Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto pokocha pulchną trzydziestokilkulatkę?

Polecane posty

Gość gość

Samotność mnie dobija... :(

Gość gość
Głodny rzeźnik swinko

Gość gośćR
a kogo nie?? każdy samotny pewnie czuje się co najwyżej byle jak

Gość gość
Próbuję wypełnić swoje życie różnymi zajęciami, udaję że nie potrzebuję miłości. A tak na prawdę usycham bez niej...

Gość gośćR
każdy potrzebuje miłości i nic jej nie zastąpi, też czuję się samotny

Gość gość
Pulchną czyli 100kg+?:classic_cool:

Gość gość
Preppers co potrzebuje zapasów tłuszczu

Gość gośćR
jeśli nawet, to co z tego?? miłość czasami jest ślepa i nie wybiera

Gość gość
Pulchną poniżej 100 kg ;) Nie jestem piękna ale brzydka również nie. Przynajmniej tak mówią ludzie. Mam za sobą jakieś historie miłosne i mężczyznom moja tusza nie przeszkadzała. Myślę, że po prostu brak mi szczęścia :(

Gość gość
w aptece gdzie kupuję leki pracuje taka kobieta ,będzie jej z 90 kg ,ale mi się podoba,nie wiem dlaczego,zawsze wolałem szczupłe,ale ta farmaceutka coś w sobie ma,jakiś taki pazur,kokieterię której nie spotkałem nigdy dotąd,niestety nosi obrączkę :P

Gość gośćR
jak się będziesz z kimś dogadywał, to tusza nie ma tu nic do rzeczy; wydaje mi się, że nie ważne jest to jak ktoś wygląda tylko to co ma w środku, ja mam za duży nos i co z tego

Gość gość
Dojrzali ludzie zazwyczaj zmieniają priorytety. Staram się nie trzymać jakiegoś wzorca mężczyzny, rozmawiam z różnymi. Nie skreślam tych mnie urodziwych, brzuchatych czy z innymi defektami. Ale widocznie albo żaden nie jest mi pisany albo coś ze mną jest nie halo :O Czasami jest mi tak strasznie smutno, że chce mi się wyć z rozpaczy. Całe życie marzę o miłości. Nie chcę kasy, luksusów czy innych zbytków. Chcę kochać i być kochana.

Gość gośćR
no wyciągnęłaś mi to z ust :p chciałbym kochać i być kochanym... niestety to nie jest takie proste

Gość gość
No... Ale do choinki jednym to przychodzi tak łatwo a ja co - mam sobie czymś na związek zasłużyć? Nie chcę tu płakać jak mi źle ale jak tak popatrzę na innych to nie ma innej rady. Ludzie zmieniają partnerów jak rękawiczki, w moim otoczeniu ostatnio poparowały się takie osoby, które nawet ja uważałam ich za takich singli forever. A ja dalej sama. Kurczę mam tyle do zaoferowania a nikt mnie nie chce.

Gość gośćR
no są tacy ludzie, którzy zmieniają partnerów jak rękawiczki; ale czy to jest takie fajne?? uważam, że tacy ludzie są biedni (choć oni pewnie uważają się za tych lepszych) lepiej poczekać i zakochać się z wzajemnością, nie uważasz?? Ja też chciałbym się jeszcze kiedyś zakochać, choć szczerze w to wątpię...

Gość prawictwo pospolite 137
też wole szczupłe , ale ..Jesli dziewczyna ma troche za duzo tłuszczu to mi nie przeszkadza .. Gorzej jesli wazy 100 kg

Gość stary dziad z demencją
Ja pokocham! Może przynajmniej 110 kg będzie chciało dać się zgwałcić.

Gość gość
Wiesz nie chodzi mi o to, że im zazdroszczę. Chciałabym tylko jednego, jedynego mężczyznę. Jestem wierną kobietą, nigdy nie zdradziłam i potrafię kochać a trafiają mi się albo dranie albo tacy, których interesuje tylko seks bez zobowiązań. Odechciewa mi się szukać i czekać. Zresztą jestem realistką, czas płynie nieubłaganie i moje szanse z każdą chwilą topnieją. Boję się samotności, jakoś sobie sama radzę ale przyszłość mnie przeraża. Zawsze drwiłam z kobiet rzucających się na pierwszego lepszego, nie ważne że pije i bije, ważne że jest. To chyba też obawa przed samotnością. Nie jestem taka desperatką ale chyba je rozumiem. Gdzieś tam we mnie tli się płomyk nadziei, że Go spotkam. Nie chcę wierzyć, że świat jest urządzony tak niesprawiedliwie, że jeden będzie kochał kilkukrotnie a drugi obejdzie się smakiem :( Więc czekam.

>>>No... Ale do choinki jednym to przychodzi tak łatwo a ja co - mam sobie czymś na związek zasłużyć? ... Kurczę mam tyle do zaoferowania a nikt mnie nie chce.<<< x Np. co ? :)

Jaką najwyższą wagę bym zaakceptował u dziewczyny ? Myśle , że taką jak u tej panny https://www.youtube.com/v/dCMxaofvyFo do takiego poziomu sięga moja tolerancja

Gość gość
"Pulchną poniżej 100 kg oczko.gif Nie jestem piękna ale brzydka również nie. Przynajmniej tak mówią ludzie." – To dowiedz się, jacy to ludzie i porozmawiaj z nimi po swojemu.

gdyby ta dziewczyna ważyła 10 kg więcej niż na tym filmie , to na 100 % bym nie mógł tego zaakceptować https://www.youtube.com/v/dCMxaofvyFo Ale taką wagę jak ma na filmie myśle ze bym zniósł .. Więc mogłbym zostacj jej chłopakiem

Gość gość
a ile masz lat, dziadu z demencją?

>>>a ile masz lat, dziadu z demencją?<<< x A co byś powiedziała na bezdzietnego czterdziestolatka :) ?

Gość gośćR
pamiętaj, że każda potwora znajdzie swojego amatora ;) a co do tego, o czym piszesz - żeby rzucać się na pierwszego lepszego - lepiej nie, bo to mógłby być wielki błąd - i nie chodzi o to, czy by pił lub pił, wiesz jak ciężko żyć z kimś kogo się nie kocha i wzięło się tylko dlatego, żeby nie być samemu?? wydaje mi się, że nie o to w życiu chodzi...

Gość stary dziad z demencją
Dokładnie mam 73. Ale jeszcze jurnym jest jak kasztanka Dziadka Marszałka! Buahahahah :D

Gość gość
Miłość, szczerość, czułość, cierpliwość, poczucie humoru. Jestem aktywną kobietą, lubię nowości więc facet nie powinien się ze mną nudzić. Poza tym ciepła ze mnie kobieta, potrafię słuchać, nie marudzę i nie czepiam się o byle co. Zresztą nie potrafię tak sobie słodzić. Ocenić człowieka może chyba tylko drugi człowiek.

Gość gość
Misio na pewno nie pomyliłeś się w obliczeniach? ;)

Gość gość
Poszukaj sobie takiego 45-60. Oni lubią grubsze. Na 30latka to nie bardzo masz co liczyć,bo wiadomo ,że oni wolą się pokazać z fajną dziunią na mieście