Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doomaaannn

przyprawia mi rogi z kuzynką?

Polecane posty

Gość Doomaaannn

Cześć. Mam pewien problem, z którym nie mogę sobie poradzić dlatego potrzebuję Waszych obiektywnych opinii. Mój facet ma bardzo dobry kontakt ze swoją kuzynką. Podobno jak byli mali to bardzo dużo spędzali ze sobą czasu. Nie miałabym nic przeciwko tej relacji ale są pewne granice moim zdaniem... Jakieś 2latat temu przez przypadek zobaczyłam jak sobie piszą sms.. on do niej pisze śpij dobrze :* dobranoc:* i inne takie. Tak się pokłóciliśmy,że rozstalismy się prawie. Natomiast dzisiaj weszłam na konto mojego faceta na protalu społecznościowym (nie pytajcie co mnie podkusiło, bo brzydze się sobą) a tam w wiadomościach znowu ona.. i on znowu pisze do niej śnij o mnie:* dobranoc :*. Nie wspominając o tym,że dla mnie czasu za dużo nie ma bo się uczy (studiuje) i odpisuje mi półsłówkami a tam widziałam elaboraty z buzkami i innymi zachętami do rozmowy... Jak to czytałam to pomyślałam sobie,że strasznie się przed płaszczy i wchodzi jej w tyłek... Chce pogadać z nim o tym ale obawiam, się,że skoro weszłam na jego profil bez jego wiedzy to dykwalifikuje mnie. Pomóżcie...

Gość gość
Nie masz wpływu na jego uczucia Mozesz zapytać co do niej naprawdę czuje, jednak już o tym rozmawialiscie i się poklociliscie Zostaw sprawy czasowi Daj czasowi czas Zobaczysz co dalej Jednak przykre że on nie widzi co czyni

Gość Doomaaannn
On jest strasznie wchodzi w tyłek... do tego stopnia,że przywozi jej dekoder tv żeby mogła mecz sobie obejrzeć. Ja chce z nim pogadać o tym, ale obawiam się że bardziej się zdenerwuje tym zaglądnieciem na jego profil bez jego wiedzy. Mało tego... głupia nie jestem i wiem,że usuwa wiadomości.

Gość gość
Honoru i godności rodzice nie wpoili? To on ma zabiegać, drżeć ze strachu, że mu umkniesz, a ty się łasisz do pana?

Gość Doomaaannn
Taka prawda... widać zawsze, ze mi bardziej zależy bo mam dobre serce to musze mieć twardą dupę. Co mam robić w takim razie?