Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do KOBIET. Co facet powinien się golić?

Polecane posty

Gość gość

tylko twarz? włosy na klacie, plecach? owłosienie łonowe? nogi? :D

Gość gość
wszystko, włosy to oznaka nizszego stopnia rozwoju ewolucyjnego

Gość gość
Eeej na plecach włosy ? serio masz :P? raz tylko widziałam takiego myślałam,że nie zjedzie ze zjeżdżalni w Aquaparku,bo mu kłaki przytnie.

Gość gość
powinien sie ogolic nie lubie malp

Jak dla mnie to nic. Ewentualnie pachy. Nie podoba mi się facet bez zarostu na twarzy, a golenie klatki, rąk czy nóg to dla mnie kompletna porażka. Owłosienie łonowe zawsze można przyciąć. Nie rozumiem tego pędu facetów do depilacji.

Gość gość
wg mnie - okolice intymne - pachy - plecy (jesli ma tam owolosienie)

Gość gość
// Eeej na plecach włosy ? serio masz jezyk.gif ? mam na karku tylko

Gość gość
1. włosy na plecach to najgorsze co może być i absolutnie do usunięcia 2. twarz - jak chce, może golić, może zostawić krótki zarost. Obrzydliwe są te rumcajsie brody modne obecnie wśród hipsterów 3. owłosienie łonowe - jajka ogolić, włosy nad ptakiem przyciąć ewentualnie. Ogolony wzgórek łonowy wygląda żałośnie :o 4. pachy - wg uznania. Nie przeszkadza mi żadna z opcji. 5. Golenie klaty - generalnie jestem na nie, chociaż niektórzy wyglądają lepiej z ogoloną niż żałosnymi, nielicznymi długimi włosami na klacie; już lepiej to zgolić 6. Ręce, nogi - absolutnie nie!

Gość gość
// wg mnie // - okolice intymne // - pachy // - plecy (jesli ma tam owolosienie) czyli włosy na klacie mogą być, a łonowe nie? dziwne trochę ;)

Gość gość
Jak dla mnie : -pachy i owłosienie łonowe- przycinać -nóg i rąk nie golić :P -lekki zarost na twarzy może być ale nie lubię modnych ostatnio długich bród, kojarzą mi się z zaniedbaniem więc takie coś jak na zdjęciu https://www.wired.de/sites/default/files/hipster_hero.jpg zdecydowanie odpada - na klacie mogą zostać o ile ktoś nie ma perskiego dywanu :D

Gość gość
brodę - broda jest taka ...niehigieniczna, okropnie mi się kojarzy :O wąsy mogą być, byle nie za długie i nic poza tym. Facet to facet ma być owłosiony. To kobieta może, a nawet powinna się depilować

Gość gość
a włosy w uszach, nosie? golić czy nie?