Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niesamowite poparcie dla Komorowskiwgo?

Polecane posty

Gość gość

Po debacie nagle widzę wpisy na popularnych portalach mające po 1000łapek w góre i zaledwie 70 w dół popierające komorowskiego i szydzące z innych kandydatów. Czy naród polski upadł aż tak nisko? Czy człowiek, który ma gadzieś Polaków i każe im tyrać do śmierci zasługuje na taki szacunek i poparcie. Tracę resztki szacunku do tego kraju :(.

Gość gość
to trolle komorowskiego.....z kim bym nie gadala to nikt nie chce na goscia glosowac...

Gość gość
No właśniw zastanawiałem się czy to nie aby jakaś manipulacja. Wiemy, że c***anowie czysto nie grają.

Gość gość
Ja głosuję na Korwina Mikkego. Żaden Komorowski czy Duda

Gość gość
A ja glosuje na komorowskiego.

Gość gość
ludzie to debile....serio, idzcie zaglosowac na KOGOKOLWIEK byle nie na komorowskiego i dude, niech PiS i PO się gonią, ile można...

Gość gość
cipa

Gość Blackrose95
Ja tam zagłosuję na Palikota, niech się cieszy :D Komorowski to tchórz, niech spada na drzewo prostować banany. Korwin chce znieść DEMOKRACJĘ, ustrój na który, my, jako ludzie pracowaliśmy kilka wieków.. Odpada. Kukiz wydaję mi się oszołomem. Duda.. Tyle obiecuje ale nie wierzę że mógłby ZROBIĆ COŚ O CZYM MÓWI NO I ON JEST Z PIS.. Odpada.. Jak widzicie nie ma na kogo głosować bo ciągle będzie tak samo.. Pomyślcie trochę.

Gość gość
A pan Komorowski starym zwyczajem PO, pokazał gdzie ma wszystkich, łącznie z narodem!

Gość gość
ja glosuje na kukiza, niby jest trzeci w kolejce, wiec dodatkowy glos mu nie zaszkodzi ;) niech komorowski i duda sobie zobacza gdzie ich mam (choc oczywiscie po nich to splywa)

Gość gość
HAHAAHAH x Żal. Wiesz jak łatwo jest zrobic plugin ktory dodaje z automatu powiedzmy 50 lapek? :D I teraz wystarczy tylko odpowiedni klakier moderator ktory bedzie to odowiednio ogarnial i podstawial komentarze... Obudzcie się, czysta gra skonczyla sie juz dawno, na pewno ten numer ze Smolenskiem, zakonczyl pewien etap. Teraz walą ponizej pasa. :)

Gość gość
przecież wiadomo, ze to blef

Gość gość
a niech zniesie Korwin demokracje nic dobrego nie przyniosła, idioci mogą decydować na równi z inteligentnymi ludzmii i mamy efekty

Gość gość
chyba w snach :D 🖐️

Gość gość
chyba parcie ....na srakę :D patrząc na niego jedyne co się odczuwa :D

Gość gość
Duda na debacie kompletnie się skompromitował, wyraźnie gadał to, co ustalił (z Prezesem), że ma to powiedzieć - wyuczone frazesy, bez przekonania. Podobno słabo wypadł Kukiz - ale przynajmniej on mówił od siebie; widać było, że mu naprawdę zależy na Polsce i zmianie systemu władzy. Natomiast Dudzie zależy na swojej karierze, a Jarusiowi na władzy i zemście za brata. Najlepiej wypadli natomiast Wilk i Kowalski, jako jedyni mówili spokojnie i na temat. Natomiast Braun chyba się pomylił, że bierze udział w konklawe i kandyduje na papieża.

Gość gość
ty chyba uszu nie domyłeś , żenada chłopie nie pisz bzdetów bo mi nie dobrze :O

Gość gość
A co, to może nieprawda? Najważniejszym urzędem politycznym w Polsce jest urząd premiera - i tym właśnie chce zostać zgorzkniały gnom w czarnym krawacie. A do funkcji reprezentacyjnych ("pilnowania żyrandola") potrzeba mu gogusia o gładkiej twarzy, płynnej wymowie, na którym garnitury układają się perfekcyjnie. No to znalazł się taki jeden Duda...

Gość gość
chcesz Kukiza czy innego korwina ? to idź po rozum do głowy i głosuj na Dudę bo Twój głos i tak pójdzie na marne ! a tak przynajmniej pozbędziemy się BUlla z jego elytą mafijną !

Gość gość
Liberalizm gospodarczy, liberalizm ekonomiczny, laissez faire, leseferyzm - system poglądów ekonomicznych i oparty na jego zasadach typ polityki gospodarczej, których fundamentem jest całkowita neutralność państwa i innych organizacji gospodarczych i politycznych wobec przebiegu procesów gospodarczych. Wychodząc z założenia, że każdy człowiek kieruje się zasadą korzyści materialnej (homo oeconomicus), przedstawiciele liberalizmu gospodarczego głosili konieczność istnienia pełnej swobody działalności podmiotów gospodarczych, która w warunkach wolnej konkurencji i zapewnienia przez państwo nienaruszalności własności prywatnej zapewni szybki rozwój gospodarki. Czy POPiS spełnia wymogi nowoczesnego państwa liberalnego?

Gość gość
A ja akurat uważam, że ten BUL jest lepszy od Dudy. Gnoma trzeba trzymać jak najdalej od władzy. Wybierając Dudę, wybiera się właśnie jego, razem z Pawłowicz, Macierewiczem itd. O nie, takiej Polski to ja nie chcę. "Bula" też nie chcę, ale jak pomyślę o Macierewiczu w ławach rządowych... to ten bul mogę jakoś przeboleć. Jednak w I turze nie muszę wybierać mniejszego zła i mogę poprzeć tego kandydata, który mi najbardziej pasuje.

Gość gość
Duda jest inteligentny , elokwentny i ma dobre pomysły. To jego panicznie boi się Komorowski i dla tego nie przyszedł na debatę.

Gość gość
Matole z 20, 55 Macierewicz ci przeszkadza a Niesiołowski nie ?

Gość gość
Niesiołowski przeszkadza, ale mniej niż Macierewicz. W każdym razie musi być jakaś asekuracja, gdyby PiS wygrał wybory parlamentarne. To byłaby tragedia, gdyby znów mieli swojego premiera i prezydenta. W takiej sytuacji prezydenta celniej byłoby nazwać "podpisywaczem".

Gość gość
Jak rzadzili tragedii nie bylo tylko spadlo bezrobocie bo obnizyli składkę zdrowotną i podatki.Lapali lapowkarzy i byly wolne media.Oby wrocili