszła w ciążę, teraz ten 1 chce testów na ojcostwo bo w sumie nie wiadomo kogo jest dzieciak (jeszcze nie narodzony) skoro spotykala się z dwoma na raz, nawet jeśli to jego dziecko to niestety niesmak pozostanie :O

Gość gość
Przecież nie wybrała byłego tylko nie zerwała całkowicie kontaktu. Bo właśnie z tym ma problem, a ten cienias zakompleksiony zostawił ją. Zamiast pomóc jej to przejść w naturalny sposób bez nacisków. Co za przewrażliwione c***y i ktoś taki by miał jej pomóc. Przecież powiedziała, że chce być z nim, a nie z byłym. Ja mam kontakt z byłymi i jakoś w niczym to nie przeszkadza. Mam faceta którego kocham i to jest ważne. Przepraszam przez nowego faceta mam zerwać wszelkie kontakty ze wszystkimi byłymi czy jak. To że mam kontakt nie oznacza, że chcę z kimś być. Jaj nie macie.

Gość gość
17:09 tyle, że to nie ma nic wspólnego z sytuacją autora. Żadnego dziecka nie ma.

Gość gość
to ile miesięcy/lat autor ma być jeszcze w trójkącie by panna się zdecydowała?

Gość gość
ale o czym tu deliberowac, kocha byłego i do niego wróci,a Ty byłeś tylko przecinkiem w jej życiu,nie warta jest Ciebie,ale cóż ... Ty sobie nie dasz nic powiedziec,wykorzystala Cie i tyle, ten związek nie ma przyszłości,bo zawsze ona bedzie wracac do byłego,choćby myślami...

Gość gość
gość dziś Przecież nie wybrała byłego tylko nie zerwała całkowicie kontaktu. Bo właśnie z tym ma problem, a ten cienias zakompleksiony zostawił ją. Zamiast pomóc jej to przejść w naturalny sposób bez nacisków. Co za przewrażliwione c***y i ktoś taki by miał jej pomóc. Przecież powiedziała, że chce być z nim, a nie z byłym. Ja mam kontakt z byłymi i jakoś w niczym to nie przeszkadza. Mam faceta którego kocham i to jest ważne. Przepraszam przez nowego faceta mam zerwać wszelkie kontakty ze wszystkimi byłymi czy jak. To że mam kontakt nie oznacza, że chcę z kimś być. Jaj nie macie. Otóż to. Autorze? Dlaczego nie wyrażasz swojej opinii?

Gość gość
Czy autor jest instytucją charytatywną? Chyba NIE. Więc czego od niego oczekujecie, że będzie rujnował swoje życie dla rozchwianej egoistki, która ma w d***e jego szczęście, bo ciągnie ją do gnoja, który ją krzywdził? Autor wykazał się już i tak ogromną dozą cierpliwości, a te osoby, które go krytykują za odejście, chyba same są typem kobiet, które lubią ciągnąć kilka srok za ogon i dlatego nie podoba im się myśl, że ktoś mógłby się wyłamać z tak wygodnego dla nich schematu.

Gość gość
21;09 brawo cała prawda

Gość gość
Co za Prości ludzie, ale się wykazał. Miejmy nadzieję, że pozna innego faceta mądrzejszego. Bo narazie ma dwóch idiotów za sobą.