Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

Słowem i Wyobraźnią. Punkt G.

Polecane posty

Heh, to nie na temat, ale tak, gardzę tym odsetkiem leserów, którzy tam pracują bazujących na wymuszonych orzeczeniach i braku podstawowego wykształcenia

Pewna...faktycznie niekomfortowa sytuacja, współczuję Ci. Mam nadzieję, że na świadkową Cię nie poprosili.

Niebieski;) fajnie, że zawitałes;) wpadaj częściej.. Kojot, w sumie to moglabym kuzynce współczuć no ale miłość to miłość, slepa jest.

Pewna...faktycznie ślepa ale na szczęście uleczalna. Tak sobie teraz pomyślałem, że chętnie bym poszedł na wiejskie wesele z orkiestrą, suto zastawionym stołem i morzem wódki, tańcami do rana i poprawinami.

Gość gość
Jedź z Nieogryzkiem na Ukrainę następnym razem frajerze

Pewna...potrzebne mi są bo przez kilka ostatnich dni oglądałem tylko zagraniczne a najbardziej podobają mi się nasze krajowe.

Gość gość
tu na forum? rzyg na ciebie kokokojotokrecho

Wesela wiejskie mają swój urok. Zwłaszcza w "domku" i z podłogą.;) no i na takie idę. Szczegółów dowiem się w Polsce co i jak.Myślisz, że Miłość jest uleczalna?

Pewna...jestem pewien, że jest uleczalna tylko potrzeba na to trochę czasu lub innych bodźców. Lepsze są krajowe bo doczepione do krajowych kobiet...a które kobiety są najwspanialsze na świecie?....Wy

gość dziś pij tylko dużo wody żebyś nam się nie odwodnił no i czasem coś zjedz w przerwie życia moim życiem

Gromiś...jak Ci się udał wyjazd w Bieszczady?....cała i zdrowa wróciłaś?

Tak... chyba się tam przeniosę na stałe. Będę siedzieć i kontemplować. Żywić się energią słoneczną i miłością.

Gość gość
12.31 Jesteście obłudni i cwani,wiecie przecież że dowody macie tylko wy My mamy poszlaki ze kojot to koke de i kreska KKK nie masz honoru Człowiek bez honoru Akcja na karuzeli kiedy rozmawiałeś że sobą Jak wy możecie patrzeć w lusterko Bez obrzydzenia??? Niewyobrazalna hipokryzja i blaga

Piersi to piersi. Każde ładne na swój sposób. Tylko ważne aby podczas rozmowy patrzeć w oczy.. Kojocie, poruszyles ścianami forum, masz siłę przebicia nie zmarnuj się;) Gromi;) A ja uciekam, przegląd czeka, nie samochodowy bynajmniej...och ja ja to lubię:O. Udanego dla was.

Gromi...toć to strasznie nudne takie życie....a miłością do czego lub kogo?

Gość NIKT nie ma dowodów, bo ich nie ma, i nie ma czego udowadniać. A jak wiesz plotki rodzą się z nudy i zazdrości. Zwłaszcza, jak ktoś żyje życiem innych i to na FORUM:D współczuję ci lala, braku własnego życia:(

gość dziś jak ja się cieszę, że Cię mam...jesteś ze mną zawsze i wszędzie, pilnujesz nawet jak śpię by mi się krzywda nie działa, dzięki Tobie ciągle wiem kim jestem....przypomnij mi w niedzielę bym pobrał kilka kart do głosowania na Prezydenta, nie chcemy przecież by tyle głosów poszło w pi...zdu

Gość gość
Musiałaś Pewnaa wspominać o tym przeglądzie samochodowym? Właśnie wróciłem z warsztatu i czeka mnie wymiana hamulców, kilka stów w plecy

Mówisz, że nudne? Myślę, ze je sobie będę jakoś urozmaicać ;) wraz z obiektem miłości :) Trzymaj się Pewna ciepło :) uśmiech na twarzy i pierś do przodu.

Gość gość
Tak tak Ja żyje forum Ale ty ordynarna babo już nie? Leje na ciebie KKK moczem prostym W realu wybiłbym ci te wstawione zęby To byś się nauczył Co to HONOR

Pewna....do zobaczenia....tylko cycuszki zostaw tu, pamiętaj

Gość gość
Tak Kilka kart do głosowania To w twoim stylu Oszuscie Jeśli chodzi o dowody Hehhe Nie bądź pewny Ze ich nie ma Będą