Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto pokocha pulchną trzydziestokilkulatkę?

Polecane posty

Gość stary dziad z demencją
To co, chcesz mnie panna, czy nie?

Gość gość
Prawictwo ile ty masz tych zdjęć chłopie :) pokaźna kolekcja...

>>>Misio na pewno nie pomyliłeś się w obliczeniach?<<< x Czego obliczeniach ?

>>>Poszukaj sobie takiego 45-60. Oni lubią grubsze. Na 30latka to nie bardzo masz co liczyć,bo wiadomo ,że oni wolą się pokazać z fajną dziunią na mieście<<< x Głupoty fulasz :D. x Nigdy nie wstydziłem pokazać się z dziewczyną, z powodu jej dodatkowych kilogramów :).

Gość gość
@gośćR - Dzięki, taką mam nadzieję :) Nie mam zamiaru rzucać się na pierwszego lepszego, po prostu rozumiem takie kobiety :) Trudno, pożaliłam się i trzeba żyć dalej. Przypomniała mi się piosenka Reni Jusis "Kiedyś Cię znajdę" - i tego się trzymajmy :D

Gość stary dziad z demencją
Moge ci zagwarantować, że zawsze trochę gvvałcę, buahahahahaha!!!!!

Gość gośćR
najważniejsze co powiedziałaś - że nie jesteś marudna, chyba żaden facet nie lubi marudnych kobiet ;-) powiedz jeszcze że lubisz łowić ryby, albo co najmniej spędzać czas na łonie natury, to będziesz miała tutaj multum propozycji ;)

>>>Trudno, pożaliłam się i trzeba żyć dalej. Przypomniała mi się piosenka Reni Jusis "Kiedyś Cię znajdę" - i tego się trzymajmy <<< x Lepiej poszukaj piosenki Danuty Rinn pt. "Doskonałość, to forma kulista" :D :D :D.

Gość gość
Dziadu, w tym wieku to juz chyba tylko w wyobraźni, ewentualnie własnego mięczaka.... (rzyg)

Gość prawictwo pospolite 137
Prawictwo ile ty masz tych zdjęć chłopie usmiech.gif pokaźna kolekcja... wiesz co, to co ja wklejam, to nie jest nawet jedna setna zdjęć jakie oglądam Wklejam tylko najlepsze moim zdaniem a zdjęc widziałem kilkaset tysięcy . W granicach miliona

Gość gość
O, zlecieli się. P******y prawik który spamuje temat fotami i Gruby Misio który będzie Ci autorko wmawiał, że im grubsza tym lepsza :D I tak chyba od lat :D

W jakich rejonach, polujesz na tego, wielbiciela krągłości :) ?

Gość gość
Ja byłbym w stanie Cię za samą lekką nadwagę pokochać, ale wolny nie jestem. Mam żonę -skóra i kości oraz 2 dzieci. Na żonie już "krzyżyk położyłem", już nie jestem w stanie jej pomóc. Ani ja, ani jej rodzina, 42 kg przy 176 cm, kości wystają, leczenie nie pomaga, liść sałaty na śniadanie, pół pomidora na obiad... Kiedyś była zgrabną dziewczyną, może miała tu i ówdzie jakiś wałeczek, ale była pogodna, miła, radosna. Po drugim dziecku usiłowała zrzucić 4 kg nadwagi i zrzuca to już 5 rok. Włosy wypadają, urodę straciła, a ja czuję się jakbym był w potrzasku. Teściowa i moja mama wspierają nas, ale coraz częściej załamują ręce. Dobrze, że przejęli opiekę nad dziećmi, bo żona nie jest w stanie. Seksu też już nie ma. Lekarz, psycholog niewiele pomagają. Coraz częściej myślę o rozwodzie i opiece na dziećmi, na żonę już liczyć nie mogę, ona myśli tylko o tym, że jest za jeszcze za gruba. Czasami jeszcze jakaś mała nadzieja tli się, ale szybko kolejne poczynania żony rozwiewają ją. Marcin

Gość gość
Ej no jasne, że lubię :D A propos panów powyżej 45 roku życia - dlaczego mam się tak ograniczać? Nie wrzucam wszystkich do jednego wora i wiem, że są trzydziestolatkowie lubiący takie kobiety jak ja :)

>>>O, zlecieli się. P******y prawik który spamuje temat fotami i Gruby Misio który będzie Ci autorko wmawiał, że im grubsza tym lepsza I tak chyba od lat<<< x Nie "im grubsza tym lepsza", ale GRUBSZA LEPSZA OD KAŻDEGO SZKIELETORA :D :D :D. x I wmawiać nie muszę, bo pewnie sama to wie :).

Gość gość
O, no fantastyczny facet z Ciebie Marcin! Każda by takiego chciała! W końcu która by nie chciała mieć gościa który zmywa się gdy są problemy? Żona zachorowała (anoreksja to choroba), a ten chce już myk do innej seksowniejszej bo żonka go nie pociąga i niestety wymaga pomocy. Takie to plemię męskie, są nawet statystyki gdzie wyszło, że w przypadku zachorowań na choroby nieuleczalne częsciej to mężowie porzucają chore żon, niż żony chorych mężów.

wiesz co , tą fotkę widziałem 5 dni temu , ale jej nie wkleiłem https://whatboyswant.com/babes/show/2089793/category/1 Wklejam tylko niektóre , a dokladnie- jedną na tysiąc fotek którą obejrze to potem podaje na kafeterię

>>>Ja byłbym w stanie Cię za samą lekką nadwagę pokochać<<< x Przed taką miłością, to lepiej niech autorka UCIEKA :D.

>>>O, no fantastyczny facet z Ciebie Marcin! ... Takie to plemię męskie, są nawet statystyki gdzie wyszło, że w przypadku zachorowań na choroby nieuleczalne częsciej to mężowie porzucają chore żon, niż żony chorych mężów.<<< x Bo czekają na SPADEK :D :D :D.

Gość gość
lekka nadwaga, nieco pulchniejsza dziewczyna to balsam na moją duszę. Szkielety wcale nie są miłe w dotyku. Życzę powodzenia, na pewno znajdziesz amatora na swoje wdzięki.

Gość gośćR
pewnie, że są trzydziestokilkulatkowie, którzy też lubią takie kobiety :p Ale nie o to chodzi - gdzieś tam wspomniałem wyżej, że nie liczy się to co na zewnątrz, a wiesz dlaczego? - bo kocha się duszą i sercem, a nie ciałem, jeśli wiesz o co mi chodzi ;)

Gość gość
Wiem, że moja tusza nie jest zdrowa i z wiosną staram się ją ogarnąć. Ale nigdy szczupła nie byłam i niekoniecznie chciałabym być. @Marcin - żonatym dziękuję. Przykro mi, że u Ciebie nie jest różowo ale ja potrzebuję mężczyzny bez bagażu i na stałe. @prawictwo pospolite 137 - ty tak tu szafujesz zdjęciami pięknych kobiet a sam co masz do zaoferowania? Bo idąc tokiem Twojego myślenia to powinieneś wyglądać jak Dwayne Johnson co najmniej :D

Gość gość
Misio, taaak, poobrażaj chore anorektyczki oraz osoby o rozmiarach XS czy S. Powyzywaj je, skoro to Ci przyjemność sprawia. To tak fajnie o męskości i honorze świadczy ;) Ja już Cię pamiętam z innych wypowiedzi i innych tematów, przylatujesz się jak tylko jakaś niepewna siebie, grubsza kobieta pisze. I nie widzisz w niej OSOBY - tylko ciało. Myślący wiadomo czym :) x Autorko, nie szukaj pasjonatów krągłości. Szukaj pasjonatów KOBIET, jako istot ludzkich. Gdy ktoś Cię pokocha to i będzie Cię akceptował w rozmiarze extra large i small - bo tylko Ty się będziesz liczyć. A gdy Cię ktoś wybierze "boś grubsza" to w ciężkiej godzinie opuścić może. Sama miałam takie doświadczenia - kręciło ich moje ciało, a nie osoba (oczywiście próbowali inne wrażenie sprawiać). Jednak znalazłam tego który pokochał całość ;) I tego Tobie życzę :)

Gość gość
Dzięki za miłe słowa. Czasem po prostu trudno wciąż próbować i nie tracić nadziei.

oglądam srednio 5 tys kobiet dziennie udało mi się dobić do miliona .. Widziałem około 1 mln gołych bab w sieci .. I tylko niektóre tu wklejam .. A dokladnie około jedna na tysiąc

Gość gość
@gość 20:07 - trafiłaś w sedno, dzięki :)

Gość gośćR
Tak jak powiedziała to osoba wyżej, poczekaj na faceta, który się zakocha w Tobie, a nie w czymś zupełnie innym... :)

Gość gość
Nie masz nic do stracenia - każda próba to być może coś ciekawego. Życie mamy tylko jedno, mówi się, że lepiej zrobić coś niż żałować, że się nie próbowało. I coś w tym jest. Bo olewając przydarzające się szanse co się zyskuje? Święty spokój na czas jakiś, a potem co? Mając 80lat raczej nie chcemy myśleć "ale spieprzyłam, zamknęłam się w domu i przegapiłam swój czas". Dbaj tylko o zdrowie - bo to jest najważniejsze. Jeśli lekarze nic nie mówią a wyniki dobre to się nie martw tuszą :)

Gość gość
Prawictwo, a Ty się nam pochwal może co w życiu osiągnąłeś? Komu pomogłeś? Czy dla kogokolwiek jesteś przyjacielem? Czy jesteś samodzielny i nie podbierasz pieniędzy matce/babce/państwu? Bo raczej nie jesteś w gronie gimnazjalistów gdzie zaszpanujesz oglądaniem gołych bab w internecie ;)

>>>pewnie, że są ... nie liczy się to co na zewnątrz, a wiesz dlaczego? - bo kocha się duszą i sercem, a nie ciałem, jeśli wiesz o co mi chodzi<<< x Ale żeby pokochać, to zazwyczaj trzeba się zafascynować, a do tego wygląd bardzo się przydaje :). x A jeśli już kochamy :), to duszą i ciałem :) :) :).